Ik dacht een leuke kersttrui van fleecestof gekocht te hebben, is het goedkope chinese rommel. Zit totaal geen model in , ziet er niet uit als op de site en veel te veel geld voor betaald! Wees gewaar... Toon meer

Product besteld na advertentie op Instagram, Ondanks dat item ‘op voorraad’ stond en per direct verzonden zou worden duurde het meer dan een week totdat uiteindelijk een item wat op het bestelde leek... Toon meer

Artikelen zijn niet zoals de plaatjes. Je bent je geld kwijt. Op de vraag waar retour artikel naar teruggestuurd (op eigen kosten) moet worden, reageren ze niet. Opgelicht dus, balen! En idd spul... Toon meer

Wat ging er mis ?? Ik ben al 3 weken in afwachting van een kleedje. Ik heb al 2 mails gestuurd. Kunnen we deze mensen aanschrijven, pure OPLICHTERIJ !! Zijn er nog mensen die hier mee te maken hebbe... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik dacht een leuke kersttrui van…

Ik dacht een leuke kersttrui van fleecestof gekocht te hebben, is het goedkope chinese rommel. Zit totaal geen model in , ziet er niet uit als op de site en veel te veel geld voor betaald! Wees gewaarschuwd!!!!

8 januari 2025

Een ster is nog teveel

Een ster is nog teveel. Na 6 weken mijn jurk ontvangen. Een totaal andere als die ik besteld had synthetische rotzooi is het waar totaal geen model in zit.
Deze regelrecht in de prullebak gegooid.
Mensen bestel niets bij deze site het zijn vreselijke oplichters.

21 juni 2024

Deze oplichters moeten vervolgd worden!

Deze malafide webshop, bende oplichters, opereert onder honderden verschillende namen.
Hun werkwijze is steeds hetzelfde:
- goedkope Chinese rommel
- zeer slechte en lelijke kwaliteit
- maten en pasvorm kloppen niet
- niet zoals op foto
- er is altijd iets mis mee
- retrourneren onmogelijk
- antwoorden niet op mails
- zeer late of zelfs geen levering
- .......
Elke minuut van de dag worden er duizenden en duizenden argeloze mensen opgelicht en geld ontfutseld. Deze criminelen maken zich al zéér lang schatrijk met de zuurverdiende centen van goedgelovige mensen.
1. Waarom blijft Pinterest en co reclame maken voor deze criminele bende?
2. Wanneer worden er eindelijk gerechterlijke stappen ondernomen om deze frauduleuze bende op te rollen en op te sluiten?
HET IS GENOEG GEWEEST!

16 juni 2024

Geen reactie van the lillyclub (fashionbydanti)

3 Jurkjes besteld, na 3 weken eindelijk de eerste geleverd, twee weken later de tweede jurk en de derde is nog niet binnen.
uit China!
De geleverde jurk is totaal een andere dan op de afbeelding. Probeer te retourneren, maar je hoort gewoon niets meer van ze. Schandalig deze club! Ik vrees dat ik me heb laten oplichten voor 125 euro.

28 mei 2024

1 grote ellende

Jurkje na weken pas binnen, slechte kwaliteit,al tientallen mails verzonden om retour te sturen maar geen antwoord,OPLICHTERS

14 februari 2024

Niet bestellen via deze website!

Een jurk besteld voor oud & nieuw en pas na 2 weken ontvangen. Jurk kwam niet overeen met de afbeeldingen en filmpjes op de website en was van slechte kwaliteit. Om iets retour te sturen dien je contact op te nemen met hun klantenservice waar je helemaal geen gehoord van terug krijgt. € 50 dus weggegooid…

15 januari 2024

Late levertijden, trage service & slechte kwaliteit

Het kleedje werd ook pas enkele weken nadien geleverd, lang onderweg en zonder enige communicatie hierover. Het geleverde kleedje is enorm slecht van kwaliteiten & lijkt qua pasvorm helemaal niet op de voorgestelde foto.
Als je het adres voor de retour opvraagt, krijg je geen antwoord. Na 3 reminders uiteindelijk wel, waarbij er wordt geponeerd dat artikelen in korting niet kunnen geretourneerd worden.
Qua service en kwaliteit laat dit echt méér dan te wense over.

15 januari 2024

Jurkje besteld voor nieuwjaar.

Jurkje besteld voor nieuwjaar.. nog steeds niet binnen op de tracking staat verzonden vanaf 28 dec maar komt geen verandering in de shipping... al een aantal mails gestuurd en geen reactie! Hele slechte service!

4 januari 2024

Bizarre oplichters

Ik zie al dat dezelfde problemen voorbij komen . Vind het echt bizar dat dit zo gebeurd . Jurkje besteld 2 weken voor kerst . Pas in nieuwe jaar ontvangen terwijl ik al mail had gestuurd dat ze t niet meer hoeven te sturen en mijn geld terug wil . Nu toch binnen gekregen maar ook met retouren staat bij : laat eerst weten wat de oorzaak is en dan sturen wij "een" retouradres terug . Wist natuurlijk al hoe laat het was . Komt natuurlijk geen retouradres . We worden zo zwaar opgelicht . Maar ik bedoel hoe kunnen ze hier mee weg komen ? Kunnen we niet iets doen hiermee met z'n alle ?! Te gek voor woorden dit .

8 december 2023

Opgelicht!

Heb een kerstjurkje besteld wat na eindelijk 2 weken werd bezorgd. Totaal anders dan op de foto en te klein. Krijg nu na meerdere mails geen reactie, kan het dus niet terugsturen en ben mijn geld helaas kwijt..

22 december 2023

Jeeetje

Jeeetje. Ik heb een kerst jurk besteld nog niet ontvangen. Vreselijk., belachelijk, ongehoord dat deze reclame en sites bestaat.

14 december 2023

NOOIT hier kopen

Ik had 4 kleedjes besteld en na ontvangst wou ik deze terug sturen. Ik had daarvoor €229.75 betaald. Ik stuur dus het pakket terug naar hun depot in China. Daarvoor betaal ik €72,40. Na enige mail naar the lilly club om te vragen of mijn pakje als is aangekomen en telkens zonder respons. Zo zijn we 3 maand verder en krijg ik plots mijn pakje terug uit China waarop vermeld staat dat ze het pakje nooit hebben opgehaald. Na 7 mails naar lilly club krijg je een mailtje om je te sussen dat de verantwoordelijke met je zal contact opnemen. Maar dit gebeurt NIET. Dus bestel hier niets. Ik ben €302,15 kwijt en zit hier met 4 kleedjes die ik niet moet hebben. Ze hebben veel geld verdient aan mij.

4 augustus 2023

Jurkje besteld

Jurkje besteld, kwam binnen maar was niet helemaal zoals op de site. Wilde het terugsturen maar kreeg pas na 5 mailtjes en 3 weken verder bericht terug. Ik zou een sale item hebben gekocht en die kunnen niet terug gestuurd worden. Maar het was helemaal geen sale of een actie er stond ook nergens bij dat hij niet terug gestuurd kon worden. Weer contact opgenomen maar krijg geen reactie meer. Niet bestellen hier want je krijgt heel moeilijk tot geen contact en zeker geen geld terug.

3 november 2023

Wat ging er mis ?

Kunnen we deze mensen aanschrijven, pure OPLICHTERIJ !!
Zijn er nog mensen die hier mee te maken hebben. Hoe kunnen we dit best aanpakken, want ik wil gerechtelijke stappen ondernemen tegen deze online platform.

7 december 2023

Artikelen zijn niet zoals de plaatjes en oplichting

Opgelicht dus, balen! En idd spul komt uit China bleek achteraf.

En waarom kunnen ze trustpilot misbruiken!! Daardoor heb ik hier wat gekocht. Kan ik jullie aansprakelijk stellen?

4 december 2023

Jurkje besteld

Jurkje besteld, na 3 weken eindelijk geleverd en natuurlijk weer uit China! Wat een ellende, voor mij nu echt de laatste keer. De geleverde jurk is totaal een andere dan op de afbeelding. Probeer te retourneren, maar je hoort gewoon niets meer van ze. Schandalig deze club! Koop alsjeblieft niets bij deze Oplichters.

24 november 2023

Koop niets bij de Lilly Club! Echte oplichters!!!

Inderdaad zijn het echte oplichters!!! Online jurkje gekocht, lijkt in geen velden of wegen op het product in het filmpje, verzenden duurde meer dan 2 weken en retourneren blijkt niet mogelijk: geen retourlabel of adres, wordt ook niet gegeven want kan volgens hen niet worden geretourneerd.
Dit is compleet in strijd met het herroepingsrecht conform de Europese wetgeving voor online aankopen!

1 december 2023

Het is een belachelijke firma

Het is belachelijk
Oplichters
Ze verkopen totaal niet wat ze laten zien!
En terugsturen kan niet.
Black friday actie is ook opgelicht
Hetzelfde jurkje wat ik kocht was 2 weken later met black friday zelfs 10 euro duurder!!!! Heb er bewijsmateriaal van. NIKS KOPEN BIJ DEZE CLUB

28 november 2023

Is dit jouw bedrijf?