Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick ett fint bemötande och förståelse att jag beställde fel storlek så det ordnade sig till min belåtenhet. Tingstad hjälpte mig med en returfraktsedel och jag kunde göra en ny beställning.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

TL:DR, disorganised shipping and dreadful customer service. Placed an order and was promised delivery in 3 buisness days. After 1 week no contact from Tingstad, I called them and then they reali... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beställde 10-pack T-shirts. Snabb frakt! Dock vid utlämningsstället fick jag överlämnat en kartong med väl tejpad översida, men fick den överlämnad upp och ner; därför att kartongens botten var helt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Topphandel som fixar allt vi behöver. Ros: Stort sortiment och Sjukt snabb leverans och enkelt att göra återkommande beställningar på det vi behöver varje vecka. Riktigt nice med favoritlistorna.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. E-commerceservice
  2. Industriële supermarkt
  3. Restaurantbenodigdheden winkel
  4. Veiligheids- en werkkledingwinkel
  5. Werkkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Tingstad hittar du allt inom förpackningar och engångsartiklar. Vi erbjuder även mängder av andra produkter för dig som är företagare. På Tingstad.com fokuserar vi på förbrukningsvaror, arbetskläder och utrustning till din arbetsplats. Det vill säga allt det som bara ska finnas där till rätt pris och precis när det behövs. Vårt mål är att förenkla din vardag och vara en trygg långsiktig partner du kan lita på att leverera dina varor, kläder och förbrukningsmaterial. Tingstad är ett familjeföretag som grundades i Göteborg 1959. Från ett litet enmansföretag har vi vuxit till en av de ledande leverantörerna av förpackningsmaterial i landet. Vi är stolta över att kunna leverera produkter och tjänster av hög kvalitet till våra kunder och vi sätter alltid våra kunders behov främst. Med över 100'000 artiklar i sortimentet ska du alltid kunna hitta vad du behöver till din verksamhet och slippa handla från 10 olika sidor. Har har vi samlat massvis med leverantörer på en plattform för att göra det så enkelt som möjligt för dig som företagare att alltid få tag i det du behöver, oavsett om det är engångsmuggar, profilkläder eller restaurangugnar. Hos oss kan du även anlita våra experter inom diskservice, brandskydd, matsäkerhet eller skadedjurshantering. Allt samlat under ett tak för att skapa den helhetslösning som passar just för dig.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

TL:DR disorganised shipping and dreadful customer service.

TL:DR, disorganised shipping and dreadful customer service.

Placed an order and was promised delivery in 3 buisness days. After 1 week no contact from Tingstad, I called them and then they realised the item was not ordered. Then the item was supposedly on back order, then there was delays in shipping. Always they were blaming others for their bad service, and never apologising for it.

After 6 weeks of waiting, part of the order arrived but two items were missing. So I lost patience and decided to return the order. It's now the middle of March, and I am still waiting for my refund. Awful service.

31 januari 2026

Hi Patrick,

Thank you for taking the time to share your experience. We fully understand your frustration.
This is not the level of service we aim to provide.

Your order was unfortunately delayed due to the backordered items from an external supplier, which held up the entire shipment. That said, we should have communicated this clearly and proactively instead of you having to chase updates yourself. We're looking over the order status update system from this supplier.

We also acknowledge that the handling of your return and refund took too long. That is on us, and we’re sorry for the inconvenience this caused.

Your refund has now been processed, and according to the email you got from our back office team, you should receive it tomorrow.

We truly appreciate your feedback, as it highlights areas where we need to improve, especially around communication and handling of delayed orders.

Kind regards,
Viktor @ Tingstad

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde en för stor pedalhink till…

20 maart 2026

Hej Maria,

Vad roligt att höra att det löste sig på ett bra sätt och att du är nöjd. Det är precis så vi vill att det ska fungera när något inte blir rätt från början. Vi har våra riktlinjer att gå efter när det kommer till returer, men har något blivit fel vill vi såklart hjälpa till så gott vi kan. 🌞

Stort tack för att du tog dig tid att uppdatera din recension, det uppskattar vi verkligen!

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig igen framöver.

Tingstad Teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde en vara som visade sig vara…

Beställde en vara som visade sig vara restad men efter att jag fick kontakt med er så ordnade ni en snabb leverans ändå. Fantastiskt bra. 👏

18 februari 2026

Hej Annlouise
Vi finns alltid här för att hjälpa så gott vi kan. Vad skönt att det löste sig så bra :)

Stort tack för recensionen och betyget!

Välkommen åter
//Tingstad Teamet

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Väldigt rörigt lager och otrevlig lager…

Väldigt rörigt lager och otrevlig lager personal som kollar snett på en jag kommer aldrig åka dit igen sämsta lagret jag har någonsin har varit på och det är rörigt där också.
Helt SÄMST är dom!!!!!

14 januari 2026

Antwoord van Tingstad

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Tråkigt att höra att ditt besök hos oss upplevdes som rörigt och att bemötandet inte levde upp till förväntningarna.

Ett otrevligt bemötande är aldrig acceptabelt, och det är något vi tar på allvar oavsett situation.

Vid vissa tidpunkter, exempelvis i samband med skiftbyten, kan det tyvärr uppstå tillfälliga störningar i utlämningen som kan upplevas som röriga eller innebära längre väntetid. Det är ingen ursäkt, men en förklaring till hur upplevelsen kan ha blivit så den blev just då.

Vi tar med oss din feedback och ser över hur vi tydligare kan informera om rekommenderade tider för upphämtning, samt hur vi säkerställer ett bättre bemötande även under mer belastade perioder.

Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Du är varmt välkommen att höra av dig direkt till oss (kontakt@tingstad.se & 031-707 20 00) om du har eller kan ge oss mer information om händelsen så vi kan hjälpa dig och göra konkreta förbttringar i verksamheten.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Från en tipptopp affär till helkass

Gäller butiken i Göteborg
Från att ha varit en tipptoppbutik har den blivit helkass. Vad är tanken med att ändra och flytta runt allt varje vecka? Handlingen tar minst 30 minuter längre varje gång. Man springer runt som en yr höna och letar.
Dessutom finns det ingen som helst logik i hur varorna är placerade. Det har alltid varit kul att handla hos er – men nu är det tyvärr under all kritik.

4 februari 2026

Hej Johanna,
Tack för att du tar dig tid att skriva och för att du är ärlig med hur du upplever butiken. Vi förstår att det kan vara frustrerande när det känns rörigt eller när man inte snabbt hittar det man söker.

Vi arbetar aktivt med att hålla butiken levande och inspirerande med nya artiklar, vilket ibland innebär att vi flyttar om eller lyfter fram olika delar av sortimentet. Samtidigt ska det självklart finnas en tydlig logik och vara lätt att handla hos oss och här tar vi till oss din kritik.

Säg gärna till personalen nästa gång du är hos oss, så hjälper vi dig direkt och kan även gå med dig i butiken för att visa var det du söker finns. Vi vill såklart att du trivs och känner dig välkommen länge i butiken, men har du bråttom är det bara att säga till, så löser vi det så snabbt vi kan och då kan även ringa i förväg om så skulle vara.

Tack för din feedback den är viktig för oss när vi utvecklar butiken vidare.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkel och snabb hantering och utskick.

Enkel och snabb hantering och utskick.
I

29 november 2025

Hej Jeanette!
Stort tack för 5 stjärnor! Vad roligt att höra att du är nöjd med oss.
Varmt välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

vi bad chauffören om en liten hjälp med…

vi bad chauffören om en liten hjälp med att ta med sig den förra leveransens pall men han blev så arg o hånade oss,

26 januari 2026

Antwoord van Tingstad

Tack för att ni uppmärksammar oss på detta, och vi beklagar verkligen den upplevelse ni beskriver.

Det bemötande ni mött är helt oacceptabelt. Oavsett situation ska våra kunder aldrig bli bemötta med ilska, hån eller respektlöst beteende. Det lever inte upp till de krav vi ställer på våra transportpartners eller den service vi vill stå för.

I vissa fall kan chaufförer tyvärr inte ta med returpall av praktiska eller säkerhetsmässiga skäl, men detta ska alltid kommuniceras lugnt och professionellt. Att uppträda argt eller nedlåtande är aldrig acceptabelt.

Vi tar detta vidare med berörd transportpartner och följer upp händelsen med hög prioritet.

Om ni har möjlighet får ni gärna kontakta vår kundservice(kontakt@tingstad.se eller 031 - 707 20 00) och hänvisa till denna recension, så kan vi ta in fler detaljer och säkerställa att detta inte upprepas.

Fast service

Fast service, good prices, very good customer service!

27 januari 2026

Hi Tapio!
Thank you so much for the fantastic score and review! We'll keep at it to make sure we continue to deserve it! 😁
//Team Tingstad

Köpte ett skrivbord från Tingstad

Jaa, och jag har skrivit att nu är det över 14 lacksläpp och det enda jag gjort är att dammatorka skrivbordet. Aldrig haft något på det. Så det är vad kunderna ska veta om er! Så dåligt att sälja en produkt som inte klarar en dammning. Uruselt Tingstad!! Handla inte här!!!! Köpte ett skrivbord från Tingstad. Två lacksläpp på bordskivan så jag fick kriga för att få en liten del tillbaka med många långa mejlkonversationer. Nu har bordsskivan lacksläpp på ett tjugotal ställen. De svarar att jag slitit på ytan, detta är normalt. Jag har inte haft något på skrivbordet, däremot dammtorkat en gång per vecka mindre än ett år. De vägrar svara på mejl. De tycker detta är normalt. Köp inga möbler från Tingstad!! Är en gammal kumd som handlat en del för 10-15 år sedan och de var bra på den tiden. Se upp för dessa!

12 november 2025

Hej Nina,
Tack för att du hör av dig och vi beklagar verkligen att du är fortsatt missnöjd med skrivbordet och upplevelsen.

Vi vill dock förtydliga vad som faktiskt hänt i ärendet, så att bilden blir korrekt även för andra som läser detta:
Du kontaktade oss i augusti 2024 gällande skönhetsfel på bordsskivan.
Ärendet reklamerades till leverantören, som nekade reklamationen med hänvisning till att de skadorna bedömdes av dem som slitage/yttre påverkan och inte produktionsfel.

Trots detta valde vi på Tingstad att erbjuda dig en återbetalning på 30 % av köpesumman som goodwill från oss, vilket du accepterade.
Krediten betalades ut enligt vår gemensamma överenskommelse med dig, och ärendet avslutades därmed formellt.

De skador du nu hänvisar till, över ett år senare, har uppkommit efter att ärendet avslutades och kan tyvärr inte ligga till grund för ytterligare reklamationshantering eller kompensation.

Vi beklagar att detta inte är det besked du önskar, men vi vill samtidigt vara transparenta med hur ärendet faktiskt hanterats.
Vi har inte ignorerat dig, utan har svarat, reklamerat vidare, erbjudit kompensation och följt upp enligt de möjligheter vi haft.

Billigt och snabb leverans

Billigt och snabb leverans

21 augustus 2025

Hej
Stort tack för recensionen och betyget!
Varmt välkommen åter!

//Tingstad Teamet

Se upp med betalningen

En liten sak de kan dra pengarna 1,5 månad senare från ditt bankkonto om man betalar med kort, utan att meddela detta i god tid innan så man har täckning den dagen på kontot.!

2 september 2025

Hej Timo,

Vi har gått igenom ditt köp och vill förtydliga hur det fungerar vid kortbetalning hos oss: beloppet reserveras först av banken och dras sedan när varorna skickas. Eftersom du beställde varor från en extern leverantör med längre leveranstid drogs pengarna senare än vanligt.

Det har inte skett någon dubbeldebitering, och du betalade endast det lägre (felaktiga) priset för produkten – mellanskillnaden har vi stått för. Hoppas du iaf kan glädjas åt att du fick din produkt med 800kr rabatt 😉

Att kontot övertrasserades beror på att det saknades täckning när dragningen gjordes, något som tyvärr ligger utanför vår kontroll och hanteras mellan kund och bank.

Vi tar dock till oss att vi behöver vara tydligare i vår information så att missförstånd som detta inte uppstår framöver.

Viktor - Tingstad E-Handel

Vi är nöjda

Vi är nöjda. / Tydingesjöns Camping

11 juni 2024

Antwoord van Tingstad

Tack för er recension och det fina betyget!
Kul att höra att ni är nöjda.
Varmt välkomna åter!

Hälsningar,
Tingstad Teamet!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lurad på pizzakartonger med egen logga

Tänkte beställa pizzakartonger med tryck på och fick en offert på att produktionen skulle landa på 1.88kr/pizzakartong. Sen stod det att extra avgifter kan tillkomma. När väl kartongerna var i produktion så fick jag fakturan som landade på 4.22kr/st. plus att dom hade "råkat" gjort fler kartonger än i min beställning, vilket jag då såklart blev fakturerad för. När jag konfronterade "min säljare" angående detta så tyckte hon att allt ansvar låg på mig som kund att ringa och fråga och ta reda på vad som kan hända... Samt att hon skickade mig en massa finstilt i efterhand.
Ett skämt till företag!

10 februari 2025

Hej Edvin,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar verkligen att din upplevelse med oss inte levt upp till dina förväntningar, och vi tar din kritik på största allvar.

I din offert framgick det tydligt att vissa kostnader, som moms, NPA-avgift och klichékostnad, tillkommer utöver det initiala styckpriset på 1,88 kr/st. Dock förstår vi att det kan vara svårt att förstå den totala slutkostnaden utan exempel, och vi ber om ursäkt för att vi inte var tydligare med att förklara detta direkt.

Vi kan inte ge exakta svar på vad NPA-avgiften blir då den är baserad på produktionsvikt och helt utanför vår påverkan. Vi erbjuder alltid att räkna ut uppskattade kostnader för dessa poster på begäran, och vi kommer att förbättra vår kommunikation för att göra detta tydligare redan i nästa steg.

När det gäller överproduktionen har vi levererat (så vitt jag kan se) endast 5% fler kartonger än beställt, och resten (cirka 5% till) har vi behållit på vårt lager för framtida beställningar. Du betalar såklart inte för de extrakartonger vi behåller och de ser till att framtida beställningar kan göras snävare och med mindre risk för överproduktion. Detta finns specificerat i alla våra avtal och köpeskontrakt, det har en helt egen punkt och knappast gömt i något finstilt. Överproduktion är vanligt i tryckbranschen då det är många steg som kan gå fel tar man ganska stor säkerhetsmarginal för att alltid kunna leverera minst det beställda antalet (upp till 20% är vanligt, men vi jobbar alltid för att hålla denna låg).

Klichékostnaden är en engångskostnad för att skapa själva trycket och denna mall behålls för alla framtida beställningar, så den är alltid specificerad separat i offerten eller i vår kommunikation. Den behöver man såklart inte betala för igen så länge som det inte sker några ändringar i trycket på egen begäran. Vi förstår dock att det kan vara förvirrande, och vi kommer att förbättra vår kommunikation för att göra detta tydligare redan från början.

Vi värdesätter dig som kund och vill gärna återställa ditt förtroende. Om du har ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss direkt så kan vi titta närmare på fallet.

Jag ska själv se över om vi kan tydligaregöra och förbättra våra offert-dokument som vi skickar.

Tack igen för din feedback – den hjälper oss bli bättre. Vi hoppas på en chans att göra rätt för dig i framtiden.

Med vänlig hälsning,
Viktor - Tingstad Teamet

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mycket otrevlig personal och hela verksamheten.

Mycket otrevlig personal. Där bara en folkgrupp jobbar. Endast svenskar! Känns helt rasistiska utifrån både bemötande och alla anklagelser. Känns som ett familjeföretag som bara ska känna pengar in utan någon bra bemötande utifrån.

Jag kommer in och ska handla. Jag lägger kvitto från tröjor på bandet. Betalar och går. Efter en 3 timmar ringer perosonal och säger att jag inte betalar tryck på kläderna. Vah? Helt sjukt. Jag la lappen på bandet och det är väl ditt ansvar att skanna den säger jag. Hur ska jag hålla koll på ditt jobb. Nej den hittar jag på golvet säger hon. Jag blev anklagad som
Om jag tog tryck och gick. Förklarat det för henne dessutom skannar hon fel varor där jag får betala mer. Allt detta går jag tillbaka så att allt blir rätt. Hon är stressad, otrevlig och fruktansvärt hemskt som ringer och anklagar en om betalning. Hur ska jag hjälpa din psyke liksom som inte hänger med. Jätte Svensson utan ens någon som helt fin bemötande. Alla som
Jobbar där. Går aldrig mer där. Aldrig.

4 december 2024

Hej Danna,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi beklagar verkligen att du kände dig dåligt bemött vid ditt besök i vår butik – det är inte den service vi strävar efter att erbjuda, och vi är ledsna över att din upplevelse blev negativ.
Det verkar ha skett flera missförstånd kring betalningen och din beställning, och vi ber om ursäkt om detta har orsakat stress eller frustration.

Vi tar din feedback på största allvar och kommer att se över rutiner och bemötande för att undvika att något liknande händer igen.
Vi vill också adressera din kommentar om vår personal. Tingstad är en arbetsplats med en mångfald av bakgrunder och erfarenheter.
Vi värdesätter respekt och ett gott bemötande för både våra kunder och medarbetare oavsett bakgrund, och vi beklagar att detta inte speglades i din upplevelse.

Om du vill diskutera vidare eller dela fler detaljer för att vi ska kunna reda ut situationen ytterligare och bemöta dina synpunkter på bästa sätt, ber vi dig att kontakta vår butikschef direkt på 0708 – 827 218. Han tar gärna emot mer detaljer kring vad som hänt så att vi kan åtgärda det.

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback – det hjälper oss att bli bättre.
Viktor - Tingstad Företagsbutik

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Försenad leverans och mycket lite…

Försenad leverans och mycket lite information inte bra

8 oktober 2024

Hej Fredrik,

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att leveransen blev försenad och att du upplevde att informationen från oss var bristfällig. Det är ovanligt att våra egna leveranser blir försenade, och vi skulle gärna vilja veta mer om vad som hänt så att vi kan undersöka det närmare.

Om det gäller en beställningsvara eller en försändelse via en extern leverantör, kan det tyvärr bero på deras hantering, särskilt under intensiva perioder så som Black Friday/Black Week. I dessa fall är vi beroende av deras uppdateringar och har inte tillgång till mer detaljerad eller snabbare spårning än någon annan, vi måste ibland också vänta på svar från kundservice 😩

Vi strävar alltid efter att ge så bra och tydlig information som möjligt och tar din feedback som en möjlighet att förbättra detta framöver. Vi hoppas att produkten du beställde motsvarade dina förväntningar och att den fungerat som den ska. Om du har fler funderingar eller vill dela fler detaljer om din upplevelse, är du varmt välkommen att kontakta oss – vi hjälper gärna till!

Viktor - Tingstad Teamet

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deras kundtjänst och säljare svarar…😡

Deras kundtjänst och säljare svarar sällan och det är alltid problem när man ska beställa sin egen artikel till exempel påsarna med egen logo

26 november 2024

Hej Marko,
Tack för din feedback , såg din Google review tidigare så jag svarar med likande här.

Jag beklagar verkligen att du har haft en negativ upplevelse med vår kundtjänst och våra säljare.
Det är inte den standard vi strävar efter, och vi tar din kommentar på största allvar.
Vi vill gärna undersöka vad som hänt och se till att dina behov hanteras snabbt och effektivt framöver. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda profiltrycken och att hjälpa kunder skapa egna produkter så det vill vi verkligen inte att det ska vara en krånglig upplevelse med problem.

Jag har pratat med en av våra områdesansvariga nu. De kommer kontakta dig så vi kan reda ut vad som har hänt.
Supertråkigt att du inte varit nöjd men jag hoppas vi kan hitta vad som gått fel så vi kan ge dig en bättre service.

Viktor - Tingstad

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

delarna till städvagnen var trasiga…

delarna till städvagnen var trasiga plus att själva vagnen var sned. Det tog lång tid innan jag fick en ny och ingen ersättning för detta extraarbete.

13 augustus 2024

Hej Maria,

Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Jag beklagar verkligen att du fick delar som var trasiga och att ersättningen dröjde. Vi förstår att det blev både merarbete och väntetid för dig, vilket självklart inte är vad vi strävar efter.

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, och din upplevelse hjälper oss att bli bättre. Om du har ytterligare frågor eller önskemål är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundservice – vi vill gärna se till att du får den hjälp du behöver.

Viktor - Tingstad E-handel

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.