Uitstekend
De service na verkoop verliep prima, ons toestel was nog in garantie , we hebben na overleg onmiddellijk een nieuw toestel mogen kiezen.
Heel vriendelijk en snelle afhandeling.
De meest innovatieve gadgets, educatief speelgoed & relatiegeschenken! Kado's voor jong en oud. Makkelijk bestellen & Snelle levering.
Heel vriendelijk en snelle afhandeling.
De levering voldeed volledig aan mijn verwachtingen.
En, wat meer is, de snelheid van levering is uitzonderlijk : ik had op woensdagavond besteld en op donderdagvoormiddag was de postbode daar al met het pakje. Nog nooit meegemaakt !
Ik heb de Slippies Magnetron Sloffen besteld. Dankzij de prima service van ToyzandGiftz werden ze binnen 24 uur bij mij afgeleverd dus ik heb vanaf nu nooit meer last van koude voeten! Ideaal tijdens de koude winterdagen/avonden en tevens een leuk origineel cadeau om te geven!
Ik had eerst 5 Xmini-2 speakertjes gekocht. Deze werden al na enkele dagen geleverd. Helaas was er eentje kapot. Dit heb ik teruggestuurd en ook nu kreeg ik al binnen enkele dagen een nieuwe toegestuurd, samen met nog 'n extra speakertje, dat ik nog had bijbesteld. Op mijn mails werd telkens snel geantwoord. De geluidskwaliteit van de speakertjes valt erg mee en na ze een kleine week te hebben gebruikt heb ik ze nog steeds niet moeten opladen. 'N aanrader!
Bestelling geplaatst en 10 minuten later werd ik gebeld dat het niet op voorraad was.
Ik kon een paar daagjes wachten maar had besloten om een ander kleurtje te nemen.
Nog geen 20 minuten later kreeg ik een mailtje waarin stond dat het verzonden was inclusief track and trace nummer.
Dat noem ik nog eens survice.
Ik zal deze site bij mijn vrienden aanraden en als ik nog een keer iets nodig heb bestel ik het zeker weer hier.
Cathy
Inmiddels heb ik op verschillende webshops van ToyzAndGiftz producten besteld. Over het algemeen kreeg ik snelle reactie op de mails die ik stuurde met vragen. Af en toe moest ik een dag wachten. Ik heb 2 koptelefoons besteld, deze werden netjes binnen 24 uur geleverd! De tweede order die ik plaatste was tijdelijk niet leverbaar en hierover werd ik netjes geïnformeerd per mail.
De koptelefoons van WeSC vindt ik erg mooi, en zijn doorgaans goede kwaliteit. Ik ben iig tevreden over de geluidskwaliteit.
4 weken geleden hebben wij een nieuwe koptelefoon aangeschaft, helaas deed na 3 weken het gehoor van de rechterkant het niet meer. Via de mail hebben we contact gezocht en werd ons verteld dat we de koptelefoon konden opsturen en dat men ging kijken of deze te herstellen was of dat we een nieuwe kregen. Wij hebben de kapotte koptelefoon op vrijdagmiddag verstuurd naar Breda en dinsdags hadden wij al een nieuwe koptelefoon vanToyzandGifts per pakketdienst. Wat een geweldige goede en snelle service.
Monique
Op vrijdag 10 september werd de Xmini bij mij bezorgd. Helaas was het geluid verschrikkelijk. Na alles gecheckt te hebben (hij was opgeladen en op de goede manier uitgeklapt) heb ik gemaild met de klantenservice van ToyzandGiftz en ik kon hem terugsturen. De nieuwe die ik toegestuurd kreeg doet het PERFECT! Fantastisch geluid!
Alle lof dus voor de goede service die ik kreeg!
Ik heb hier een gadget gekocht voor een vriend van me. Netjes binnen 24 uur kwam het aan en op de mail die ik stuurde kreeg ik binnen 3 uur antwoord. Niks op aan te merken daarom 5 sterren!
Super firma, heb mijn goederen gehad, er was een probleem met de verzendingsfirma, maar dat heeft Toyz and Giftz netjes opgelost
A++++
Op de site staat dat het product binnen 24 wordt geleverd, nou ik heb vorige week een bestelling gedaan maar er is nog niets geleverd..
Geen reactie op klantenservice & er staat dat ik nog niets betaald heb, terwijl dit wel zo is..
Ik heb eind mei een product besteld en netjes bestaald met mijn creditkaart. Helaas blijft mijn bestelling al tijden op 'in behandeling' staan en is er geen contact mogelijk met de klantenservice. Mails, tickets maakt allemaal niks uit.
Update:: Ik heb inmiddels contact gehad met de klantenservice en hoop en verwacht binnenkort het product te ontvangen.
Update: Product is vandaag verzonden volgens de laatste mail... +1
Update: Product is vandaag geleverd. Ook nog even telefonisch contact gehad met de shopeigenaar. Prima opgelost! +2