Bedrijf heeft geantwoord
Jeg var kommet til at bestille 24 stk. højre hyldeknægte, men skulle have 12 stk. venstre og 12 stk. højre. Trævarefabrikernes Udsalg havde forudset, at det var en fejl og havde bestilt det jeg opri... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Varene kom frem som avtalt og meget godt pakket inn som forsikring mot skader under transport. God kvalitet til en meget god pris. Hadde også bestilt feil vare som gjorde at vi måtte returnere n... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Trævarefabrikernes Udsalg finder du simpelthen alle de træmøbler og trævarer, du kan drømme om. Vi har alt til børneværelset, spisestuen og køkkenet, stuen, hjemmekontoret, soveværelset, badeværelset, entreen eller hvilket som helst andet rum i huset, institutionen, konsultationen eller kontoret. Møbler til at sidde på, til at ligge på, til at spise ved, til at lege ved og alverdens møbler til at opbevare ting i. Møbler der kan holde til at blive brugt - år efter år.
Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
købte 3 kasser vinreoler i samlesæt. Der manglede lim og oinde i 2 af kasserne og det var umuligt at samle reolerne i vatter, fordi hullerne ikke havde samme diameter og pindene ikke var lige lange. På trods af reklamation med billeder til dokumentation ville de ikke give pengene retur, så vi måtte smide det hele ud selv om det kostede os over 1500 kr at købe
det Øv

Antwoord van Trævarefabrikernes Udsalg
Trævarefabrikernes Udsalg havde forudset, at det var en fejl og havde bestilt det jeg oprigtigt gerne ville have.
Godt spottet :D

Antwoord van Trævarefabrikernes Udsalg
Har fornylig handlet online via butikken i Århus. Fik utrolig god service og varen blev leveret på den aftalte dag. Kan varmt anbefale.

Antwoord van Trævarefabrikernes Udsalg
Jeg bestilte en kælk til min søn og jeg, i dag 7/2 og skrev samtidig en besked om at jeg skulle bruge kælken inden weekenden.
De kvitterede med at levere varen til min hoveddør samme dag Ca 4 timer efter ordren var lavet - hold da op!
Jeg kan kun sige at jeg har aldrig oplevet så god service nogensinde og er ovenud imponeret med deres kunepleje og service niveau.

Antwoord van Trævarefabrikernes Udsalg
Bestilte en kasse herfra. Fik dog bestilt den forkerte. Kontaktede igennem formularen på hjemmesiden og fik svar inden ½ time. Min ordre blev annuleret, pengene refunderet og jeg fik god vejledning så købte den kasse jeg ville have. Blev lovet den ville blive sendt fredag (det var onsdag) fredag eftermiddag er den sendt og modtog den lørdag. Er aldeles tilfreds med produktet. Kan varmt anbefales. Øh nå ja ps. Jeg er ikke en bot, det var bare en oprigtigt god oplevelse. Så det sagt! 5/5

Antwoord van Trævarefabrikernes Udsalg
Very good quality, fast delivery and nice products.

Antwoord van Trævarefabrikernes Udsalg
Usandsynlig dårlig kundeservice og kvalitet.
Jeg har købt 8 instruktørstole som efter minimalt brug alle begyndte at gå i stykker. Havde dem til reparation da butikken ikke ville tage dem retur. Fik alle tilbage men to manglede ryglæn, har flere gange bedt om at få dem sendt. Men har aldrig fået dem.
Man falder simpelthen igennem deres stole. Den ene gang var det min veninde mens hun ammede. Firmaet siger at stolene er som de skal være, hvilket kun gør det værre. Stolene har stået indenfor og kun været brugt ved særlige lejligheder.
Jeg vil ikke anbefale nogen at købe deres stole.

Antwoord van Trævarefabrikernes Udsalg
Selvom jeg har betalt 125 kr. i forsendelse for en ret lille ordre, der ikke kan fylde meget i landskabet, er pakken aldrig dukket op. Posten var forbi, da jeg ikke var hjemme. Han tog pakken med igen - og siden har ingen set den. Men pengene for både ordre og leverance er hævet!
Når man tager sig fyrstelig betalt for at sende en pakke, bør man som minimum sørge for, at have en tidssvarende forsendelsesservice i sin webshop.
Jeg kunne kun vælge PostNord, hvilket jeg ikke ville gøre - hvis der var andre valgmuligheder, da de ikke har pakkeudlevering i min by - og derudover kunne jeg heller ikke vælge, om pakken skulle leveres til min adresse eller et udleveringssted. Jeg vælger altid det sidste, så jeg ikke skal blive hjemme hele dagen for at modtage pakken.
Nu er både pengene og pakken væk. Aldrig mere Trævarefabrikernes Udsalg og ALDRIG mere PostNord.

Antwoord van Trævarefabrikernes Udsalg
Sendte en forespørgsel via kontaktformular til hovedkontoret søndag aften, og små 10 minutter efter var der svar.
Hurtigere kan det ikke gøres.

Antwoord van Trævarefabrikernes Udsalg
Jeg har en servicehund og de sidste 2 år er vi kommet jævnligt i butikken i Odense. Vi træner bare sit og dæk, og så går vi igen. Der har aldrig været problemer og vi er altid blevet mødt med et smil. I dag fik vi af vide, at vi ikke længere er velkommen og uden grund.
Så vi kommer ikke igen.
Svar- personalet taler ikke sandt, når de siger, at det ikke er foregået sådan. Desuden beder jeg dem ikke om at være en del af træningen.

Antwoord van Trævarefabrikernes Udsalg
Tilbage til butik hvor vi købte reoler for mere end 50 år siden , denne gang trappestige , bobspil og mejsekasser , venlig og kompetent personale , en rigtig god oplevelse,
Jeg bestiller varen online, og er glædeligt overrasket over, at der ikke kræves ekstra betalt for levering. Ydermere, så bliver jeg ringet op ca. 10 minutter senere, hvor vedkommende spørger, om der er nogen hjemme, og i så fald, om jeg gerne vil have levering her snart. Jeg tøver, da min kæreste ikke er til stede, og jeg tænker, at jeg nok ikke kan bære det op selv. Vedkommende siger friskt, at det er da intet problem, da han sagtens kan tage det lille løft og bære det op for mig. Altså sikke en service; og selv uden opbæring! Kan klart anbefales.
Butikken i Aarhus. Vi har handlet med trævarerfabrikernes udsalg mange gange.
Altid en god oplevelse. Venlige mennesker i Butikken. Og meget venlig og professionel levering.
Jeg har, desværre, erhvervet mig en vinreol (varenummer 90446). Jeg er godt klar over, at den ikke ligefrem er nogen skønhed, men den skal stå i et skab, så jeg tænkte: "Hvad pokker!" 😄 Det viste sig at være en næsten umulig opgave at samle produktet, og problemet blev kun forværret af det faktum, at 1/3 af dyvlerne er 3-4 mm længere end den anden halvdel. Desværre opdagede jeg først dette, da det var for sent. Selve købsprocessen i butikken i Lyngby forløb smertefrit, hvilket desværre er det eneste positive, jeg kan tilføje.
Det er dybt skuffende at tænke på, at et træ har måttet lade livet for at blive til et så ynkeligt produkt 😢. Jeg kan varmt anbefale at købe en hvilken som helst anden vinreol - fra en anden leverandør 😄. Selv har jeg allerede bestilt en replacement på nettet, og nu fortryder jeg blot, at jeg ikke har en brændeovn, så det stakkels træ kunne have fået en værdig afslutning på livet og leveret varme og charme til en romantisk aften foran pejsen med vin og hende, jeg elsker. 😔🍷

Antwoord van Trævarefabrikernes Udsalg
Her hos Trævarefabriken for man god service og god kvalitet. God betjening til en billig pris.
Michael København S
Jeg havde lavet en fejl i min online ordre. I stedet for bare at trække på skulderen og sende den af sted. Blev jeg ringet op af butikken, derhøftligt gjorde mig opmærksom på fejlen. Den blev rettet uden problemer. Det er en uhørt sjælden fornøjelse at opleve høflig personlig betjening i en webbutik. Mine varmeste anbefalinger
Venlig service og varer der virker næsten lige så god kvalitet som mange dyrere brands. Fsc mærket træ giver den sidste stjerne.
Købte brune kubik bogkasser/reol på webshop til levering i Aalborg. De var klar til afhentning 2 dage efter og var rigtig fine. Dog så ser det ikke så pænt ud når bogkasserne er samlet og man kigger ind i dem. Her kan man tydelig se de blanke skruer som ophænget er monteret med. En god ide ville være at levere skruer i den farve bogkassen er malet eller få lavet små plastikdimser til at sætte på skruerne. De blanke skruer ser lidt “amatøragtig” ud.

Antwoord van Trævarefabrikernes Udsalg
Virkelig god kundeservice og meget hurtig levering. Fik leveret rebstiger og de er helt perfekte. Mange tak :)

Antwoord van Trævarefabrikernes Udsalg
Lees meer over geverifieerde reviews.