Ærgerlig frokostordning på arbejde, Utrolig dårlig sammensætning af mad samt smagsløs, det er mad på samlebånd. Maden der bliver lavet er også meget ens formet, håber det bliver til et andet caterin... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde bestilt Italiensk buffet til lidt over 40 pers. Rigtig fin korrespondance og vejledning ved bestilling. Maden blev leveret som aftalt – af en meget hjælpsom chauffør. ALT mad... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Jespers Torvekøkken er en landsdækkende madleverandør, der hver dag serverer mad for mere end 35.000 gæster. Siden 1991 har vores udgangspunkt været det samme: Gode madoplevelser begynder med mad lavet fra bunden af gode råvarer og passionerede kokke med stolthed for deres fag. Vi driver fire frokosthuse, mere end 80 kantiner i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner, leverer skolemad og står bag forplejningen på store venues samt professionelle og private events. Som B Corp-certificeret madleverandør arbejder vi systematisk med bæredygtighed og socialt ansvar og deler åbent viden, mål og resultater til gavn for mennesker, kunder, klima og samfund.
Contactgegevens
Vandtårnsvej 75, 2860, Søborg, Denemarken
- Torvekoekken@torvekoekken.dk
- www.torvekoekken.dk
Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ærgerlig frokostordning på arbejde,
Ærgerlig frokostordning på arbejde,
Utrolig dårlig sammensætning af mad samt smagsløs, det er mad på samlebånd.
Maden der bliver lavet er også meget ens formet, håber det bliver til et andet catering firma vi får ude ved os 👎
Hmmm!
På DHI har vi en meget fin buffet. Ikke længere. Lidt mærkelig menu, lidt triste råvarer, lidt sjusket køkken - så ikke længere noget at se frem til. Øv.
Fantastisk service
Fantastisk service, super lækkert mad.
Det helt var over alt forventning, den eneste lille ting var.. der var alt for meget mad.. Totalt luksusproblem.
Det var bare en rigtig god oplevelse, og vil helt sikkert anbefale dem😊🙏

Velsmagende og velanrettet fingerfoods

Antwoord van Jespers Torvekøkken
Svingende kvalitet og ringe app
Maden er af meget svingende kvalitet. Deres bowls er rigtigt gode, alt andet er en overraskelse på dagen... Ingen smør på smørebrødet og deres kreative salater, er vist mest af alt hvad der lige var på tilbud på Grønttorvet.
App'en er ustabil og man skal "bladre" frem og tilbage og for at se menuen.

For ringe ift. prisen
Som daglig bruger på Bispebjerg Hosptal er det uinspirerende madsammensætning, meget ensformigt grønt, mærkværdige sammensætning mht. kold mad, dejligt med fx kartoffelsalat, men der følger sjældent noget passende med ved siden af som fx frikadeller, pølser eller roastbeef. Den varme mad okay, men ikke når det gælder tilberedt kød, det smager som regel af ingenting.

Antwoord van Jespers Torvekøkken
Påtvunget kedelig og intetsigende vegetarmad
Opdatering: Mine kollegaer og jeg har lagt mærke til, at kvaliteten af maden i den her uge har været markant bedre, end vi har set de seneste uger/måneder. Synes derfor I fortjener et par ekstra stjerner, og hvis det bliver ved sådan her, så synes jeg næsten i fortjener 4 stjerner. Bliv endelig ved med det gode arbejde.
Jeg er så træt af jeres kedelige vegetar mad, der aldrig smager af noget og så er man ovenikøbet tvunget til at spise de 2 dage om ugen. Udover det bliver prisen ikke justeret, når der er vegetar mad, så det står klart for alle, at det udelukkende er en profitmaksimeringsøvelse og intet med klima eller bæredygtighed at gøre.
Ikke nok med det, så fik vi serveret præcis den samme vegetarret i dag, som vi fik for præcist en uge siden. Det mindste I kunne gøre er at variere menuen. Det er en af de værste frokostordninger jeg har været med i.

Antwoord van Jespers Torvekøkken
Ret dyrt i forhold til den egentlige…
Ret dyrt i forhold til den egentlige vare man betaler for. Det er mad på samlebånd. Eks. en "luksussandwich" til 35 kr. der er sammensat af toastbrød, ost og skinke. Seriøst?
De ansatte er tilmed pænt sure ved hver henvendelse man laver. Det er ikke andet end et "maddepot" på min arbejdsplads hvor man kan blive frarøvet sine sidste penge.
Der er større kvalitet hos McD!

Ærgerlig frokostordning på arbejdet
Ærgerlig frokostordning på arbejdet, som jeg ikke længere køber. Bliver mindre skuffet over en rugbrødsmad eller sandwich hjemmefra, end de umættende supper og salater, som vegetarer skal spises af med (til trods for at kødretten aldrig nedprioriteres til suppe og prisen er den samme for alle).

Rigtig god mad
Rigtig god mad, velfungerende hjemmeside og levering helt som aftalt

Antwoord van Jespers Torvekøkken
Utrolig ringe og kedeligt mad
Utrolig ringe og kedeligt mad. Håber snart arbejdspladsen skifter catering firma. Smagsløse retter og ikke særlig god kvalitet kød. Trist når det bliver mad på samlebånd og man ikke kredser om det så må man hellere sætte prisen op og lave noget af god kvalitet og noget der smager.

Antwoord van Jespers Torvekøkken
Leverer ikke hvad de lover
Kvaliteten daler efter man har brugt frokostordningen i noget tid
De lyver deres menu bedre, når de skriver basmatiris får man almindelige ris, når de skriver cheesecake får man sandkage etc.
Der er altid noget de løber tør for noget efter 30 min, på trods af at vi har bestilt mange ekstra kuverter for at undgå dette.

Ærgeligt og kedeligt
Er ved flere lejligheder stødt på Jeres mad. Og må indrømme kvaliteten virkelig er dalende. Det er billige råvarer, dårlige menusammensætninger og det virker som om man ikke går op i kvalitet og har fokus på gæsten. Det er en ærgelig omgang sjusk.

Generelt en lækker menu
Generelt en lækker menu, men voldsomt seje wienerschnitzler trækker meget i den forkerte retning.
Det var en dårlig oplevelse for de 30 mennesker, som jeg havde bestilt til.

en bid af himlen
Hver en frokost har jeg bare nydt til fulde. De forstår at få den helt rigtige smag og lugte essens frem i deres måltider. Mange forskellige salater, og masser af variation i løbet af ugen. Naturligvis er det ikke michelin stjerner, men hvis der fandtes en indenfor catering, ja så ville de få den fra mig. Eminente måltider;)

En daglig skuffelse
En daglig skuffelse, der koster vores virksomhed millioner i tabt arbejdsglæde, medarbejderfastholdelse og spild af ressourcer.
Hvorvidt ansvaret ligger hos Jespers Torvekøkken alene eller om en del af problemet skal findes i vores virksomhed madpolitik må ligge hen i det uvisse.
Er det en chance din virksomhed tør tage?

Frokosten kom 2 timer for sent
Frokosten kom 2 timer for sent. Det er lang tid at vente, når nu det er planlagt.
Da frokosttallerken kom var to af de 6 kuverter mast godt rundt.
Kagen der efterfulgte sejlede rundt i en eller anden væske. Så bliver kiksebunden noget kedelig.
Alt i alt en kedelig oplevelse. Meget ærgerligt at Københavns kommune ikke kan bestille andre steder.

Alt er for dyrt
Alt er for dyrt - prisstigning på over 50% på kaffe over 3 år er simpelthen for voldsomt. Udover det, er der objektivt ingen som går op i alle jeres platebaserede og kødfrie ideer/planer - i kunne starte med at oppe kvalitet på jeres eksisterende produkter.

Antwoord van Jespers Torvekøkken
Nogle gange godt, andre gange skidt
Nogle gange har de god mad, men andre gange er det brændt eller ikke kogt nok. De er også sindssygt dårlige til at sætte allergeninformation op. Og hvis man spørger dem ind i køkkenet, plejer de at være sure. Synes det er for dårligt når man skal lave mad til et universitet.

Lyserød kylling,
Surt/underligt personale, og lyserød kylling.
En ældre dame nedstirrer en, og vil ikke rigtigt lade en være så snart hun har taget kontakt.
Det er selvfølgelig billig mad, men derfor skal kylling da gerne være sikkert at spise?
Resten af maden er fin.

Antwoord van Jespers Torvekøkken
Lees meer over geverifieerde reviews.