TIKA -Rideudstyr Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

RBH Platinum vinterdækken! Blir simpelthen ikke mere LÆKKERT! Ligger fantastisk. Som en skræddersyet frakke. Kan indstilles ved skuldrene, så det passer til både den brede og slanke hest Hvor de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega nem og overskuelig hjemmeside med rigtig mange gode rabatter og priser. En sindssygt god service med hurtigt svar og en god løsning. Købte en hovedtøj hvor næsebåndet gik hurtigt i stykker, to ga... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Halvanden måneds leveringstid :( Jeg havde bestilt 3 varer via hjemmesiden. Den ene vare var ikke på lager, selvom der stod ved bestillingen at den var. Tika ville kun sende varerne samlet, så jeg må... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Handlede på nethestival. Pga. travlhed var leveringen længere end normalt, men jeg skulle bruge mit køb ret hurtigt. Så efter en hurtig tlf opringning hvor min ordre blev fundet, fik je... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Paardrijservice

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Rideudstyrsforretning med alt til hest og rytter, eks. sadler, trenser, dækkener og ridebeklædning. Vi fører kendte mærker i alle prisklasser.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super hurtig levering - men besværlig tilbagelevering

Super hurtig levering - bestilte torsdag formiddag, havde mine ridestøvler fredag! God vare og god pris - MEN de støvler jeg havde købt, var en anelse for små, og jeg købte derfor nummeret større, og skal så sende de små retur. Det koster mig så 75,- og en masse bøvl for at få printet en returlabel. ØV! Andre steder jeg har handlet, har jeg enten fået en gratis returlabel med i handlen, eller haft mulighed for at tilkøbe en for 10,- ekstra. Det sparer bøvlet med at skulle finde en der har en printer jeg kan låne, og få en printet ud fra nettet, og altså også de 75,- ekstra det nu har kostet mig at støvlerne ikke passede. Selvom jeg var glad for handlen, vil jeg fremover kigge efter de steder der har returlabel som en del af servicen...

21 augustus 2017

Pålidelig

Pålidelig - hurtig levering med gode vare og en lille 'menneske overraskelse i kassen':-)

5 augustus 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og kompetent rådgivning

Jeg var forbi TIKA Rideudstyr i marts 2017, hvor jeg fik en virkelig god service og kompetent rådgivning af en dygtig og engageret ekspedient.
Jeg kan på baggrund af min oplevelse i butikken varmt anbefale TIKA Rideudstyr til andre.

5 augustus 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vender altid tilbage til Tika …

Vender altid tilbage til Tika Rideudstyr. Jeg har handlet hos Tika i mange år og bliver ved at vende tilbage til dem. De yder altid god og hurtig service og har et godt udvalg af de mest almindelige produkter.

26 juli 2017
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtig og effektiv service

Altid hurtig og effektiv service og levering. Kundeservice er altid i top hvis man har spørgsmål. Kvaliteten af varerne er super og synes de er godt beskrevet på hjemmesiden så man ved hvad man får. Absolut min varmeste anbefaling af TikaRideudstyr.

15 juli 2017
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig service

Jeg købte et dækken den ene dag, dagen efter kunne samme dækken fås med 35%. Rabat. Der følte jeg mig snydt. Hvis jeg skulle have rabatten, skulle jeg returnere det købte dækken og bestille et nyt. Det ville jeg så gøre, men pga en fejl trak den ikke rabatten i webshop. Mine henvendelser har der først været sene besvarelser på og tilsidst ingen. Desuden blev der trukket for forsendelse selv om den skulle være gratis. Den blev dog returneret men først efter lang tid. Så alt i alt en dårlig oplevelse. Håber de behandler andre kunder bedre

30 juni 2017
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Den ene vare jeg havde købt var …

Den ene vare jeg havde købt var desværre udsolgt, på fakturen stod der jeg fik et gavekort på 100 kr, det var der ikke, skrev til Tika, som ikke gav sig den ulejlighed at svare :-(

22 juni 2017

Antwoord van TIKA -Rideudstyr

Hej Annie, vi beklager meget at du ikke havde modtaget gavebeviset, men desværre kan vi ikke se at have modtaget en mail fra dig. Du har nu fået dit gavebevis på mail :-) Mange hilsner fra TIKA

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og hurtig levering.

Super service og hurtig levering.
Jeg har kun godt at sige om Tika Rideudstyr og jeg har altid fået mine varer hurtigt og uden problemer!

20 juni 2017

Antwoord van TIKA -Rideudstyr

Tusind tak for din anmeldelse, den blev vi rigtig glade for. Mange hilsner fra TIKA

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hmmm..

Hurtig levering. Opdager dog da jeg modtager pakken at den ene vare jeg havde købt var udsolgt, da der bare ligger en seddel i.. ikke så meget som en mail eller et opkald.
Ret træls når man har glædet dig i 1,5 uge..
Udover det var den "pose" dækner altid kommer i, fuldstændig ødelagt og tapet sammen overalt...
Og så havde de lige glemt at skrive at de sporer jeg havde købt var børne str, dvs at de er alt for små, for "korte" til at komme rundt om støvlen...

20 juni 2017

Antwoord van TIKA -Rideudstyr

Hej Marika, under vores fødselsdagssalg fik vi mange hundrede ordrer, og vores folk arbejdede over, vi måtte prioritere, og valgte at få varerne sendt ud, og så skrive ved ordren hvis der var en udsolgt vare, ved vi plejer at tage kontakt, og det var et svært valg.
Der burde stå hvis der er tale om junior sporer, hvis der er fejl leveret må du endelig sige til, så vil vi gerne ordne problemet for dig.Mange hilsner fra TIKA