Ask og Tennegaardens Køkken Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt utrolig Private Dining middag. Gourmet mad parret med lækre vine, som mundede ud i en helstøbt, luksuriøs oplevelse. Ingen tvivl om at der var lagt masser af tid og overvejelser i middagen. Det v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vanvittig god smagsoplevelse. Drikkevarerne var også perfekt passet til. Man kunne mærke en sand kærlighedserklæring til hver tilberedning. Tak for det, Allan.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ualmindelig god behandling fra start til slut. Vi er blevet noget nær båret gennem svære beslutninger, om at opnå det bedste for vore gæster samt os selv. Maden er udsøgt, yderst velsmagende og vi fi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min kæreste og jeg har fejret hans fødselsdag med tapas fra ASK, og det var en fantastisk oplevelse. Rigtig lækre små anretninger, der både er anrette flot og smager helt igennem fantastisk. Dertil de... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Catering
  2. Afhaalrestaurant
  3. Restaurant

Geschreven door het bedrijf

Ask og Tennegaardens køkken er et moderne og innovativt køkken, der leverer eksklusiv mad ud af huset; både til private og erhvervslivet.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er sikker på at Tennegården kunne…

Jeg er sikker på at Tennegården kunne få 5 * men jeg giver kun en, da jeg ikke kunne få mit ønske om brunch leveret. Dels fordi jeg var for sent ude.
Jeg har tidligere fået mad derfra og har været godt tilfreds.

30 augustus 2023
Logo Ask og Tennegaardens Køkken

Antwoord van Ask og Tennegaardens Køkken

Hej Lars, beklager at vi ikke kunne være behjælpelige og håber at du kommer tilbage en anden gang. Dog synes jeg at det er lidt groft at smide en stjerne da vores score herinde er meget vigtig for forretningen og reglerne fremgår af vores hjemmeside. Det var noget andet hvis vi havde leveret et dårligt produkt. Jeg tager desværre ikke mere ind end jeg kan, da det ville gå ud over den standard vi holder os.
Mvh Allan

Tapas

Det var som sædvanligt en virkelig lækker tapas som var anrettet og klar til servering. Dejlige velsmagende retter.

3 september 2023

Igen et flot arbejde

Vi har brugt Tennegaarden før, og vores forventninger blev også denne gang opfyldt. En overskuelig hjemmeside med logiske valgmuligheder, og på selve dagen kunne vi hente en flot arrangeret menu med stor ros for kvaliteten fra vores gæster. Der var taget hensyn til en glutenallergiker og en vegetar og 2 børnemenuer vakte også begejstring.

15 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveringen af Buffe til min mors 90 års…

Leveringen af Buffe til min mors 90 års fødselsdag var 100% perfekt. Det så lækkert ud, smagte fantastisk og der var rigeligt. Mine bedste anbefalinger er hermed viderebragt.

Torben Jensen - Hinnerup

18 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ved ikke hvordan vi kan takke…

Jeg ved ikke hvordan vi kan takke Tennegården, Allan og hans team nok!

Vi havde bestilt fantastisk lækkert catering til omkring 140 personer til vores bryllup - som Tennegården reddede, da jeg havde glemt at give adressen til vores tjener - og kokkehold. Selvom Allan og hans team havde travlt, da de skulle videre, var de så ubeskrivelig fantastiske at blive - og uden dem, ville vores bryllup være endt i fuldstændig kaos.

Vi kan virkelig ikke anbefale Tennegården nok. Alt var perfekt! Da vi bestilte en prøvesmagning fra Tennegården var vi ikke i tvivl: maden var i topkvalitet, med lækre, friske råvarer, i rigelige mængder - og til brylluppet fik det en masse ros fra gæsterne, også af veganerne.

Servicen var ligeledes i top hele vejen igennem, og selvom det var et stort selskab, følte vi os i trygge hænder fra start, hvor vi blev mødt at høj professionalisme, venlighed, lydhørhed, og fleksibilitet - det eneste vi fortryder er, at vi ikke også henvendte os til Tennegården for hjælp til servering.

Hvis jeg kunne anbefale Tennegården til alle, ville jeg gøre det!

Tusind tak fra Yi og Adrian

15 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gourmetmad til dit selskab!

Tennegården og Allan (Chef) laver fremragende mad i top-restaurant-klassen til hjemme og til selskaber. Vi fik en julebuffet til vores julefrokost og folk taler stadig om den. Det bliver aldrig overgået. Ikke klassisk kedelig julemad, men spændende variationer over alt fra and til grønt.

Det fås ikke meget bedre.

26 juli 2023

Lækkert!!!

Vi lagde vores arrangement i hænderne på Tennegaardens Køkken. De var super professionelle fra start til slut, men først og fremmest utrolig lækker mad. Klar anbefaling herfra!!!

31 december 2022

Lækker brunch

Vi har fået brunch menu og der var ikke en finger og sætte på noget af det. Ligesom de andre gange vi har bestilt mad fra Allan så var det lækkert.

9 juni 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.