1. Schoenenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Stop met maar met verder zoeken. Want bij teva-onlineshop.nl vind je de allergrootste Teva collectie. Morgen je Teva’s in huis? Bestel ze vandaag!

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Grote oplichters uit Tsjechië

Grote oplichters uit Tsjechië. Gemeld bij politie, ambassade, fraude helpdesk enz. Teva gemaild, tot drie keer reageren ze niet dat er misbruik onder hun naam wordt gepleegd. Tot nu toe is de website er niet afgehaald. Het systeem van fraudebestrijding deugt gewoon niet. Wie beschermt ons nederlanders tegenwoordig?

8 juli 2022

Midformsandalen.net zijn oplichters

Midformsandalen.net zijn oplichters! Slippers besteld en nooit ontvangen. Daarna geen reacties gekregen op mijn e-mails. Wat een teleurstelling. Dat Teva zich hier aan wilt koppelen? Ik snap niet dat ze zelf geen actie hebben ondernomen. Hierdoor krijg je een slechte naam.

17 augustus 2022

Oplichting

Oplichting
Zelfde verhaal als anderen: sandalen besteld, waardeloze shawl ontvangen na betalen inklaringskosten, en 'koersopslag' moeten betalen. Emailadres voor de klantenservice dat in de bestelmail wordt genoemd, bestaat niet.

3 september 2022

Je wordt belazerd

Ik ben helaas ook opgelicht, iets wat me niet snel gebeurd omdat ik best goed oplet. Ik heb diverse slippers besteld en uiteindelijk alleen een waardeloze shawl ontvangen die ik nooit besteld heb (ook nog eens na betaling van inklaringskosten aan de Post.nl Dit is alles bij elkaar een dure vergissing geweest. Ik ga Teva aanschrijven of dit bedrijf hun bekend is, of ze het uit willen zoeken en maatregelen gaan nemen. KOOP NIET BIJ midformsandalen.net !!!!

17 september 2022

Geen TEVA

Zie eerdergenoemde reviews !
Had na bestellen geen “goed” gevoel.
Via trust de slechte ervaringen gelezen.
Heb naar aanleiding daarvan contact opgenomen met creditcard beheerder. Sinds mijn betaling was er 3 maal geprobeerd om een betaling te doen met mijn cc.
Heb op advies van bank card geblokkeerd.

5 september 2022

FRAUDE NIET BESTELLEN

FRAUDE NIET BESTELLEN
Sandalen besteld maar met afrekenen zorgen ze er al voor dat je vaker besteld door je foutcodes te laten zien. Daarna schrijven ze meer af dan je verwacht wegens 'wisselkoersen' en reageren ze niet op contactformulieren.

9 augustus 2022

Riekt naar oplichting

Besteld bij Midformsandalen.com.
Na een paar weken maar eens contact opgenomen.
Reageren direct op de mail met de vraag waar het product blijft. Schijnt uit China te moeten komen, dus 20 dagen na verscheping wordt het geleverd. Niet dus. Vriendelijk mailtje na een maand dat het tijdens shipping verloren is en ze willen 40% retour geven. Waarschijnlijk gebeurt dat bij alle bestellingen. 60% vangen en niet hoeven leveren, dat is snel verdiend.
Misschien moet Teva maar eens handelen naar de site Midformsandalen.com, die gebruik maakt van hun officiele logo.

14 juli 2022

Nepsite.

Nepsite.
Sandalen besteld, zag te laat dat het geen echte teva site was. Diverse pogingen gedaan om te annuleren; ze reageren nergens op. Kreeg ipv sandalen (ver na de beloofde levertijd) wel een track and trace code; vervolgens een koddig sieraad in de bus. Geen sandalen..

25 juni 2022

Teva-nederland gaat over naar een site…

Teva-nederland gaat over naar een site genaamd "midformsandalen.net"
OPLICHTING...wel betaald voor producten maar nooit geleverd. Na ettelijke malen contact te hebben opgenomen en na meerdere keren van mooie beloftes, wil ik jullie waarschuwen voor deze site... kijk uit!!!!OPLICHTING!!!!!

16 juni 2022

Zeer slechte service

Bestelling wordt niet geleverd. Op klachten wordt niet gereageerd. Er worden dingen beloofd aan de telefoon die ze niet waren maken. Bestel hier niets want je krijgt niets.

23 augustus 2016

Zeer grote keus

Eindelijk een Teva site waar je online bijna alles kunt bestellen. Als Teva freak ben ik er helemaal blij mee.
Zeer overzichtelijk en makkelijk te shoppen. Helemaal Toppie!

2 april 2010
Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken