Opdate 2 3 gang kom det rigtige så 😃 tak for god service trods alt. Opdate. Har nu modtaget en ny forsendelse. Men igen forkert størrelse. Bestilte 3x3par underbukser alle i samme størelse. D... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Nem og overskuelig hjemmeside. Fair priser. Holder hvad de lover mht. kvaliteten på sokkerne. Skal helt sikkert købe flere par. Tog nogle nogle dage med leveringen pga. weekendt. Bestilte fredag afte... Toon meer
Det er ca. 2 år siden jeg bestilte bla. Stribede og ensfarvede med forskellig farve tæer - tåsokker, Da pakken ankom var de sidst nævnede ikke med. Jeg kontakte straks Toesocks.dk - der omgående sendt... Toon meer
Hurtig levering. Svært at vurdere strømperne endnu, men de ser fine ud
Hos toesocks.dk har vi specialiseret os i at sælge de mere og mere populære strømper med adskilte tæer, populært kaldet, toesox, tåstrømper, 5 finger socks og meget andet :) Vi er en dansk webshop, med dansk kundeservice. Vi har lager og kontor i Brøndby, og når du bestiller hos os, er leveringstiden 1-2 hverdage.
Vallensbækvej 22A, st. th, 2605, Brøndby, Denemarken
Hurtig levering. Svært at vurdere strømperne endnu, men de ser fine ud
Opdate 2
3 gang kom det rigtige så 😃 tak for god service trods alt.
Opdate. Har nu modtaget en ny forsendelse. Men igen forkert størrelse.
Bestilte 3x3par underbukser alle i samme størelse. Det står også rigtigt på følgeseddelen. Men den ene pakke kom i 2 størrelser mindre end bestilt. Har skrevet til kunde service, med intet svar.. (ordenr. 33130010254)

Antwoord van Toesocks.dk
Godt kvalitet og fantastisk service. Ikke sidste gang jeg handler her.
Skønne at have på, jeg bruger dem både til træning og til at sove med. Virker afslappende for fødderne
Super lækre og bløde sokker. Jeg kan bestemt anbefale andre at købe nogle .😊
Gode sokker, nemt at bestille og super hurtig levering
Super gode sokker, super hurtig levering, intet at brokke mig over her :D
En rigtig god købe-oplevelse!
Strømperne havde desværre ikke en god pasform til mine fødder, men det var super nemt at returnere dem og jeg fik pengene tilbage meget hurtigt! Her køber jeg gerne igen. :)
Jeg går kun med tåsokker. Det er så behageligt ikke at svede mellem tæerne.
Uden basissokkerne fra toesocks havde det ikke været muligt for de er jo stjernedyre alle andre steder. Jeg har over de sidste mange år jævnligt bestilt 20 par hos toesocks og dem slider jeg så op - og bestiller nye. Jeg tror det er 2-3 år de holder hver gang. Så lige nu er jeg mindst på 6.år.
Så varm anbefaling! De sender også super hurtigt osv. Alt er som det skal være!
Dog savnede jeg muligheden for at købe mørkebrune sokker nu her, hvor det var tid til at bestille igen. Dem bestilte jeg for nogle år siden og dem synes jeg er så flotte. Kommer de igen? Jeg bestilte 20 par sorte, så nu er der fyldt op igen. Men der kunne godt være plads til nogle brune.

Antwoord van Toesocks.dk
God kvalitet tåstrømper til fornuftige priser og hurtig levering.
Hurtig levering, samt god brugervenlig hjemmeside.
Whats not to like ;-P
Varerne kom super hurtigt efter bestilling. Det ene par sokker var forkert, men de sendte straks det rigtige par da jeg gjorde opmærksom på det.
Fine varer og hurtig levering

Antwoord van Toesocks.dk
Everything about the deal I made with ToeSocks.dk went smooth and the delivery is the fastest (2 days) I have yet experienced.
Well done :o)
Jeg har kun handlet hos toesocks.dk de sidste par år og går udelukkende i tå strømper. Det gør jeg bl.a pga. priserne hos toesocks og kvaliteten af de fleste strømper de har.
Så jeg kan kun anbefale dem.
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.