Vooraf makkelijk te boeken via duidelijke site. Ter plaatse duidelijk waar je moet zijn en snelle transfer (vise versa) van airport naar Milaan centraal. Schone en comfortabele bussen.
Boeken is makkelijk en duidelijk, krijgt mail en later via whatsapp berichten waar je moet zijn en wie je contactpersoon is. Echter, wij zijn als transfer via Girona airport naar Malgrat de Ma... Toon meer
Online retour kaartjes gekocht. Toen we aankwamen konden meteen met de bus mee. De terugreis ging op dezelfde manier. Perfect geregeld.
Gelijk als je het vliegveld van Bergamo uitloopt staan de bussen van terravision voor de deur klaar om je naar Milaan centraal station te brengen. Makkelijk en goedkoop! Goed te doen.
Info over Terravision
We provide over 40 transfer services across Europe connecting airports with city centres or tourist destinations of significant interest. Since 2002 Terravision has transported more than 60,000,000 passengers.
Our Loyalty Reward program:
We offer all our users the opportunity to earn points which will result in discounts. Our convenient loyalty program allows you to earn 1 point for every euro spent (€1 = 1 point). By registering on our site you will automatically access our reward system.
| N° of points | Your Reward |
|---|---|
| 25 points | 5% discount |
| 50 points | 10% discount |
| 80 points | 15% discount |
| 100 points | 25% discount |
Once you have collected enough points just log-in to your personal area and redeem the collected points in the form of a promo code.
FAQs - Frequently Asked Questions:
➤ Is the ticket valid for the booked ride only? click here
➤ Can I modify the date/time of travel? click here
➤ The name on the ticket is different from the one of the passenger, is this a problem? click here
➤ Have you booked the wrong route but you still want to use your ticket? click here
Find all the FAQs here
Terravision Airport transfers: frequent, efficient, convenient
Verenigd Koninkrijk
- customerservices@terravision.eu
- www.terravision.eu
Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord
Je bent een nummer
Ik krijg geen antwoord op mijn vraag of een alternatief. Enkel aanbiedingen krijg ik. Blijkbaar is kwantiteit belangrijker dan kwaliteit.

Antwoord van Terravision
Goedkoop maar lang onderweg
Echter, wij zijn als transfer via Girona airport naar Malgrat de Mar en retour vervoerd in 1,5 en 2 uur, wat normaal een rit van 35 minuten is.
Wachttijd bij de luchthaven maximaal 1 uur stond er, nou helaas, wegens een vlucht die vertraagd was moesten we 1,5 uur wachten.
De contactpersoon was er niet, was een ander bedrijf, maar omdat die ons aansprak, was het geen probleem.
Dus ja, goedkoop, maar wel met een reden.
Good service
Very good experience.
Al diverse malen gebruikt
Al diverse malen gebruikt, in Roma, zowel Ciampino als Fiumicino. Flexibel, goede ervaring. Restitutiebeleid ook perfect!
Onleesbaar betaalbewijs
Op 8.1 kochten we 2x bustickets heen en terug van luchthaven Fiumicino naar Rome termini. Uurregeling en rit van de bus niets op aan te merken, perfect.
Bij het terugkomen echter kon de verantwoordelijke het ticket voor 2 personen van 15 euro niet inscannen. Dit hadden wij nochtans netjes bewaard. De QR-code was lichtjes uitgeveegd. We mochten niet mee zonder terug 18 euro te betalen.
Later hebben we een mail gestuurd naar terravision met een foto als bewijs in bijlage maar Terravision verschuilt zich achter de contractuele voorwaarden. Terugbetaling is niet mogelijk. Geen eerlijke praktijken!

Antwoord van Terravision
Snel, voordelig en comfortabel.
Schone en comfortabele bussen.
Geweigerd op de transfer van Alicante…
Geweigerd op de transfer van Alicante naar Calpe omdat we een hondje bij hadden. En dit heb ik gemeld via mail. En op de website staat ook dat kleine dieren toegelaten zijn mits in de juist voorziene reistas wat ook zo was. Blijkbaar is terravision in onderaanneming van Beniconect en daar is het nooit toegestaan. Daar stonden we dan. Uiteindelijk auto gehuurd want kostte bijna evenveel dan een taxi heen en terug.
Prima alternatief voor trein of taxi
Verrekt op tijd maar de reistijd is 70 minuten naar terminal 1 en niet 50.
Verder prima geregeld
makkelijk en goed geregeld
Gelijkaanrader! als je het vliegveld van Bergamo…
Online retour kaartjes gekocht
Perfecte transfer naar en vanuit Roma
Efficiënt, punctueel, goede communicatie, goede prijs
Refund dubbele boeking…
Door fout heeft er een dubbele internet boeking plaatsgevonden voor transfer London-Stansted airport, GBP 48. Na email overleg en opsturen bewijs heeft Terravision netjes de terugbetaling geregeld.