Alexander ringde upp och hjälpte mig sänka mina kostnader på både bredband och mobilabbonemang, jag hade fiber idag men han berättade för mig att mobilt bredband idag är minst lika bra. Då jag inte ha... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse hos Tellsome. Från första kontakt har deras team varit professionella, lyhörda och målinriktade. De är riktigt duktiga på försäljning och lyckades leverera re... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min upplevelse med tellsome har varit helt underbar. Det var speciellt en säljare(Lucas Berg) som behandlade mig på ett fint sätt. Han hjälpte mig med mitt föregående abonnemang (10gb hos Comviq) och... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag fick ett samtal av någon av era anställda, han som ringde mig var väldigt hängiven & pratade lugnt och sansat så att jag hängde med i svängarna. Jag fick både ett väldigt bra bemötande men dessu... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tellsome är ett säljbolag med fokus på telecom. Vi arbetar med telefonförsäljning åt Sveriges telefonoperatörer. Har vi ringt dig så är det angående ditt befintliga mobilabonnemang. Vi jobbar som rådgivare där målet är att sänka din månadskostnad på ditt mobilabonnemang 📱 Har du frågor kontakta oss gärna på kontakt@tellsome.se 👈
Södra Förstadsgatan, 211 43, Malmö, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
Trevlig säljare, trevliga priser. Sen var det lättare/smidigare än när jag ska kludda med det själv så det är också trevligt😆
Tack!

Antwoord van Tellsome
Lurar unga vuxna på deras lön. Lurar sina kunder för sitt eget vinnande.
Se upp för inte bli lurad.

Antwoord van Tellsome
Jag fick både ett väldigt bra bemötande men dessutom fick jag en lägre månads-kostnad så att jag kan spara dessa pengarna till "en resa till gran canaria" som säljaren rekommenderade.

Antwoord van Tellsome
Sätter en stjärna för det går inte att sätta mindre. Säljare som ljuger och lurar för att få sina sälj. Jag och min sambo bytte bredband till dem och det har inte funkat ordentligt sen dess.
Vi ångrar oss oerhört att vi bytte till dem. Helt värdelöst företag teckna aldrig avtal med dem då ni kommer bli lurade :)

Antwoord van Tellsome
De ringer upp, jag presenterar mig själv, de lägger på. de ringer alltid men de pratar aldrig. alltid tyst, sen lägger de på. äckligt beteende. även om man blockar så fortsätter de ringa med andra nummer.

Antwoord van Tellsome
Äckligt företag! Ringer varje dag blockar de varje gång då byter dem nummer och ringer igen. Jag har svarat och sagt att jag inte är intresserad men då ringer de IGEN!

Tack för Hjälpen Elias!
Hade verkligen noll koll på mina abonnemang men fick en fantastisk rådgivning vilket ledde till att jag kan lägga mina pengar på annat än mobilfakturor

Antwoord van Tellsome
Hemskt företag, lurendrejeri 100% då man varken får garantilön el pengar för det man jobbat för.
Man utnyttjar sina anställda och betalar ut minimilöner samt oseriös arbetsgivare i allmänhet.
Varnar er för att jobba här öht! Man blir lurad!! Så snälla akta er och bidra inte heller till denna arbetsgivare.