Locatie
Wijzig locatieIndustriepark 5C, 9351 PA Leek, Groningen, NL
Producten in lokale vestiging afgehaald. Eén product was niet op voorraad. Werd keurig ter plekke geregeld zodat het de volgende dag werd thuisgestuurd. Dit sluit helemaal aan bij mijn eerdere ervarin... Toon meer
Goede en vriendelijke behandeling. Alles stond al klaar. Daarbij nog een bulk product gekocht, werd netjes in doosje gedaan. Ook eerder producten gekocht o.a. werkschoenen ook daar goed geholpen en go... Toon meer
Op zich prima, maar ik had gekozen voor ophalen in de winkel, omdat ik dacht dat ik dan het artikel sneller zou kunnen gebruiken. Maar blijkbaar worden artikelen gewoon via post.nl vanuit het centrale... Toon meer
- #11 van de 14 beste bedrijven in Gereedschapwinkel
- #3 van de 3 beste bedrijven in Bouwmarkt
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Industriepark 5C, 9351 PA, Leek, Groningen, Nederland
Heeft veel op voorraad.
Heeft veel op voorraad.
Vriendelijke mensen in de winkel in leek.
Denken goed mee.
Medewerkers zeer behulpzaam
Snelle service
Snel en makkelijk het materiaal zoeken…
Snel en makkelijk het materiaal zoeken en vinden en als het er niet is gelijk mee kijken naar de oplossing van wat je nodig hebt dat er dan wel is
Goede en vriendelijke behandeling
Goede en vriendelijke behandeling. Alles stond al klaar. Daarbij nog een bulk product gekocht, werd netjes in doosje gedaan. Ook eerder producten gekocht o.a. werkschoenen ook daar goed geholpen en goede info.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Wat ik haalde was niet bestemd voor het…
Wat ik haalde was niet bestemd voor het dichten tussen het glas en de gaskachel

Antwoord van Toolstation - Leek
Via internet besteld én betaald en…
Via internet besteld én betaald en kreeg netjes bericht 10 min. later dat het klaar lag. Vervolgens opgehaald en geholpen door 2 vriendelijke mannen én het lag klaar idd.
Verkoper Jan van toolstation in Leek is…
Verkoper Jan van toolstation in Leek is zeer bedreven om je het beste advies te geven,vriendelijk en behulpzaam, ben erg blij met de nieuwe douche afzuiging.
Vriendelijk personeel, snelle service
Vriendelijk personeel. Vlotte afhandeling van mijn vraag en het betreffende product was op voorraad. Ik kon snel weer verder met mijn reparatie.
Ga zeker terugkomen!
Goed assortiment
Goed assortiment, snel op te halen bij lokale vestiging. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Wij hebben een appartement gekocht in…
Wij hebben een appartement gekocht in Paterswolde. Wij moesten nog een kabelgoot hebben voor de eettafel hanglamp. Kwamen dit tegen bij Toolstation. Wij zijn keurig geholpen door de medewerker en heeft ons geholpen om de set compleet te maken. Na een duidelijke uitleg heeft hij de spullen verzameld en hebben wij afgerekend. Zeker door de goede kennis van zaken van de medewerker komen wij hier zeker nog terug als wij iets nodig hebben.
snel en correct doen wat ze beloven…
snel en correct doen wat ze beloven veel goedkoper dan in reguliere bouwmarkt scheelt echt veel geld dik tevreden.