Jeg har benyttet mig af tjenestetorvets tilbud om at få tilbud på mine forsikringer fra 3 selskaber. De 3 navngivne selskaber skulle kontakte mig indenfor 3 dage, men de 2 firmaer hørte jeg aldrig... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Servicen er vist nærmere en tjeneste, der skal vriste en markedsføringstilladelse ud af brugeren. Der er et lille felt, der skal udfyldes med tlf. nummer til brug "...hvis der mangler oplysninger".... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Helt rigtigt kontaktede tre forsikringsfirmaer mig. To af dem havde slet ikke dem forsikring, som jeg ha de forespurgt (knallert). Ved ikke om det er helt tilfældig hvilke firmaer der giver tilbud, me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fik 3 Forslag på mulige leverandører. Jeg modtog alle 3 forslag/muligheder indenfor nogle få timer. Kunne udfra disse træffe et valg. Alle tre at flinke og salgsintereseret. Så alt ialt en god opl... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
⭐⭐⭐⭐⭐Tjenestetorvet.dk er en af Danmarks største sammenligningstjeneste online, der formidler kontakten mellem private forbrugere og forskellige leverandører og selskaber. Vores mål er at tilbyde vores mange brugere en nem og enkel adgang til at indhente tilbud på en lang række kategorier, opgaver og fagfolk. Og dermed hjælpe dig med at spare penge eller få det bedste tilbud. Tjenestetorvet.dk blev lanceret i 2004 og har hjulpet mere end 1 millioner danske brugere siden opstart. Tjenestetorvet hjælper dig som forbruger nemt med at overskue markedet. Indhent tilbud fra flere forhandlere - så er du sikker på at du får den bedste aftale. Udfyld en formular og få relevante tilbud fra flere virksomheder på en gang. Det er let at sammenligne priser og ydelser. Tjenestetorvet er 100 % uforpligtende og gratis. Du kan vælge imellem alle vores services: - Forsikringer - Erhvervsforsikring - A-kasser - Bredbånd - Hjemmelader - Boligalarm - Ejendomsmægler - Strøm - Varmepumpe - Solceller - Naturgas - Mobil abonnement - Isolering - Advokater. Få overblik over din økonomi! Spar penge i hverdagen 💰📈.
Contactgegevens
Denemarken
- www.tjenestetorvet.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Useriøst, plat og svindel
De 3 navngivne selskaber skulle kontakte mig indenfor 3 dage, men de 2 firmaer hørte jeg aldrig fra og det eneste selskab der kontaktede mig, var en useriøs kanonsælger, som intet fornuftigt havde at tilbyde.
Det oser langt væk af, at tjenestetorvet modtager betaling for at anvise potentielle kunder, fra dybt useriøse selskaber/personer.
Useriøst, plat og svindel – så spild ikke din tid her!
spar tusindvis af kroner på el
spar tusindvis af kroner på el . det må siges at være fake news
En god reminder til ting
En god reminder til ting, der burde gøres oftere, men "glemmes" af dagligdagens trnægsler.
Fick ett grymt bra erbjudande från Tre…
Fick ett grymt bra erbjudande från Tre som tre själva inte hade på sin hemsida 10p
når de skriver på hjemmesiden at man…
når de skriver på hjemmesiden at man kan sammenligne 3 tilbud men uden at de lister hvem der afgiver tilbud og hvad prisen er, så skal man sørme
bruge de næste 6 uger på at afvise opkald,selv om man havde sagt til at man ikke gider de ringer.....
PAS PÅ!
Fik aldrig de lovede tre tilbud. Kontakten har åbenbart kun til formål at åbne for den mulighed, at man kan blive ringet op af professionelle telefonsælgere.
Tæppebombet med opkald
Jeg bliver tæppebombet med opkald, og jeg kan tilsyneladende ikke stoppe det 🥵 FØJ, hvor har jeg dog fortrudt, at jeg faldt for Tjenestetorvets “tjenester” 🤬🤬🤬
Fik at vide jeg ville få 2 tilbud
Fik at vide jeg ville få 2 tilbud , der var en der ringende, vor han spurgte om alt det som allerede var blevet oplyst vedr bil og hus osv, bad så om at få tilbuddet tilsendt, da jeg ikke kunne beslutte noget når jeg var på arbejde, har aldrig modtaget nævbte tilbud
annoncen i avisen lovede
annoncen i avisen lovede, at jeg på 1 min kunne finde min pris for solseller.
efter at have brugt mere ned 1 min. skulle jeg udfylde en formular med mit navn, adr. email og andet.
det er da vist mere end 1 min.
men det må være en sag for forbrugerombudsmanden, da der er tale med falsk markedsføring.
men det taler jeg med ham om.
Jeg havde forventet flere.
Jeg havde forventet flere.
Et opkald fra et forsikringsselskab, som lå langt over vores eget selskab.
Aldrig mere tjenestetorvet , det er spild af tid
Er ikke blevet kontaktet af nogen så…
Er ikke blevet kontaktet af nogen så det kan være lige meget
Hold jer væk
Jeg skulle acceptere, at de kunne kontakte mig om alt, for at jeg kunne få et forsikringstilbud.
Tænker vi lever i en online verden, hvor det bør kunne laves lettere.
Dette er et scam, hvor de kontakter dig, om alt mulig ikke relevant, hvis du svarer på annoncen
Alle tror at tjenestetorvet er gratis
Alle tror at tjenestetorvet er gratis
Der er masser af steder hvor man kan logge ind og samlinger elpriser og de henviser til firmaernes hjemmesider og så får man et helt nøjagtigt indblik i de forskellige priser.Samtidig slipper du for at blive ringet op af sælgere som bare vil tjene penge og er helt lige glad med kunderne
Det er slet ikke gratis at anvende tjenestetorvrt de og sælgerene skal ha penge af elselskaberne som senere sender regningen videre til forbrugerne
Gå ind på elberegner dk
det er 100% Gratis
Var lidt skuffet over de kun fandt 2…
Var lidt skuffet over de kun fandt 2 internet udbyder ud ad 10 mulige
jeg bryder mig ikke om dette domain…
jeg bryder mig ikke om dette domain fordi der er ganske mange presale spørgsmål, og der er behov for oplysninger som potientielt er gdpr beskyttet ideelt
og jo jeg ved godt det egentligt ikke er siden her som problemmet er på, men måske alle samarbejds partner må sidde med røde øre og tænke vi kan skjule og gennem siden her, ikke særligt troværdig at lave sådan setups, hvorfor ?
fordi de oplysninger man angiver, hvor er de så pluseligt delt til ?
dumt når der kan være potientielt gdpr på de ting
men held og lykke med det
dom fra min side er det ikke er brugbart sådan
Jeg fik som lovet meget hurtig respons…
Jeg fik som lovet meget hurtig respons på det jeg søgte.
Glimrende platform
Jeg lagde en ordre på Tjenestetorvet og fik fire gode henvendelser fra firmaer i løbet af et par dage, som jeg straks kunne arbejde videre med.
Lees meer over geverifieerde reviews.