Vanuit het verleden al eerder trackjack gebruikt in de bedrijfswagen. Alles fiscusproof geregeld, geen Excelbestand meer bijhouden en hopen dat ze het accepteren. Nu weer in de E Megane in laten bouwe... Toon meer
Geachte Track Jack, Wij gebruiken al vele jaren jullie systemen in zowel de sloepen verhuur 25 stuks als onze auto's. Wij zijn hier uiterst tevreden over. Gebruiksvriendelijk, makkelijk te insta... Toon meer
Na installatie wat opstartproblemen maar werd na contact met de klantenservice opgelost. Kreeg ook geen melding na stroomonderbreking maar zou volgens klantenservice nu wel moeten werken Minpunt vo... Toon meer
Waarom zou u meer moeten betalen voor iets dat niet duur hoeft te zijn? Met die gedachte is TrackJack in 2009 opgericht. 13 jaar later en met inmiddels meer dan 55.000 verkochte track en trace systemen werkt TrackJack nog steeds volgens dat motto. TrackJack is gespecialiseerd in professionele GPS-oplossingen. Van een sluitende kilometerregistratie die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en is voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen, het traceren van objecten door middel van een geavanceerde GPS Tracker tot Fleet Management Tools voor het beheren van uw wagenpark en inzicht geeft in rijgedrag en CO2 uitstoot. Wat kunnen we voor u betekenen?
Nederland
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geachte Track Jack,
Wij gebruiken al vele jaren jullie systemen in zowel de sloepen verhuur 25 stuks als onze auto's. Wij zijn hier uiterst tevreden over. Gebruiksvriendelijk, makkelijk te installeren door onze monteurs en erg betrouwbaar.
Wij gaan weer op naar een mooi verhuur seizoen met Track Jack.
Team van Langweerder Sloep

Antwoord van TrackJack Europe
Na wat mindere ervaringen met een andere fleet management systeem zijn wij voor onze 20 voertuigen overgestapt naar TrackJack Europe. Snelle levering, goeie prijs kwaliteit verhouding, prettige klantenservice. Een aanrader voor iedereen!

Antwoord van TrackJack Europe
Sinds een jaar gebruiken wij Trackjack in onze voertuigenvloot en hebben dit sinds kort uitgebreid met het ''Green driving'' waarbij de CO2 uitstoot per voertuig zichtbaar is, een goede tool om het e.e.a. inzichtelijk te krijgen.
Tevens is de hoge mate van service vanuit Trackjack bij problemen en vragen van noemenswaardig belang.

Antwoord van TrackJack Europe
Ik maak nu ongeveer 2 jaar gebruik van Trackjack. Als je denkt zorgeloos te zijn door een rittenregistratie in te laten bouwen dan kan je beter voor een ander systeem gaan. Ik ben bezig met mijn jaar afsluiting 2021 voor de boekhouder en ben nu ongeveer een dag bezig om alle ritjes in een excelletje na te kijken. De score is dat ik dit jaar 800 ritten heb gereden waarvan er ongeveer 80 niet zijn geregistreerd. Vorig jaar had ik dezelfde ellende.... De app voor op je telefoon werkt niet altijd lekker, het lijkt alsof Trackjack niet investeert in het verbeteren van hun systemen. De klantenservice reageert meestal pas laat en lost eigenlijk niks op. Ik wens ze veel verbetering in hun dienstverlening! Ik ben aan het rondkijken voor een ander systeem.

Apparatuur
Slecht systeem wat te veel stroom verbruikt via je OBD aansluiting waardoor accu van nieuwe auto snel leeg is.
Bedrijf
Trage klantenservice, al een half jaar bezig met een probleem. Zelf veel kosten gemaakt en bedrijf heeft het tot op heden nog niet voor elkaar om mij te helpen.
Het abonnement tikt door en voor heel 2021 al een incomplete rittenregistratie.
Geen vergoeding, geen hulp, geen oplossing.
En geen sluitende rittenregistratie dus bijtelling...