Goed advies van de medewerker gekregen en er wordt echt de tijd voor je genomen om tot oplossingen te komen. Ik heb hier nu een paar aankopen gedaan en dat bevalt prima. Ik kan toolshop Breda zeker... Toon meer
Locatie
Wijzig locatieDSM-Straat 7, 6191 NB Beek, NL
Ik werd vriendelijk en kundig geholpen en geadviseerd bij de aankoop, maar de gekochte spullen bleken van belabberde kwaliteit. De gekochte 32mm diamantkernboor was ok, maar bijbehorende centerboorhou... Toon meer
Bestellen en binnen een half uur al kunnen ophalen. De factuur van de extra aankoop in de winkel werd mij toegemaild (handig voor mijn declaratie). In de winkel werd ook netjes de tijd genomen toen ik... Toon meer
Hetgeen ik zocht was heel makkelijk te vinden....hele mooie prijs kwaliteit verhouding...leuke site om te shoppen! Je moet alleen opletten dat je jezelf niet verliest un deze mooie winkel met zove... Toon meer
- #12 van de 14 beste bedrijven in Gereedschapwinkel
- #3 van de 3 beste bedrijven in Bouwmarkt
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
DSM-Straat 7, 6191 NB, Beek, Nederland
Tevreden klant
Ik heb hier nu een paar aankopen gedaan en dat bevalt prima.
Ik kan toolshop Breda zeker aanbevelen.
Doen wat ze beloven.
De bestelling snel en goed afgehandeld.
Ondanks de drukte tijdens de feestdagen werden de producten de dag na de bestelling geleverd.
Super overzichtelijke site, en makkelijk bestellingen te plaatsen.
Je moet alleen opletten dat je jezelf niet verliest un deze mooie winkel met zoveel mooi aanbod!
Complimenten voor deze site!!
Prima advies gekregen!
Prima advies gekregen!
Fijne zaak, alleen jammer dat deze nu gesloten is.
Tevreden klant
Afhandeling in winkel in Beek was professioneel. De bevestiging van de aankoop via mail: perfect.
Kärcher K4
Artikel was op voorraad had ik nagekeken op jullie site verkoper vriendelijk en informatief
Besteld met de optie "afhalen"
Besteld met de optie "afhalen", nog geen 5 minuten erna kreeg ik al een bericht dat ik de spullen al kon ophalen, top!
Zeer vriendelijke en behulpzame persoon…
Zeer vriendelijke en behulpzame persoon aan de balie
ik had een probleem met het nieuwe…
ik had een probleem met het nieuwe karcher apparaat.
Zij hebben mij daar goed mee geholpen.
Goed geholpen
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Eigenlijk alles
Eigenlijk alles. De levering wil niet lukken. Ik begin mijn vertrouwen in Toolstation te verliezen. Maar misschien lukt het vrijdag.

Antwoord van Toolstation - Beek
Makkelijk en snel.
Zien of het in jouw winkel op voorraad is. Al vaak s'avonds besteld en al snel S'morgens vroeg kunnen afhalen. Goede prijzen.
snelle en correcte levering.
snelle en correcte levering.
goede overzichtelijke site.
Alleen als ik op de telefoon deze site gebruik en ik scrol na onder voegt hij automatisch van allerlei producten toe..
via de pc werkt het wel prima.
groetjes TCL Bouw tot de volgende keer.
Super zaak en goed bekwaam personeel ga…
Super zaak en goed bekwaam personeel ga zo door
Pas na 2 x bellen en enkele weken…
Pas na 2 x bellen en enkele weken wachten is het artikel wat bij bestelling stond als "in voorraad" geleverd. Er is ook niet spontaan bijvoorbeeld met een mail aangegeven dat het artikel later kwam. Telefonisch werd aangegeven dat latere bestellingen van dit artikel wel al verzonden waren aan andere klanten.
De bestelling was op 29 februari gedaan. Ik vraag mij af of het systeem van Toolstation wel met een schrikkeljaar kan omgaan?

Antwoord van Toolstation - Beek
snel en vriendelijk geholpen