Op de website van T-mobile kwam ik in aanraking met de mogelijkheid om mijn gebruikte telefoons in te leveren en hier voor geld te ontvangen. Op 22 februari heb ik een onl... Toon meer

Ik heb telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van Huawei. Ik werd uiterst vriendelijk, professioneel en correct te woord gestaan en geholpen. De medewerkster die ik aan de lijn had ( F... Toon meer

Was erg blij met de Huawei actie.ik ben nu ongeveer 4 jaar aan een Huawei en wil echt geen andere meer.. Voorheen de Samsung gehad maar wat een rot dingen.. Elke keer viel die uit of liep die vast.. P... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Handysammlung, Take-Back Lösungen, Rücknahmen, Businessrücknahmen, Koordinator für Rückgaben, Firmenhandys abgeben, Gutes Tun mit öffentlichen Handysammlungen

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Het is jammer dat ik geen 0 sterren kan…

Het is jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. 6 weken geleden via de Odido site mijn oude telefoon opgestuurd. De telefoon bleek ineens naar ‘Teqcycle’ te gaan. Het bijbehorende nummer zegt in het slecht Duits mij niet te kunnen helpen en Odido geeft ook niet thuis.
Na vele telefoontjes van het kastje naar de muur gestuurd te worden ben ik mijn oude telefoon en €173 kwijt. Toestel is daar aangekomen maar de status veranderd niet meer en niemand neemt de moeite om te helpen. Wat een slechte service!

22 maart 2024

Nooit meer

Op 22 februari heb ik een online toestelbeoordeling gedaan en bleken mijn 2 telefoons bij elkaar een waarde te hebben 206 euro. Na het lezen van de algemene voorwaarden, de verzendinstructies en het feit dat ik vertrouwen heb in de naam T-Mobile, heb ik op 23 februari mijn telefoon verstuurd.

Op 27 februari ontving ik een mail dat er nieuws was op mijn verkooppagina. Via de link in de mail kom ik op een pagina waar ik kan zien dat mijn toestellen zijn ontvangen.

Op 8 maart ontving ik opnieuw een mail dat er nieuws was op mijn verkooppagina. Via de link in de mail kom ik opnieuw op de pagina waar ik kan zien dat mijn toestellen zijn ontvangen maar helaas geen nieuwe update.

In de algemene voorwaarden staat het volgende: "Nadat het / de mobiele toestel(len) bij Teqcycle is / zijn aangekomen zal
Teqcycle binnen zeven dagen – aan de hand van dezelfde criteria als de Verkoper –
controleren of de door de Verkoper gedane taxatie juist is."

Om deze reden besluit ik Teqcycle een e-mail te sturen op 13 maart, waar ik een geautomatiseerd bericht krijg dat ze veel mails krijgen en vertraging hebben opgelopen bij het beantwoorden hiervan.

Op 21 maart besluit ik dat ik toch wel graag wil weten waar mijn telefoons met een waarde van 200 euro zijn en wanneer ik die 200 euro kan gaan verwachten. Ik ga op zoek naar een telefoonnummer. Onderaan de pagina kom ik via de contact knop op een telefoonnummer: 020-4127920. Echter na meermaals geprobeerd contact te krijgen blijkt dit nummer niet in gebruik. Zoekend naar het bedrijf waar T-Mobile zich aan heeft verbonden vind ik een telefoonnummer dat mij naar Duitsland verbindt: +4989790869810 en waar ik een onvriendelijke man aan de telefoon krijg die met moeite Engels spreekt en blijft herhalen dat ik een email moet sturen en daar op moet wachten om vervolgens de verbinding te verbreken.

Op 28 maart heb ik nog steeds niks gehoord op mijn email en ook nog geen nieuwe update gekregen op mijn verkooppagina en vind ik op de site van T-mobile/Teqcycle een ander telefoonnummer waarbij staat: "zo kunt u ons bereiken: 0800 0232481". Opnieuw krijg ik hier een onvriendelijke Duits sprekende meneer aan de telefoon die zegt geen Engels te spreken en alleen kan zeggen; send e-mail.

Bij T-Mobile heb ik mijn beklag al gedaan maar die geven aan niets te kunnen doen.

Inmiddels ben ik ten einde raad. Ik ben in de veronderstelling geweest met een goed en betrouwbaar bedrijf zaken te doen. Een bedrijf waar T-Mobile zich aan verbindt, het bedrijf waar ik al jaren klant ben. Echter wordt ik van het kastje naar de muur gestuurd, zijn mijn telefoons ter waarde van 200 euro al 6 weken in handen van een bedrijf waar ik op geen enkele manier normaal contact mee krijg en dat zich absoluut niet houdt aan de voorwaarden waarmee ik akkoord ben gegaan.

UPDATE 24-04-2023:
Teqcycle heeft gereageerd op dit bericht met een email adres waarnaar ik een email heb verzonden. Zij mailen terug dat er een fout is in het systeem waardoor de update pagina niet werkt. Ik heb terug gemaild met de vraag of ik de update dan per mail kan krijgen om de verkoop af te ronden maar hier wordt niet op geantwoord.

UPDATE 27-04-2023:
De dag nadat ik hier een update heb geplaatst (25-04-2023) over het feit dat ik nog niks ben opgeschoten kreeg ik een mailtje dat de status pagina van mijn verkoop was geupdate. Hier was een verkoopaanbod gedaan voor mijn telefoons. Nadat ik deze heb geaccepteerd kreeg ik een bevestiging hiervan. Op 26-04-2023 ontving ik de creditnota en op 27-04-2023 is uiteindelijk het geld op mijn rekening bijgeschreven!

Uiteindelijk toch nog alles goedgekomen maar ik heb sterk her vermoeden dat dat komt doordat ik hier in het openbaar mijn verhaal heb gedaan. Ik ben blij dat het allemaal is afgerond en ik mijn geld heb ontvangen maar ik zou niemand aanraden om op deze manier aan dit bedrijf je telefoons te verkopen. Mocht je dat toch gedaan hebben en in dezelfde situatie terecht komen zoals ik hierboven heb beschreven, deel hier je ervaring want blijkbaar kan het dan wel ineens opgelost worden!

22 februari 2023
Logo Teqcycle Solutions GmbH

Antwoord van Teqcycle Solutions GmbH

Sehr geehrte(r) Mi,
wir bedauern, daß Sie mit unserem Service unzufrieden sind. Lassen Sie uns bitte eine Nachricht unter Angabe Ihrer Vorgangsnummer auf feedback@teqcycle.com zukommen und werden den Fall nochmal genau prüfen.
Grüße vom Teqcycle Team

Ik zit nog op de cashback van € 125 te…

Ik zit nog op de cashback van € 125 te wachten die ik zou krijgen bij de aankoop van mijn Huawei P20 Pro. De aankoopdatum was 4 februari 2019. Van de eerste registratie kreeg ik geen bevestiging. Opnieuw geregistreerd per 8 maart omdat er maar niets kwam. Nu wel een bevestiging ontvangen maar op 15 april worden nog steeds mijn gegevens gecheckt???

Slecht !!!

15 april 2019

Bevestiging duurde wat lang

Na ruim een maand toch bevestiging van registratie en toewijzing cashback actie. Dit na een eerdere afwijzing wegens ontbrekende gegevens. Deze opnieuw geupload en nu nog wachten op daadwerkelijke uitbetaling.

12 april 2019

Ik heb 3dagen geleden een mail gestuurd…

Ik heb 3dagen geleden een mail gestuurd over de cashback actie van Huawei omdat we nog steeds niets hebben gehoord, tot op heden is daar nog geen enkele reactie op gekomen, dat vindt ik onacceptabel voor een bedrijf als dit.
Zeer klantonvriendelijk.

6 april 2019

Geen

Ik heb geen commentaar. Alles is prima. Alleen bij het aanmelden van mijn gegevens schijnt daar iets steeds fout te gaan.

4 april 2019

Het laat versturen van de afwijzing…

Het laat versturen van de afwijzing zorgt ervoor dat ik nu volgens de regels geen recht op cashback heb. De afwijzing dat ik iets onvolledig heb verstuurd Is na de datum van het verstrijken van de actie naar mij verstuurd. Kort gezegd hele onduidelijkheid mbt de afhandeling status. Ik zou het prettig vinden als er contact opgenomen wordt.
Mvg Björn

3 april 2019