Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte i lang tid produkter fra Thise, fordi jeg troede, jeg støttede bedre dyrevelfærd. Efter selv at have spurgt dem direkte om deres praksis, blev jeg meget skuffet. Thise oplyste til m... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fredag den 10.4 spiser jeg en tallerken koldskål fra Thise mejeri, som skulle være laktosefri. Jeg lider af laktoseintolerans, og kan derfor ikke tåle laktose. Ca. 10 min. efter indtagelsen får... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil takke Thise for de gode produkter. Jeres mælk smager så godt, at jeg ikke kan mælk fra traditionelle landbrug. Tillykke med regnskabet Søren Christiansen

Bedrijfsgegevens

1. Zuivelhandel
  2. Voedselfabrikant
  3. Voedselproductenleverancier
  4. Biologische kruidenier
  5. Supermarkt

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Økologisk landsbymejeri med internationale ambitioner

3,2

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vær kritisk, hvis du køber Thise for dyrevelfærdens skyld.

Thise oplyste til mig, at nogle af deres andelshavere stadig adskiller ko og kalv efter 24 timer. Andre har længere ko-kalv-kontakt, og deres Ad Libitum-koncept indebærer minimum 3 måneder hos mor eller ammetante, men det gælder ikke al deres mælk.

Derudover oplyste de, at tyrekalve opdrættes til slagtning ved 12–24 måneder. Det er et alvorligt etisk problem for mig, og noget jeg mener forbrugere bør kende til, hvis de køber Thise specifikt for dyrevelfærdens skyld.

Som forbruger oplevede jeg deres markedsføring som om, at man generelt støttede en mere dyrevenlig model ved at vælge Thise. Derfor synes jeg ikke, det er tydeligt nok kommunikeret, at praksis varierer, og at tidlig adskillelse stadig og slagtning af kalve foregår hos leverandører.

Min pointe er ikke, at andre skal mene det samme som mig, men hvis du vælger Thise, fordi du tror, du støtter et system uden tidlig kalveadskillelse, så undersøg det selv først. Jeg ville ønske, jeg havde gjort det tidligere.

24 april 2026

Skjuler sandheden

Jeg lider af laktoseintolerans, og kan derfor ikke tåle laktose.
Ca. 10 min. efter indtagelsen får jeg stærkt mavepine, kvalme, samt diarre som tegn på indtagelse af laktose.
Mandag kontakter jeg førdevarestyrelsen samt Thise mejeri som ville undersøge deres production af koldskål.
Tirsdag bliver jeg så kontaktet med, at de ikke har fundet noget laktose i deres koldskål. Dette svar stiller jeg mig meget tvivlende på, da jeg jeg ikke har indtaget noget andet mad og drikke som skulle kunne fremkalde disse symptomer.
Jeg tror ærlig talt at Thise mejeri skjuler sandheden for at undgå yderligere problemer.
Så jeg kan kun stærkt anbefale andre laktoseintolerante helt at undgå Thise mejeri's såkaldte laktosefrie producter.

14 april 2026

Lækkerhed

Har i dag købt oksemørbradsbøffer fra thise&ko og aldrig har jeg fået en bedre bøf det var så mørt og lækkert
Jeg har spist mange bøffer i mit liv både på restauranter og hjemme men de her bøffer slår alt

31 januari 2026

Fortyndet med 50%vand

Nul stjerne. I går købt jeg Thise creme frisch 18%. Der var 50% mere vand i, og flydende som mælk. Sidst jeg købt var mindst 50 %tykker. I er gået samme vej som Øgo fra netto, jeg aldrig køber deres produkter.
Ren prisstigning på en mega umoralsk måde og snyd.

9 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kød fra Thise og Ko er uegnet til menneskeføde.

Thise og Ko’s Entrecote (købt i resterne af Irma, nu Coop) er produceret af “Økologiske køer og ungkreaturer, der kommer dansende på græs i foråret”……
Det er trevlet og sejt. Endnu værre end kød fra udpint malkekvæg. Jeg ville ikke give det til min hund, men måske donere det til Zoo som hyænefoder.

14 juni 2025

Skyr med kød?

Skyr, nu med gelatine fra døde dyr.

Thises nye Skyr, solgt som Dybbækdal, er tilsat gelatine fra dyreknogler.

Som islænding og vegetar er der forkert på så mange niveauer.

8 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Thise Mejeri har nogle fantastiske…

Thise Mejeri har nogle fantastiske produkter, har i dag haft fornøjelsen af at købe 3 liter af jeres økologiske mælk, og det bliver jeg ved med. Og, husk at forsætte som et selvstændigt mejeri. Lad være med at blive opkøbt

8 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fløde 38% holder længe efter sidste…

Fløde 38% holder længe efter sidste salgsdag. Vil gerne rose Thise for ikke at “snyde” og kun lave den med 36% som andre mejerier (bl.a. Arla) gør. Også fantastisk holdbarhed. Gad vide om deres fløde bare er nyere/friskere når den tappes. Venligst Claus

14 juli 2024

Juleosten

Hvor heldig kan jeg være?
Jeg fik fem forskellige totalt skønne oste i julegave
Den første jeg smager er Juleosten.
Et rent femtal, skøn, tør og perfekt krydret.
Tak

25 december 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vandet ost

Jeg har gennem årene spist Thiese ost og har været tilfreds. Men nu er jeres Øko Blue blevet vandet. Væden driver af den. Den er blevet for svampet. Den er ikke cremet, som I skriver. Synes i øvrigt ikke, at den type ost bør være for cremet. Det er jo ikke smøreost. Ærgerligt, når et produkt forringes.

10 december 2023

Sært

I et besøg på kramkisten "Salling web" klikkede jeg på en annonce om osten Jens Langkniv fra mejeriet Dybbækdal i Thise.
Straks tonede Thise frem, Mejeri med Passion etc.
Men Jens Langkniv og Dybbækdal var som sunket i jorden. Mærkeligt.
Nysgerrig undren er vakt.
Søger på Jens Langkniv ost og Dybbækdal, men informationerne er et stort sammenrod af Thise Mejeri og det hedengangne Dybbækdal.
Har ikke tid eller lyst til at udrede alle mærkværdigheder , men oplevelsen giver grundlag for mindre end en stjerne.

14 oktober 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.