1. Onderwijsinstelling

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij willen leren leuk te maken. Online leerstof moet leuk en uitdagend zijn en zo de intrinsieke motivatie van het kind aanspreken. Gamend leren biedt hiervoor de oplossing. TopiaTrainer, zeker weten, gamend beter!

2,4

Slecht

Al mijn punten kwijt en zomaar een maand verlengt

We dachten dat we na een jaar onze opgespaarde punten konden inwisselen en nu blijk je maar één cadeau per maand te kunnen bestellen. Het erge van al is dat als je abonnement afgelopen is al je punten verliest. We hebben het hier over €15 aan punten. Als kers op de taart blijkt dat ze een opzegtermijn hebben van 1 maand, maar ze hebben mij daar nooit een maand van te voren over gewaarschuwd. Een zeer onprettige ervaring en ik waarschuw hierbij iedereen.

Het abonnement is ook te duur voor wat je krijgt.

6 november 2022

Beste Snb,
Neem even contact op met de servicedesk dan regelen we wat. Op deze annonieme manier kan ik u niet bereiken.
TopiaTeam

Zeer uitgebreide oefenmogelijkheid

Fijn dat de leerlijnen van rekenen zeer gedetailleerd terug komen. Ik kan de leerlingen in mijn klas op deze manier heel gericht laten oefenen!

4 november 2018

Antwoord van TopiaTrainer

Beste Lotte, Bedankt voor uw review. Wat leuk om te horen dat u als docent ook zo tevreden bent over het gebruik van TopiaTrainer! In de toekomst zullen de mogelijkheden voor docenten ook verder worden uitgebreid.

Frank van Nieuwenhuizen

Wij zien het meer als een test om te…

Wij zien het meer als een test om te toetsen wat er al in zit en waar nog aan gewerkt moet worden. Jammer dat er geen toelichting wordt gegeven bij een fout antwoord, zo leert een kind ook waar het aanligt.

1 november 2018

Antwoord van TopiaTrainer

Beste Samira, Bedankt voor uw review. Bij meerdere taalopdrachten wordt het goede antwoord inmiddels wel getoond als uw kind het foute antwoord kiest. We zijn bezig om deze functie verder uit te breiden. Voor rekenen hebben we er bewust voor gekozen om dit niet te doen zodat kinderen geen antwoorden uit hun hoofd leren. Wel bieden we hier de mogelijkheid om een hint te vragen. Hier staat uitgelegd hoe de som opgelost moet worden. Ik zag echter dat de hint-knop verdwijnt zodra een kind een antwoord heeft gegeven. De hint kan dus niet meer terug worden gezien bij een fout antwoord. Ik heb dit direct doorgegeven aan onze technische mensen en zij gaan hiermee aan de slag.

Frank van Nieuwenhuizen

Er staan taalfouten in TopiaTrainer. Wat train je dan?

Er staan basale taalfouten in TopiaTrainer bij de uitleg van de werkwoordenspelling. Dat getuigt echt van een ontoelaatbare slordigheid.

Als wij al zo snel fouten ontdekken, dan verwacht ik dat er meer fouten te vinden zijn in TopiaTrainer.

Bij de uitleg van de stam van het werkwoord, wordt ook een uitleg gehanteerd die 1) in het onderwijs niet gebruikelijk is en 2) niet handzaam is.

Ik ben zelf docent NL dus weet een beetje waar ik het over heb.

31 oktober 2018

Antwoord van TopiaTrainer

Geachte heer, Dank voor uw opbouwende kritiek. We zien dat u op 20 oktober 2018 deze opmerking op ook via onze service desk heeft ingediend, waarna we een uitgebreide uitleg aan u hebben gegeven. We waarderen feedback van klanten enorm en nemen dit zeer serieus. Daarom hebben we met ons ontwikkelteam van onderwijskundigen de betreffende categorie opnieuw onder de loep genomen en aangepast. Helaas zie we dat u na deze datum niet meer heeft ingelogd bij TopiaTrainer en dus de aanpassing niet meer heeft gezien. We hopen dat u de moeite wilt nemen om dit alsnog te doen.

Romer van Bavel

Leuk en leerzaam!

We hebben TopiaTrainer op aanraden van de juf geprobeerd. Mijn twee dochters (10 en 12) hebben er beiden veel plezier en profijt van. Elke keer weer een strijd wie de meeste XP-punten heeft verzameld, en ze leren er nog veel van ook!

31 oktober 2018

Antwoord van TopiaTrainer

Beste Iris, Bedankt voor uw review en wat goed om te lezen dat de juf TopiaTrainer heeft aangeraden aan uw dochters. Laat de strijd om de XP's maar losbarsten!

Frank van Nieuwenhuizen

Toon reviews in alle talen. (6 reviews)