1. Makelaardij

De makelaar die zich onderscheidt door het gebruik van klassiek manieren van aan- en verkoop en het gebruik van het WWW: zoals Google, Facebook, Instagram en Twitter. Voor een succesvolle aankoop of verkoop hoeft u maar 1 naam te onthouden: Thuismakelaar.nl

4,6

Uitstekend

Eerlijk en deskundig

Jeroen en Mariëtte hebben ons super goed geholpen bij het kopen van ons eerste huis. We zijn echt heel tevreden over hoe alles is verlopen.

Mariëtte reageert snel en zorgt ervoor dat je snel een bezichtiging kunt plannen. Tijdens de bezichtiging gaf Jeroen duidelijk en eerlijk advies, wat echt heel fijn was.

Het contact was heel makkelijk en we konden altijd bellen als we vragen hadden. Ze denken met je mee en zijn eerlijk en deskundig.

Wij zouden De Thuismakelaar zeker aanraden!

18 maart 2026

Veel dank Jeroen

Veel dank Jeroen! We hebben in het verleden ons huis verkocht via thuismakelaar, heel tevreden. En nu weer heel tevreden. Het is toch altijd weer een heel proces, het verkopen van een huis. En de begeleiding van Jeroen was daaron heel fijn. Aanrader!

3 maart 2026

Wat een fijn makelaarskantoor

Wat een fijn makelaarskantoor is het om een huis mee te (ver)kopen. Jeroen en Mariëtte zijn echte mensen mensen. Geen gedoe, maar een oprechte en eerlijk makelaar zonder poespas. Allebei zijn telefonisch goed bereikbaar en denken overal in mee. Absoluut een aanrader en een fijn kantoor!

28 november 2025

Wij kijken met plezier terug op de…

Wij kijken met plezier terug op de samenwerking met Jeroen Bouwman bij de verkoop van ons appartment. Jeroen is een kundige makelaar die zonder franje te werk gaat en precies weet wat hij doet. Hij heeft op korte termijn de verkoop weten te realiseren - zorgvuldig en met oog voor detail. Hij werkt resultaat gericht, maar verliest de menselijke maat daarbij niet uit het oog

Kortom, we kunnen Jeroen als makelaar van harte aanbevelen.

12 november 2025

Jeroen Bouwman samen met Mariette

Jeroen Bouwman samen met Mariette
wat een goede betrouwbare vakkundige makelaar(s)
wat een hulp zorg en bijstand heb ik van hun mogen ontvangen
een huis kopen vanuit Groningen met een niet al te grote beurs
is niet eenvoudig maar het is gelukt
dankzij deze Fantastisch goede makelaar

wat een huis heb ik mogen kopen
echt dankzij "Thuismakelaar "
met al de inzet die ze hadden is het gelukt

zo blij en zo dankbaar dat ik de beste makelaar
van heel Den Haag heb mogen vinden
zonder Jeroen en Mariette
had ik het mooiste huis in Den Haag vanuit Groningen niet gevonden
Dank jullie wel Jeroen en Mariette
jullie steun advies betrokkenheid was super geweldig

ik raad deze makelaar iedereen aan
"de beste van de stad"

8 november 2025

Goede ervaringen met Thuismakelaar

Jeroen Bouwman heeft ons goed geholpen bij de de keuze en aankoop van ons huidige appartement, waar we nu met veel plezier wonen. Vervolgens heeft hij bemiddelt bij de verkoop van ons vorige appartement. Ook dit proces is nu met succes afgerond. Jeroen, Thuismakelaar, is altijd goed bereikbaar en houdt contact op een plezierige en opgewekte wijze, ook als dingen even niet zo vlot verlopen, waarvoor onze hartelijke dank.

17 september 2025

Steun en toeverlaat.

Afgelopen maanden hebben Jeroen en Mariette mij ondersteund en geadviseerd bij het aan- en verkopen van mijn nieuwe en oude huis. Een soms zenuwslopend proces waarin beiden de tijd namen vragen te beantwoorden, de rust en het vertrouwen terug te brengen en alle informatie en dingen die op me af kwamen duidelijk uit te leggen. Een aanrader!

9 april 2025

Uitstekende ervaring met onze makelaar!

Uitstekende ervaring met onze makelaar!

Vanaf het eerste contact voelde de samenwerking met onze makelaar vertrouwd en professioneel. We werden goed geïnformeerd over elke stap van het proces, en geen enkele vraag was teveel. De communicatie verliep vlot, eerlijk en transparant — precies wat je nodig hebt tijdens zo’n belangrijke stap als het kopen van een huis

16 april 2025

Thuismakelaar.nl kundig & attent

Via Jeroen mijn appartement in Den Haag verkocht en kijk daar met een goed gevoel op terug.

Jeroen is ervaren en realistisch in zijn verwachtingen over wat haalbaar is, zorgvuldig in zijn follow-up mbt gemaakte afspraken & biedingen + een aangenaam persoon om mee te overleggen. Mariette als baken op kantoor is een solide attent aanspreekpunt.

Beslist een prima keuze geweest om samen te werken derhalve ; ik zou een volgende keer van harte opnieuw Thuismakelaar.nl benaderen.

19 maart 2025

Prima makelaar

Prima ondersteuning van een vakkundige makelaar met kennis van het zoekgebied. Snelle reacties bij vragen en verzoeken. Al met al een aanrader.

7 maart 2025

Heel fijn makelaars kantoor!

Makelaar met veel kennis, professioneel, betrouwbaar en goede adviezen.
Mariëtte heeft mij goed bijgestaan en snel mijn huis verkocht.
Jeroen en Mariëtte zijn goed bereikbaar, en reageren snel op telefoontjes en mail.
Ik ben heel erg tevreden hoe het hele proces is verlopen, en zou zeker iedereen deze makelaar adviseren!

Bedankt; Jeroen en Mariëtte Voor de goede service 😊

20 januari 2025

Superfijn makelaarskantoor!

Wat een ontzettend fijn makelaarskantoor is Thuismakelaar! Mijn bovenwoning was snel verkocht door de enthousiaste Jeroen, een makelaar met veel kennis van de vastgoedmarkt. Daarnaast is hij eerlijk, no nonsens en professioneel. Hij wordt bijgestaan door een sterke binnendienst in de vorm van de ervaren Mariëtte. Ze is goed bereikbaar, vriendelijk, reageert snel en ontzorgt. Door de combinatie van deze twee toppers was de verkoop, wat toch echt stressvol kan zijn, eigenlijk zo voorbij. Ik raad Thuismakelaar bij iedereen aan die een soepele, eerlijke en vakkundige verkoop van zijn woning wil.

5 augustus 2024

Zeer tevreden, hartelijk dank!

Ik ben zeer tevreden over mijn samenwerking met Thuismakelaar. Zij hanteren een laagdrempelige en heldere manier van communiceren, gelijk vanaf het begin. Er wordt rustig doorgenomen hoe het proces zal verlopen en er worden transparante verwachtingen geschept. Jeroen kwam goed voorbereid het eerste gesprek binnen met wat voorkennis over het huis maar ook de wijk bijvoorbeeld. Ze werken via een portaal waarbij de communicatie heel fijn verloopt en er snel contact gelegd kan worden via chat / mail of via telefoon. Ik heb hen als goed bereikbaar ervaren, zelfs toen het nodig was om buiten kantoortijden in contact te zijn. Zeker aan te raden!

22 april 2024

Nieuwe woning dankzij Thuismakelaar

De zoektocht naar een eerste woning is altijd een uitdaging. Jeroen en Mariëtte hebben mij hier geweldig in gesteund, aangegeven waar ik moest letten en mij stap voor stap op weg geholpen.
Ik kon bij elke vraag bij ze terecht op elk moment van de dag. Zonder hun advies had ik nooit de prachtige woning gekregen waar ik nu lekker in zit.

Ik weet waar ik weer heen ga mocht ik nog eens naar een nieuw huis zoeken.
Heel erg bedankt Jeroen en Mariëtte!!

1 mei 2024

Zeer goed

Zeer goed geholpen door Jeroen met de zoektocht en de aankoop van ons nieuwe huis. Daarna ook zeer goed bijgestaan met de verkoop van ons oude huis. Mocht het ooit nodig zijn dan komen wij zeker terug bij Jeroen.

3 april 2024

Jeroen is een hele fijne makelaar die…

Jeroen is een hele fijne makelaar die je goed helpt bij al je vragen. Hij is altijd bereikbaar en hij staat dan ook altijd voor je klaar.
Dankzij hem hebben wij ons eerste huisje kunnen kopen!

Heel fijn! Dankjewel!
Zeker een aanrader!

29 januari 2024

Prima service

Prima service, toegankelijk, kundig, vriendelijk en met goed resultaat, zeer aan te bevelen.

9 januari 2024