Fantastisk service Købte før jul en lækker bluse, som først blev taget i brug i weekenden, desværre viste det sig at der var en lille fejl på den. Men det løste den søde pige i butikken på en me... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk søde piger, fantastisk god service og fantastisk lækre varer og gode tilbud.. Jeg kan ikke anbefale denne butik og webshop nok. De fortjener al ros i verden. Jeg elsker at handle her - og j... Toon meer
Fantastisk både butik og webshop, med stort udvalg af lækre varer til super gode priser! (noget bedre end Århus midtby) :-) På blot 2 dage lå mine varer klar til afhentning med gratis click & colle... Toon meer
Jeg har bestilt tøj to gange ved trendhouse og hver gang blev min ordre bearbejdet 5 minutter efter bestilling. Det er den hurtigste ordrebehandling jeg nogensinde har oplevet! Dertil kom det i fo... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hos trend-house.dk har vi et stort udvalg af tøj til kvinder og accessories. Vi forhandler desuden specialiteter fra blandt andet Nicolas Vahé samt Johan Bülow og har et udvalg af produkter til boligen i form af eksempelvis lyd. Vi bestræber os på at yde den bedst mulige kundeservice til vores kunder, så de føler sig trygge ved at handle hos os. Blandt vores mærker kan nævnes: Meraki, mbyM, PIECES, minimum, VILA, Johan Bülow, House Doctor, Global Funk, Kreafunk og mange flere.
Contactgegevens
Bredgade 62, 6900, Skjern, Denemarken
- info@trend-house.dk
- www.trend-house.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Godt produkt. Hurtig, men forkert levering.
Jeg bestilte tre kjoler, hvor den ene kom i den forkerte farve.
Rigtig lækre kjoler, og Trend House var så søde at sende en returlabel gratis, samt sende den rigtige farve når de fik kjolen igen.
Dog lidt træls at skulle printe returlabel og returnere varer, samt gå og vente på, hvilket ikke udløser den 5. stjerne desværre. :-)
Ellers rigtig tilfreds, og god service. :-)

Fantastisk hurtig service.
Smukke kjoler, fantastisk service, hurtig afsendelse og det sødeste personale.
Mine varmeste anbefalinger, og jeg vil helt sikkert handle hos dem igen♥️

I ordered a Compact Laser Engraver…NO DELIVERY
I ordered a Compact Laser Engraver through Trend House 1995 website. They charged me double and I had to get my bank to get back one charge, but the other was still pending, awaiting the delivery of the product. It never came, and they shut down the website where they had it advertised, and had no contact information to contact them. The product never came!
Beware of ordering ANYTHING from them!!!

yderst tilfreds kunde
Jeg fik hurtigt varen og varen var lige så lækker som forventet. Meget tilfreds med at handle hos Trendhouse

Antwoord van Trend House
I order a mixer the 10- 13-2018 and…
I order a mixer the 10- 13-2018 and have never received it they cheated me out of my mixer and meat grinder too I am very disappointed with them I bought it for my husband I spend $55.70 on it and never got it I will never ever buy from them again ever

Dårlig oplevelse
Jeg bestilte en Noella Cecilia taske. Efter en uges tid får jeg en mail om at den er blevet sendt, hvorefter jeg får en mail hvori der står at varen er udgået. Så jeg får en anden taske en den jeg havde bestilt.
Redigeret - jeg har nu fået svar og forstår situationen god dag <3

Hurtig og venlig hjælp
Hurtig, meget venlig og effektiv hjælp da min pakke ikke var kommet frem en uge efter den var bestilt. Personalet hos Trend House undersøgte sagen hos GLS, fandt ud af at den havde "gemt sig" hos GLS, og foranstaltede at pakken blev sendt afsted fra Jylland med det samme og var fremme hos mig i København dagen efter :-)

Antwoord van Trend House
Order a Artisan Stand up mixer on…
Order a Artisan Stand up mixer on 10/27/18 & have never received the item. It was a Christmas present & unable to deliver to the person intended. Will never use this company again.

Antwoord van Trend House
Jeg er mere end tilfreds
Jeg er mere end tilfreds. Mega god service 👌🏼

Beware of trend house 1995
They dont return emails or phone calls
I got my money back, dont trust them

5 stjerner herfra
5 stjerner herfra, hurtig levering og et postkort i hvor der var en personlig hilsen, skrevet i hånden. Varen er som ønsket. Det første gang jeg køber hos trendhouse og bestemt ikke sidste gang.

Antwoord van Trend House
Your staff at your Skjern store…
Your staff at your Skjern store couldn't have been more helpful.

Godt.
👌 Hurtig levering, og det eneste sted jeg kunne finde lige den top!

Dit is Trustpilot