Leuk artikel, alleen wel 4 maten te groot.
Een leuk artikel bij ze besteld en twee dagen later al in huis. Eerlijk is eerlijk, het artikel voldoet aan de beschrijving / verwachting en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding.
Helaas wel 4 maten groter dan ik besteld had. Meteen contact met ze opgenomen. Ja nee, een foutje kan gebeuren, maar we hebben uw maat helaas niet meer op voorraad en kunnen deze ook niet meer krijgen.
Echt hoe vaak ik wel niet door webshops een fout artikel wat er op lijkt geleverd heb gekregen en vervolgens te horen krijg dat het artikel dat ik wil hebben niet meer leverbaar. Alsof het standaard procedure is om iets anders op te sturen in de hoop er mee weg te komen. Nu heb ik er nog werk van ook om het terug te sturen en te hopen dat ik mijn geld terug krijg.
Ik zou bijna gaan denken dat ze het makkelijker vinden om een fout product op te sturen, dan contact op te nemen met de klant en ze mede te delen dat het product niet meer leverbaar is.
Maar goed, ze zullen vast wel echt per ongeluk de verkeerde maat opgetuurd hebben en dat heeeel toevallig mijn maat 2 dagen later helemaal niet meer leverbaar is. Ik bedoel, dat gebeurd zo vaak, zal het vast wel waar zijn.