Zie mijn review van 11 december 2024. In de afgelopen dagen geen geld terug ontvangen. De website blijkt inmiddels sedert 24 juli 2024 niet meer te functioneren voor particulieren. Vandaag aangift... Toon meer
Motivatie Uit eigen beweging Algemeen Slechter dan deze webshop bestaat er niet. Alles is zogenaamd op voorraad, na bestelling wordt de levering oneindig verzet. Bij annulering wordt belo... Toon meer
TeqFind is a fresh company but with plenty years of experience in multiple industries. We specialize in supplying companies, organisations and consumers with all their Tech needs. From Industrial Memory all the way to your External Hard Drive, we have it all. Next to that we are proud to be offering many A brands in the Cycling Sports industry and even Sport Supplements and Sport (Smart) Watches. From "Teq" to Sports, you’ll find it all right here with TeqFind.
Ceresstraat 13, 4811CA, Breda, Nederland
- +31762050227
- contact@teqfind.com
- www.teqfind.com
Oplichting puur sang
Op 2 juli een bestelling gedaan voor een moederbord. Inmiddels 8 augustus en ik krijg keer op keer te horen dat het nog komt :p Hele nare sh*t dit.
DIT IS OP-LICHTING PUUR SANG :(
Dit lijkt een bedrijf met een bot die iedere keer een leuk lulverhaal antwoord. 250,- euro kwijt.
Benieuwd hoe ik die terug ga ritselen.
Koop hier niet
Koop hier niet
in December 2022 heb ik een bestelling gedaan.
na meerdere mails te versturen heb ik een terugbetaling gevraagd van het nooit verzonden goed.
Deze terugbetaling heb uiteindelijk ook nooit ontvangen, met als gevolg ik juridische stappen heb ondernomen.
ondertussen hebben beide partijen een 1,5 maand geleden al schriftelijk bevestiging gekregen van de juridische diensten dat ik volledig in mijn recht ben en de terugbetaling dien te ontvangen + intresten en extra kosten.
maar tot heden nog steeds geen terugbetaling gezien.

Antwoord van TeqFind
Koop hier vooral niet, leverdatum wordt iedere keer opnieuw week verschoven
Op 28 mei hier besteld via Techinn 5 harddisks voor een NAS, Ironwolf 8 To. levering tussen 1 en 7 juni. op 1 juni eerste mail gestuurd waarom de order nog in behandeling staat en niet is verzonden. Het antwoord was: "Ik wil graag bevestigen dat uw bestelling momenteel intern wordt verwerkt. De geschatte levertijd is tussen 6 juni en 9 juni".
Op 7 juni weer een mail gestuurd met de vraag waarom deze nog niet is verzonden. kreeg een mail terug met alle excuses voor het gemak maar er was vertraging, nieuwe leverdatum 13-14 juni.
13 juni wederom mail verstuurd met de vraag waarom het nog steeds niet verstuurd was. Wederom een mail met excuses en een nieuwe verstuur-datum en geen leverdatum meer. Nu zou de order uiterlijk verstuurd worden voor 22 juni. Wederom een mail gestuurd op 23 juni en natuurlijk weer een nieuwe verstuur-datum, nu uiterlijk voor 28 juni.
De betreffende harddisks kan je via diverse website nog steeds bij hun bestellen en staan op voorraad met leverdatum tussen 26 en 29 juni. Natuurlijk vroeg ik waarom ze die dan niet opsturen. Antwoord was dat dat helemaal niet kon omdat ze er helemaal niet zijn. Ze wijten dit aan logistieke systemen in hun "magazijnen" en kunnen geen enkel artikel leveren.
Gezien de reviews ben ik zeker niet de enige met deze ervaring.
En ook op deze mening zal wel weer een excuus reactie komen van het bedrijf. Maar weet dat je voor deze excuses niets koopt en de levering er niet door gaat plaatsvinden. Ik heb nu de order geannuleerd via het bedrijf TechInn via wie ik deze order geplaatst heb. Indien de afwikkeling van de annulering en het terugstorten van het geld ook problemen geeft laat ik het weten.
30 juni 2023 Natuurlijk een nietszeggende reactie van dit bedrijf op deze review. Het laatste bericht was wederom het doorschuiven van een verwachte verstuur datum met geen garantie. De enige positieve ervaring die ik nu heb is dat ik via Paypal mijn geld inmiddels terug gestort heb gekregen. 6 dagen na annulering order bij Techinn via wie ik dit besteld had bij Teqfind.

Antwoord van TeqFind
Attente klantenservice: Niet vlot leverbaar? snel geld terug ontvangen!
Een 16GB microSD card besteld, dacht ergens gelezen te hebben dat de levering binnen 1-2 dagen zou gebeuren.
Ontving snel de orderbevestiging en 1 dag na de internetorder een berichtje dat de levertermijn ca 14 dagen zou zijn. Heb daarop aangegeven dat ik sneller levering had verwacht.
Klantenservice ging akkoord met order laten vervallen. Binnen 1 dag daarna al geld terug op de bankrekening! Attente klantenservice!
Koop hier vooral als je aan het lijntje gehouden wilt worden voor niks.
Wat een slecht bedrijf had met spoed een moederbord nodig wat op hun website voorradig stond. Contact proberen te zoeken maar telefoniste gaf steeds aan hij is er niet hij belt u terug.
Na 3 dagen elke keer bellen omdat er niet teruggebeld werd gaf telefoniste aan anders moet u even een mail sturen.
Waarop ik al zei als meneer al niet eens een telefoonnummer kan terugbellen zal mailen al wel helemaal niet gaan.
Heb toch een mail gestuurd maar dit is inmiddels maanden geleden en geen enkele reactie laat staan terug gebeld te zijn.
Kortom onbetrouwbaar bedrijf met vage telefonisten. 1 ster is eigenlijk al teveel.
Betreft reactie: dit is niet mogelijk omdat het nooit tot een bestelling is gekomen gezien jullie geen contact opnemen en mensen van alles beloven.

ALLES GING MIS
ALLES GING MIS. Artikel staat wel op website en is ineens niet beschikbaar. Ze sturen zonder overleg een product wat zogenaamd hetzelfde is maar de helft goedkoper! Maar melden dat niet. Kassa dus voor hun, heel slim! Ik ga niet akkoord en stuur mijn product retour. Binnen 2 weken geld retour. FORGET IT! k ben er al 3x achter aan geweest en dan doen ze zogenaamd verbaast en oeps foutje. We zijn ondertussen 4.5 maand verder! Dat je zo je geld moet verdienen over andermans rug.

Oplichters
Op 12-1-2023 een product besteld t.w.v. 750 euro. Op 2-2-2023, na een aantal contact momenten, besloten om een terugbetaling aan te vragen vanwege lange levertijd zonder bevestiging van versturing. Nu, 25-4-2023, na meerdere pogingen om contact op te nemen zowel telefonisch als via de email, waar geen gehoor aan is gegeven, besloten om een incassobureau te benaderen om mijn opties uit te werken. Ik heb er geen vertrouwen in dat ik op een alternatieve manier mijn geld terug zal krijgen. Erg teleurstellend.

Oplichters
Oplichters, niks wordt geleverd, je wordt aan het lijntje gehouden

Netac USB Sticks
Prima klantenservice, snel reageren en bestelling snel afgeleverd, bedankt daarvoor...
Beste USB-Sticks met "Write protection" knop.

Complete oplichting! DO NOT BUY
Complete oplichting! twee maanden geleden een product gekocht, en vervolgens moeten mailen om een verwachte leverdatum die meer dan twee weken later zou zijn. Niks ontvangen, weer gemaild en de leverdatum nog twee keer uitgesteld. Weer een tijd gewacht en gemaild dat ik mijn bestelling wil annuleren en mijn geld terug, maar na twee weken nog steeds niks op mijn bankrekening te zien.