Thrifty Reviews

3.854

1,7

Auto gehuurd via sunny cars waar ik wel heel tevreden over ben. Zijn ondergebracht bij Thrifty / Herz wat een oplichters. Bij inlevering kwam de medewerkster met één zaklamp direct naar de koplamp v... Toon meer

Oplichting, anders kan ik het niet benoemen. Brengen extra verzekeringskosten in rekening waar zijzelf niets van gezegd hebben en waarnaar ik niet gevraagd heb. Had autohuur geboekt via EasyTerra... Toon meer

1. Autoverhuur
  2. Auto-accessoire winkel
  3. Autoleasebedrijf

Founded in 1958 in Tulsa, Oklahoma, Thrifty Car Rental has earned a reputation for affordable, dependable transportation. Now part of The Hertz Corporation and headquartered in Estero, Florida, Thrifty serves customers through hundreds of airport and neighborhood locations across North America and beyond. Thrifty specializes in value-focused rentals for vacations, business trips, and everyday travel. Customers can choose from a range of vehicles, including economy cars, SUVs, minivans, and premium models to fit any budget and need. Known for competitive pricing, convenient locations, and streamlined service, Thrifty helps travelers get on the road quickly and confidently. Bookings are easy with online reservations and mobile tools, and major credit and debit cards are accepted. The Blue Chip Rewards program offers faster service, exclusive deals, and added travel perks for members. Customer support is available via website, phone, and social channels. Ready to unlock bigger savings? Join the Hertz email list today to get exclusive offers, limited-time deals, and insider travel tips delivered straight to your inbox—sign up now and start maximizing every trip.

Zeer slecht

4K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(3.854)

566 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer slechte ervaring ! Oplichters!

Zeer slechte ervaring met Thrifty.
Bij aankomst moesten we eerst zelf uitzoeken waar het verhuurbedrijf eigenlijk gevestigd was. Eenmaal gevonden en aangemeld voor de wagen die we ruim op voorhand gereserveerd hadden, bleek die plots niet meer beschikbaar te zijn. We kregen een andere auto aangeboden en zijn daar noodgedwongen mee akkoord gegaan.

Na betaling bleek achteraf dat er zomaar €400 extra van onze kaart was afgehaald, zonder dat dit duidelijk werd uitgelegd of besproken. Bij het inleveren van de wagen hebben we hier onmiddellijk naar gevraagd en toen werd ons verteld dat we dit bedrag gewoon zouden terugkrijgen.
Dit zou een borg zijn.
Eenmaal thuis hebben we opnieuw contact opgenomen en kregen we plots te horen dat dit bedrag zogezegd voor een extra verzekering was. Een verzekering waar wij nooit bewust mee akkoord mee zijn gegaan en waar ons niets over verteld werd. Dit voelt als misleiding en pure oplichting. €400 extra aanrekenen zonder duidelijke toestemming is onaanvaardbaar.

Alsof dat nog niet genoeg was, waren de banden van de auto bijna plat en moesten we die zelf oppompen. Ook was er geen ruitenwisservloeistof aanwezig, wat we eveneens zelf hebben moeten bijvullen. Dit toont een ernstig gebrek aan onderhoud en veiligheid.

Wij eisen de onmiddellijke terugbetaling van deze onterecht aangerekende €400. Zolang dit niet opgelost is, zullen wij iedereen in onze omgeving afraden om nog met Thrifty in zee te gaan. We hebben veel contacten en zullen deze ervaring blijven delen. En zodra we terug in Alicante zijn, komen we hier persoonlijk op terug.

5 juni 2026

Oplichters!!!! Firma THRIFTY op airport in Malaga

Ik had een auto gehuurd in Malaga, via Discovercar en de auto werd geleverd door Thrifty op de luchthaven van Malaga. Ik had vooraf via Discovercar voor de auto een aanvullende verzekering betaald. Ik vroeg waarom er kosten op hun papieren stonden terwijl ik vooraf een extra verzekering had betaald, maar kreeg geen antwoord. Ik tekende het formulier van de extra verzekering niet en toch bleek bij terugkomst dat Hertz mij €354 in rekening had gebracht en ik heb nu een klacht ingediend bij beide bedrijven.
Het is ronduit walgelijk dat dit gedoe een einde heeft gemaakt aan wat een fijne vakantie had kunnen zijn.

30 april 2026

Afwikkeling vrijgave reserverings bedrag op creditcard.

Het proces rondom de auto op halen en terug brengen niets op aan te merken. Thrifty Alicante. Alleen de afwikkeling van gereserveerde bedrag op creditcard mag echt wel sneller dan de 30 dg termijn standaard handhaven. 26 mei 2026 auto ingeleverd vrijgave van gereserveerd bedrag pas op 20 juni 2026. Ondanks herhaaldelijke mails gestuurd te hebben werd ik verwezen naar mijn creditcard verstrekker. Kastje naar de muur verhaal.

26 mei 2026

Via EasyTerra Nederland hadden we een…

Via EasyTerra Nederland hadden we een auto gehuurd die we bij Thrifty op het vliegveld van Malaga konden ophalen. De dame aan de balie was aardig, feliciteerde me al met mijn verjaardag een dag later, en maakte de formulieren voor de borg (dat vertelde ze) snel in orde en ik hoefde alleen maar te tekenen. Toen ik later goed keek op de formulieren zag ik dat er een vreemd bedrag was afgeschreven en ik onnodige en dubbele verzekeringen had moeten afsluiten in plaats van de reservering) van de borg.
Thuis heb geprobeerd EasyTerra en Thrifty telefonisch te bereiken maar alle vermelde telefoonnummers op de formulieren zijn niet bereikbaar en op het antwoordapparaat komt geen reactie.
Verschillende mails naar EasyTerra verzonden, zij verschuilen zich achter het feit dat Thrifty klanten een extra verzekering aansmeert maar EasyTerra is hiervan op de hoogte en doet niets, daardoor is EasyTerra medeverantwoordelijk. EasyTerra is niet telefonisch bereikbaar. Mijn advies: nooit zaken doen met zowel EasyTerra als Thrifty. Verschillende keren heb ik Auto’s in het buitenland gehuurd maar zo’n vorm van oplichting nog nooit meegemaakt.

2 april 2026

Blijf hier weg !!!!!

Oplichting, anders kan ik het niet benoemen.
Had autohuur geboekt via EasyTerra en al de kosten waren inbegrepen en op voorhand betaald.
Toch brengen zij nog extra "verzekeringskosten" in rekening.
Maar 1 woord voor : Oplichters !!!

30 april 2026

Valencia Spain - Waardeloze verhuurder die je oplicht

Voor vakantie in Valencia een auto gereserveerd bij Thrifty via een tussenpartij. Bij aankomst bij verhuurbedrijf is mijn reservering in de systemen bekend, maar voor het gemak vergeten ze dat ik mijn reservering vooraf online heb geregeld en meer dan de helft vooruit heb betaald. Daar komt nog bij de passief aggressieve upsell van een extra verzekering à €170. de medewerker daar zaaide bewust twijfel over de verzekering die bij reservering is inbegrepen en overhandigde een geprinte huurovereenkomst op met een extra verzekeringspolis van €170, waar ik dus niet mee heb ingestemd. een claim hierover hebben ze afgewezen op grond van het feit dat ik getekend heb, terwijl dit onder druk van de agent was. Ik voelde mij hiertoe gedwongen. Blijkbaar is extra omzet het enige wat zij belangrijk vinden. Dit blijkt ook uit het contact met de klantenservice. Dit is zeer frustrerend, kost mij veel tijd en is simpelweg nutteloos omdat ze algemene antwoorden bleven herhalen en de e-mails dus geen antwoord gaven op mijn vragen. Alsof de medewerkers, die nooit hun naam onder de mail vermelden, terugmailen zonder de casus inhoudelijk te bekijken. Er werd ook verwezen naar een prepaid voucher op de factuur, die er helemaal niet op stond. Ook met bewijsstukken in de bijlage krijg ik de aanbetaling niet terug. Het lijkt alsof je met een bot te maken hebt. Huur geen auto bij deze partij!

28 april 2026

Wij hadden een auto gereserveerd in…

Wij hadden een auto gereserveerd in Malaga en online reeds betaald via easyterra bij verhuurder Thrify.
Bij aankomst bij Thrifty waren mijn gegevens in het systeem ontvangen maar volgens het systeem nog niet betaald.
Ze konden mij alleen een auto aanbieden die 3x zo duur was.
Na telefonisch contact met een telefoniste die volgens Thrifty de aanbieder is van Easyterra kon ik alleen mijn geld terug krijgen van de eerder gemaakte boeking, zonder rede en zonder discussie.
Een grote scamm!! Thrifty speelt samen met dit soort partijen om zodoende de prijs op te drijven zodat je alleen nog maar de duurdere auto kan nemen omdat je op dat moment kant op kan!
En het is nu nog maar de vraag of ik daadwerkelijk mijn geld terug zal krijgen van de eerste boeking.

Mijn advies: blijf uit de buurt van Thrifty en easyterra!

25 mei 2026

Oplichters

Auto gehuurd via Booking.com, volledig betaald inclusief extra verzekering. Bij het ophalen van de auto heb ik de borg betaald, maar bij terugbetaling heb ik €120 minder ontvangen. Zij beweren dat ik extra diensten bij hen heb afgenomen, maar dat klopt niet. Het zijn oplichters en dieven. Bovendien reageren ze nu ook niet meer op mijn e-mails.

26 april 2026

Auto gehuurd via sunny cars waar ik wel…

Auto gehuurd via sunny cars waar ik wel heel tevreden over ben.
Zijn ondergebracht bij Thrifty / Herz wat een oplichters. Bij inlevering kwam de medewerkster met één zaklamp direct naar de koplamp van de auto. Zou beschadigd zijn en moest per direct 1220 euro betalen. Was volledig verzekerd en contact opgenomen met Sunny cars en hebben dit opgelost.
Op Gran canaria never nooit meer met Thrifty/ Herz zijn oplichters.

17 mei 2026

Onbeschoft en klantonvriendelijk (Lissabon Airport)

De gehuurde categorie auto was niet beschikbaar (categorie VW Polo / Seat Ibiza handgeschakeld). We kregen ongevraagd een upgrade naar een Mini Cabrio automaat, maar daar paste onze bagage niet in. Vervolgens ontstond er een bijzonder vervelende discussie hierover. De medewerker bleef volhouden dat de Mini Cabrio automaat dezelfde categorie is als wat we besteld hadden. Ze wilde niet meewerken om het probleem op te lossen. Daar sta je dan: met al je bagage en een huurauto die je niet hebt besteld waar je bagage niet in past. Stress!! Uiteindelijk - na een hele lange en ontzettend vervelende discussie die vanuit Hertz zeer onvriendelijk werd gevoerd - heeft een andere medewerker toegegeven dat de Mini Cabrio automaat wel een andere categorie is dan de door ons gehuurde auto en heeft ons toen een auto gegeven waar de bagage wél in past. Waarom moet daarvoor eerst gelogen worden en de klant geschoffeerd worden?

25 april 2026

Oplichters

Oplichters! Verzekering in rekening gebracht terwijl me tot 2x toe mondeling is vermeld dat het bedrag op de creditcard alleen een borg voor de auto zou zijn. Bij thuiskomst blijkt 579,- te worden berekend bovenop de huurprijs van 213,-. Boek hier niet.

18 april 2026

Auto Malaga bij Thrifty/Hertz gehuurd via Auto Terra

Auto bij Thrifty/Hertz gehuurd via tussenpersoon in NL. In plaats van de reguliere 37 Euro voor 8 dagen autohuur in Malaga heb ik eigen risico en onnodige verzekeringen afgekocht middels een Worry Free pakket van 140 Euro. Heb zelfs een voucher met de tekst in het Spaans dat ik GEEN extra verzekeringen wilde overhandigd aan de baliemedewerker van Thrifty op Malaga Airport. Op het vliegveld van Malaga vroeg de 'vriendelijke' medewerker van Thrifty mij om de pincode van de creditcard in te toetsen om de 'borg' te voldoen. Na de vakantie bleek niet de borg afgeschreven te zijn, maar een bedrag voor dubbele en onnodige verzekeringen a 340 Euro (meer dan 2x zo duur als de volledige authuur zelf).

Niet de autoverhuur zelf, maar misleiding en 'verkopen' van overbodige verzekeringen is het verdienmodel. Diefstal zonder schaamte.

Ik was in de veronderstelling dat Thrifty, met een klantbeoordeling van 7,4 beter was dan de rest, maar ook hier word je als vermoeide en gestresste reiziger genaaid waar je bijstaat.

Ga nu mijn creditcardafschrijving betwisten op basis van Oneerlijke Handelspraktijken en Misleiding.

De auto zelf was overigens prima, maar hoe triest als misleiding en diefstal van toeristen je verdienmodel is.

19 april 2026

Nooit meer bij hen huren

Nooit meer bij hen huren. De reis begon al anders doordat mijn vriend ‘s nachts ziek was geworden en nu niet mee kon op vakantie. We waren met groot gezin dus hadden 2 auto s geboekt
1 op mijn naam en 1 op mijn vriend zijn naam vanwege de creditcards. Ik mocht bij aankomst niet de hoofdbestuurder meer veranderen ( wilde m in mijn zoon zijn naam veranderen) en werd me ook nog extra verzekering van 475 in totaal aangesmeerd waar ik met mijn stomme kop ben ingetrapt.
Terwijl we via easy terra een worry free hadden afgesloten.
Easy terra was trouwens niet te bereiken op t moment dat ik ze nodig had
Afin. 1 auto meegenomen , en mijn vriend wilde als hij beter weer was de andere gaan ophalen
Bleek dus vandaag ook nog dat ze de andere huurauto gecanceld hadden omdat we hem niet opgehaald hadden
En t betaalde geld krijg je niet terug
Iemand nog tips ??
Nooit meer via easy terra en thrifty

Voortaan weer via Sunny cars
Daar veel betere ervaring mee.

5 mei 2026

Goede ervaring.

We waren een beetje huiverig na alle reviews met 1 ster. Maar goede ervaring gehad. Medewerker op luchthaven Alicante was erg vriendelijk. Hij vroeg wel naar een extra verzekering maar wij gaven aan dat dit al geregeld was en verder was het daarmee ook afgedaan. We kregen een mooie, vrij luxe auto. Ook het inleveren ging goed/soepel d.m.v. dropbox.

18 april 2026

Extra verzekeringen proberen te…

Extra verzekeringen proberen te verkopen terwijl je al duidelijk hebt aangegeven dit niet te willen. Na woorden hierover gehad te hebben kreeg ik de verkeerde locatie van auto door. De doorgegeven locatie bestond niet. Borg werd opgehoogd nadat ik mijn pincode had gebruikt. Mijn credit card is nu geblokkeerd.
DOE GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF!!!

8 maart 2026

Blijf weg bij Thrifty op Malaga Airport

Ik heb dit in al die jaren nog nooit meegemaakt. De medewerker van Thrifty was ronduit onbeschoft. We hadden alles vooraf via EasyTerra geregeld, inclusief verzekeringen. Toen we bij de balie aankwamen, probeerde de medewerker ons te verplichten om extra verzekeringen af te sluiten. Dat wilden we niet, omdat alles al geregeld was.
Toen we daar duidelijk in bleven, dreigde hij eerst met het ontbinden van het contract. Toen we voet bij stuk hielden en aangaven de auto gewoon volgens de reservering te willen meenemen, zonder extra’s, liet hij doorschemeren dat we achteraf mogelijk problemen konden verwachten. Omdat we de auto buiten openingstijden zouden inleveren, zouden de medewerkers die de controle doen “altijd wel iets kunnen vinden”. Dat vonden wij echt onacceptabel.
Het is belachelijk dat er op deze manier wordt gewerkt. Zeker in een branche die de laatste jaren juist steeds klantvriendelijker lijkt te worden, is dit ronduit beschamend. Wat het nog erger maakte, was dat de manager doorhad dat er iets speelde en erbij kwam staan. In plaats van in te grijpen, luisterde hij mee en stond er een beetje lachend bij. Dit lijkt dus geen incident van één medewerker, maar een probleem dat breder speelt binnen deze vestiging.
Zo wil je je vakantie absoluut niet beginnen. Bedankt, Thrifty, voor dit waardeloze begin van onze voor de rest heerlijke vakantie.

22 februari 2026

Huur nooit een auto bij Thrifty Panama!

Niet de auto gekregen die we hadden gereserveerd, ook geen andere gekregen in de categorie (4x4) wat wel beloofd wordt op de voucher. Een uur in de hitte staan ​​wachten op de auto die we wel kregen. . €100,00 moet betalen voor een tolpas die we nauwelijks hebben gebruikt. Panama Thrifty noch Rentalcars.com bereikbaar voor vragen, niet telefonisch, niet via mail niet via whatsapp. klachten achteraf wordt niet serieus genomen, krijgen geen antwoord of krijgrn tte horen dat ze ons niet gaan helpen, case closed. wij zijn voor €100,00 opgelicht. Huur nooit een auto bij Thrifty Panama!

11 februari 2026

Ook Thrifty verplicht je tot meer betalen dan in eerste instantie geboekt

Ook Thrifty communiceert niet eerlijk. Een auto geboekt voor €40 voor 4 dagen om uiteindelijk aan de counter verplicht te worden tot nog een extra betaling van €140. Ik ben zelf verzekerd en wanneer ik geen verzekering af wilde nemen kwamen deze kosten erbij. Echt belachelijk. Ook hadden ze me beloofd om niet gebruikte fuel (ik had blijkbaar fuel -> empty geboekt) terug te betalen, wat uiteindelijk niet is gebeurd. De autoverhuur business is één grote scam. Ik had verwacht bij Thrifty goed te zitten maar helaas. Heb dus uiteindelijk €200 betaald voor een auto voor 4 dagen ipv €40. Wanneer ik zei dat dit niet ok was, was hun antwoord: “dan boek je toch lekker ergens anders een auto”.

3 maart 2026

Opgelicht door Thrifty Car Rental op Alicante Airport

Ik heb bij Thrifty Car Rental op Alicante Airport €256 extra moeten betalen omdat mijn creditcard zogenaamd geblokkeerd was. ICS-Worldcard liet mij later weten dat de door Thrifty gevraagde afschrijving niet lukte, omdat zij onvoldoende (elektronische) identificatie meestuurde om de boeking te laten lukken. Het lag dus noch aan mij (er was voldoende saldo) noch aan de creditcard maatschappij. Mijn rechtsbijstandsverzekering heeft mij in het gelijk gesteld, mij de extra kosten terug betaald en de zaak overgenomen. Bij Thrifty vind ik geen gehoor. 100% OPLICHTING dus.

26 januari 2026