michel meester van thuishosting die zijn falliet verklaard en blijven doorgaan met de boel oplichten, wij hebben inmiddels al aangifte gedaan. want ze gaan nu verder onder de naam hosting milano
Ik heb mobiele telefonie met onbeperkt bellen en internetten bij thuishosting-telecom.eu altijd prima verbinding. En dat voor maar 30 euro per maand !!! Dit is de manier hoe je elkaar hel... Toon meer
Aangezien ze alleen maar postieve ervaringen willen delen, even een andere belichting. Deze review was geplaatst op 21 maart jl. op een andere review pagina van hem. Gister midd... Toon meer
Mensen pas op met deze eigenaar Michel hij stuurt dubbele facturen, telefonisch neemt niemand op, er zijn meer mensen die klagen dat bepaalde diensten niet werken.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Webhosting, streaming, website Design
Boskade 1, 3291AC, Strijen, Nederland
- 085-0645211
- info@thuishosting.eu
- www.thuishosting.eu
Mensen keken ook naar
michel meester van thuishosting die…
Het werkt super en je wordt altijd…
Het werkt super en je wordt altijd geholpen als er wat is en ze zijn vriendelijk
TOPPERS !!!
Ik heb mobiele telefonie met onbeperkt bellen en internetten bij
thuishosting-telecom.eu altijd prima verbinding.
En dat voor maar 30 euro per maand !!!
Dit is de manier hoe je elkaar helpt als volk :D
Maak het betaalbaar voor elkaar.
door een malafide incassobureau in faillissement. hendriksincasso
En dan ook nog eens overwinnen !! deze mensen weten wat ze doen !
Thuishosting er is echt geen betere zo veel geduld en controle.
Respect duidelijkheid geen kleine lettertjes altijd recht door zee.
En super snelle service vind je hier
Mensen pas op met deze eigenaar Michel…
Ik vind het top als er wat is helpen ze…
Ik vind het top als er wat is helpen ze je gelijk en het aanmelden ging erg snel heel fijn
ga vooral zo door...
Thuishosting reageert snel als je hulp…
Thuishosting reageert snel als je hulp nodig hebt
Blijf hier vandaan!
Gister middag een bestelling gedaan. Nadat ik op het betaalpagina kwam, kreeg ik niet de mogelijkheid om af te rekenen. Pagina bleef op laden staan.
Factuur vervolgens handmatig betaald, echter werd de factuur ineens met 82 cent verhoogd in verband transactie kosten.
Nadat alles betaald was, een mail gekregen met de inloggegevens. Echter kan ik niet inloggen omdat de gegevens niet kloppen.
Getracht hen telefonisch te bereiken, echter na drie verschillende stemmen/bandjes is de verbinding verbroken en niemand gesproken. Op de reeds aangemaakte tickets wordt ook niet gereageerd.
Doordat ik meermaals mijn wachtwoord verkeerd heb ingevuld, kan ik niet meer in het klantenportaal, blijkbaar staat dat op de dezelfde locatie.
Tijdens het schrijven de volgende mail ontvangen:
> Uw dienst staat al actief, omdat er vandaag werkzaamheden zijn met > het Hosting panel is het hosting panel op dit moment
> Nog niet bereikbaar....
> Na de werkzaamheden van het hosting panel zult u netjes bij uw diensten en hosting panel kunnen komen.
> We vragen uw geduld even,
Net nog op SIDN gekeken, maar domeinnaam is nog steeds niet aangevraagd. De werkzaamheden duren als sinds gister middag, waarvan er nergens een melding staat.
Aanbevelen?

Antwoord van Thuis Hosting
Heel betrouwbaar en goed ben er blij…
Heel betrouwbaar en goed ben er blij mee altijd antwoord op vragen
redelijke verwerking
redelijke verwerking, alleen wat doen aan de reactietijd verder goede support
Mijn ervaring is dat de server nog…Radio Klaridat
Mijn ervaring is dat de server nog weinig maar toch af en toe knippert het gaat heel snel maar toch.
En wat betreft de groep app ,vind ik niet pretig dat men geen prive heeft (ik betaal voor mijn server)en een ander kan precies lezen wat mijn vragen zij .
Dit ben ik niet gewent bij andere providers.
top server echt waar
Supper snel Server echt wel
Perfecte service
radio-montana.nl
dank u thuishosting jullie staan altijd dag en nacht klaar voor jullie klanten, zeer te vreden als dit een steun mag zijn naar nieuwe klanten
kan ik thuishosting zeker aanbevelen.
Ik ben super tevreden over…
Ik ben super tevreden over Thuis-Hosting.
Dag en nacht bereikbaar. Zelfs als kantoor gesloten is kan ik altijd iemand bereiken. Op en top klasse, dit zie je bij niemand anders.
Thuis-Hosting is voor mij de nummer 1 en ook voor betaalbare prijzen. Op en top en ik blijf jullie vaste klant.!