Toolstation - Zwolle Reviews 344

4,5

Voltastraat 11D, 8013 PM Zwolle, NL

Nieuwe zaag besteld voor kopzaag/afkortzaag tbv aluminium profielen. Een professionele lijmkit toegevoegd. Enkele minuten later bevestigd en ligt klaar in zwolle. Volgende morgen opgehaald en gebr... Toon meer

Prima service, er wordt goed meegedacht met het project waar je mee bezig bent en of het aan te kopen product daarvoor geschikt is. Eerlijk advies en af en toe een tip. Toch fijn om gewoon een medewer... Toon meer

Het bestelling was heel vlot gegaan,prijs was goed,heb een medewerker gesproken heel duidelijk met respect, tot nu toe geen slechte ervaringen Waldie John Elmont

1. #12 van de 14 beste bedrijven in Gereedschapwinkel
  2. #3 van de 3 beste bedrijven in Bouwmarkt

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

• Voltastraat 11D, 8013 PM, Zwolle, Nederland

4,5

Uitstekend

TOP-bedrijf

TOP-bedrijf
Ik ben al jaren met veel plezier klant bij Toolstation. Ruim assortiment en de kwaliteit is over het algemeen erg goed. De prijzen zijn prima, en de service ook goed. al met al erg tevreden met Toolstation.

25 april 2025

Super!

Fijne zaak waar je vooraf de door jou gewenste spullen klaar kunt laten leggen en ophalen.

30 december 2025

Ik heb bestselling gedaan en is niet…

Ik heb bestselling gedaan en is niet compleet . Heb ik gelijk gebeld en kreeg een mentors aan de tellefoon en was kort af . Die zou het regelen ! Tot op Hede nog niks ontvangen ! Nog 2 mails gestuurd en word niet op gereageerd . Ik ben dit niet gewend van jullie .

12 februari 2026

Product werd te laat geleverd

Boor besteld maar kwam maar niet! Gebeld met klantenservice. Foutje bij hun. Nieuw systeem. Orde is blijven hangen. Order zou worden geannuleerd. Uiteindelijk een tweede bestelling gedaan en opgehaald in Alkmaar. Dat ging prima. Twee dagen later kreeg ik alsnog het pakket binnen met boor. Retour gebracht in Alkmaar. Daar werd ik overigens prima geholpen.

24 januari 2026
Logo Toolstation - Zwolle

Antwoord van Toolstation - Zwolle

Beste klant,

Wat vervelend dat de bestelling niet goed is gegaan. We betreuren het ongemak met het nieuwe systeem en de dubbele levering. Fijn dat je in Alkmaar goed geholpen bent met de retourzending. We nemen je feedback serieus om onze service te verbeteren.

Toolstation

Fijne winkel, met ruime voorraad

Ik vind het een fijn bedrijf.
Als je wat wil bestellen zie je direct of het op voorraad is bij een vestiging in de buurt.
En als je het besteld, ligt het meestal binnen een uur voor je klaar.
Je kunt natuurlijk ook gewoon naar de vestiging toe.
En de medewerkers zijn erg vriendelijk en denken ook met je mee voor eventuele oplossingen.

14 september 2025