Toddiebag Benelux Reviews

1. Kinderkleding
  2. Babykledingwinkel

Deze comfortabele slaapzak wordt geleverd met 'broek pijpen' en oprolbare voetjes. Je kunt ervoor kiezen om de voeten van je kindje bloot te laten of bedekken. Met de Toddiebag-slaapzak gaat bedtijd naadloos over in speeltijd. Stop de voetjes in de slaapzak als het bedtijd is. Na het dutje kan u de slaapzak in een handomdraai verstellen, zodat uw kindje vrij kan bewegen, spelen en rondkruipen.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Super fijne en mooie slaapzak met voetjes!

Wat is het toch een fijne slaapzak!! Een heerlijke warme en zachte slaapzak met voetjes! Onze zoon (nu 4,5) slaapt al voor de 2e winter erin. Hij is een onrustige slaper en werd voorheen wakker van de kou, nu niet meer. De stof en kleur is zo mooi! Goede en snelle service ook! Blij mee!

8 januari 2023

Snelle verzending en echt een heel fijn…

Snelle verzending en echt een heel fijn product! Houdt onze dochter lekker warm wanneer ze de dekens van zich afslaat en geeft ons weer een goede nachtrust!

28 oktober 2022

Hi Joanne,

Bedankt voor je leuke review. Wij doen altijd hard ons best om alle pakketjes vlot te versturen. Heel fijn dat het zo gewaardeerd wordt!

Een heerlijke slaapzak

Een heerlijke slaapzak. Super zacht en warm. Valt mooi op maat. In de ochtend houdt ons meisje nog even de slaapzak aan, en dit is ook mogelijk dankzij de voetjes die erin zitten. Al met al een aanrader!

18 oktober 2022

Hey Francis,

Dankjewel voor je enthousiaste review. Het maakt onze dag helemaal goed!

Mocht je leuke foto’s of video’s hebben die wij mogen delen, stuur ze dan gerust door naar onze Instagram @toddiebag.benelux! Dit vinden we altijd heel leuk.

Erg tevreden

Snelle levering en wat een uitvinding, een slaapzak met voetjes! Mijn dochtertje slaapt heerlijk zonder dat de slaapzak in de weg zit.

30 september 2022

Hi Svan,

Top slaapzak

Top slaapzak

Snelle levering, fijne stof, doordat de onderkant een soort broek is, heeft mijn dochter meer bewegingsvrijheid dan in een gewone slaapzak

1 augustus 2022

Hey Jay-Jay,

Dankjewel voor je enthousiaste review. Het maakt onze dag helemaal goed!

Team Toddiebag

Hele fijne service en heel blij met de…

Hele fijne service en heel blij met de toddiebag!!

11 juli 2022

Hi Maroeska,

Bedankt voor je positieve review! Hier worden wij ontzettend blij en trots van.

Wij hopen dat jullie nog veel plezier hebben van de slaapzak!

Super slaapzak!

8 juli 2022

Hi Carole,

Bedankt voor je positieve review! Hier worden wij ontzettend blij en trots van.

Wij hopen dat jullie nog veel plezier hebben van de slaapzak!

Team Toddiebag

Makkelijk bestellen en goede en snelle…

Makkelijk bestellen en goede en snelle levering

2 juli 2022

Hi Jeanne,

Fijne slaapzak

Fijne slaapzak! Helaas erg duur.
Op hun website staat vermeld dat je de slaapzak een maat groter dan de kledingmaat moet kopen, alleen zijn ze dan echt veeeeeeeel te groot.
Het beste gewoon op maat kopen. De pijpjes blijven niet goed zitten wanneer je de slaapzak ern maat groter koopt.

2 juli 2022
Reviews in alle talen tonen. (12 reviews)