Beställde varan på fredag eftermiddag och hämtade ut paketet på måndag. Snabbt och smidigt samt att varan jag köpte var 500:- billigare än hos konkurrenterna. Det är även skönt att ha en fysisk butik... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
När man beställde så kunde man välja vars försändelsen skulle levereras och helt gratis/fraktfritt. Beställde vi 19-tiden dagarna före julafton och till min stora förvåning så hade dem skickat bes... Toon meer
Som rubriken lyder, helhetsintrycket är gott, en helt vanlig webbshop. Uppfattar priserna i övre skalan i jämförelse med liknande shoppar. Dock fungerar det inte så bra att använda mobiltelefonen på h... Toon meer
Var ute i sista minuten för att handla julklappar! Beställde på nätet, snabb och effektiv leverans, inget att klaga påi förhållande till leveransen. Hemsidan hade en bug dock så där var lite problem... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Info over TOYS"R"US
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Kontakt:
Du kan nå kundtjänst här.
Contactgegevens
Delta Park 37, 2665, Vallensbæk, Denemarken
- 020-1202201
- www.toysrus.se
Fruktansvärt otrevlig och okunnigt!
Fruktansvärt otrevlig kundservice i den grad att jag aldrig vill komma tillbaka. Okunnig personal, gjorde min dotter illa när jag åkte hem och provade mig fram med bärselen som butiksbiträdet uppmanat mig till. Hon hade inte en susning hur selen skulle sitta så hon justerade helt fel när jag provade.
Snuskig kundtoalett med bl.a bajsfläckar på skötbordet och saknade papper helt.
Beställt i god tid 9/12 och har vid…
Beställt i god tid 9/12 och har vid flera tillfällen varit i kontakt m chatten och butiken. Fick idag besked att mitt paket är på villovägar och nån lösning finns inte förrän om 10 dgr. Kommer aldrig mer beställa via nätet dessutom har dom tagit betalt.
Har beställt julklappar redan 12/12 men…
Har beställt julklappar redan 12/12 men får besked idag 18/12 att det har blivit något fel och att de inte hinner leverera innan jul, så dålig. Jag är så besviken att de inte var villiga att hjälpa mig på något sätt. Kommer aldrig mer att handla hos dem
Bra priser i butik
Bra priser i butik, bra rea när det rea, aldrig haft nå problem vid reklamation.
Fel lagerstatus på hemsida. Köpta varor kom aldrig.
Beställde ett tält, två campinglampor och ett campingverktyg från hemsidan men när min beställning skickats fanns varken tält eller verktyg med. Kundservice ursäktade sig men gjorde inget för att försöka lösa eller hitta alternativ. Riktigt dåligt! Hade blivit varnad av andra att beställa härifrån men var för godtrogen för att tro på det. Hoppas andra slipper besvikelsen. /Maria

Antwoord van TOYS"R"US
Går inte att skicka tillbaka!
Kan tänka mig att allt funkar bra så länge man får varan och är nöjd med varan!, men direkt det ska skickas tillbaka börjar problemen man skickas att ta kontakt med tillverkaren sedan tillbaka, när man sedan har kommit tillbaka till denna chatt som tar evigheter för att man har lagt ner telefonkontakt antagligen för att det var för mycket klagomål. Kundtjänst/chatten lovar massa saker som inte stämmer så man är åter tvungen att ta kontakt med chatten.....skyller i sin tur på andra företag.

Antwoord van TOYS"R"US
Väldigt snabb leverans och hela och …
Väldigt snabb leverans och hela och snygga paket. Dessutom mycket billigare på hemsidan än i fysisk butik. (Märkligt).
Kommer beställa många gånger.

I wery disappointed
I wery disappointed
I order 2 back and after that I delete my order because I could see that there only was order 1 .
They send it to me anyway even thought that I write I want to delete my order
. And it take long time to contact me

Antwoord van TOYS"R"US
Har inget bra att säga om företaget
Har inget bra att säga om företaget. Nytt datasystem som verkar väldigt otestat. Gick inte att beställa från hemsidan på flera veckor och när det väl gick igenom fick jag svaret att det inte blivit nån order. Pengarna var låsta på kontot flera dagar. Beställde sedan varorna från ett annat företag varvid jag fick info från Toys r us att varorna var på väg för det hade trots allt blivit en order i deras gamla system. Nu har jag således två leveranser med samma varor på väg. :-( Kommer inte hämta ut Toys r us varor.

Snabbt och smidigt
Allt gick hur smidigt som helst när jag beställde mitt Nintendo Classic Mini, enkel betalning och snabb frakt!
Lätt och smidigt att beställa och goda …
Lätt och smidigt att beställa och goda betalningsmöjligheter! Till det också ett riktigt bra sortiment!
Snabb leverans.
Snabb leverans, kunde dock varit bra om alla artiklar levererades i samma kolli.
Snabb leverans, dock tycker jag att beskrivningarna för storlek på saker skulle kunna vara bättre.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.