Van het begin tot het eind is onze ervaring met Trendygreen super gegaan. Afspraken/showroom/alles zoals het hoort te gaan. Tuinkamer staat er,alles netjes afgewerkt en de monteurs waren/werken super... Toon meer
We zijn reuze blij met onze overkapping, d.w.z. ten eerste het contact met Willem en zeker de monteurs die aan het werk zijn geweest, die er echt iets moois van hebben gemaakt en goed meegedacht hebb... Toon meer
Trendygreen is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop en installatie van aluminium terrasoverkappingen en glazen schuifwanden. Met trots bedienen wij klanten in heel Nederland, en ons doel is om hoogwaardige producten te leveren die functionaliteit en esthetiek perfect combineren. Onze glazen schuifwanden zijn ontworpen om uw buitenruimte te transformeren in een veelzijdige omgeving die het hele jaar door kan worden gebruikt. Met de mogelijkheid om te genieten van de frisse lucht en het natuurlijke licht, terwijl u beschermd blijft tegen wind, regen en kou, creëren onze schuifwanden een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Wat Trendygreen onderscheidt, is onze prachtige showroom. Hier kunt u onze producten in levende lijve ervaren en inspiratie opdoen voor uw eigen buitenruimte. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes op basis van uw specifieke behoeften en voorkeuren. We hechten veel waarde aan klanttevredenheid en streven ernaar om een uitstekende service te bieden, vanaf het eerste contact tot en met de volledige installatie van uw terrasoverkapping of glazen schuifwanden. Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige en efficiënte installatie, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe buitenruimte.
Nederland
- www.trendygreen.nl
Mensen keken ook naar
Faillissement nietig verklaard? Hoe dan?
Mijn situatie voorgelegd bij de rechtsbijstand verzekering, nu wilde ze Elvis in gebreke stellen, en wat blijkt? Correspondentie adres is het adres van de Kamer van koophandel, dus aangetekende brief werd retour gestuurd. Dus mensen, vooral neerleggen bij de rechtsbijstand verzekering of aangifte doen, want dat het een crimineel is, dat is zeker.
Hoe krijgen we Elvis weer op het rechte pad.
Ik was eerst niet van plan een review te plaatsen maar wil nu toch mijn ervaring delen.
November 2023 een order geplaatst en 10% aanbetaald. Foto's en info opgestuurd en daarna (zoals vele van u) aan het lijntje gehouden. Hierop opnieuw een afspraak in de showroom gemaakt en de order geannuleerd. Mail nog gekregen dat voorschot terug betaald wordt. Niet dus. Ik heb juridische bijstand gezocht en ondervonden dat het heel moeilijk is om Elvis te dwingen geld terug te laten betalen. (Rechtstaat Nederland geeft voor zulke bedragen niet thuis). Elvis is een hele charmante jongen echter hij heeft een nare eigenschap nl. oplichten. Hij is niet lui want Elvis heeft nog meer bedrijfjes o.a. Devuta (telnr 085 2500056). Via deze lijn probeer ik Elvis te bereiken echter ook hier geeft hij niet thuis. Mijn vraag is wie Elvis kan uitleggen dat hij deze eigenschap niet meer moet toepassen en daar waar mogelijk dient te herstellen.
Tuinkamer besteld
Tuinkamer besteld, maar bedrijf is met de noorderzon vertrokken.
Inmiddels aangifte gedaan.
Elvis de oplichter
Wat een drama! Grote grote oplichters! Het lijkt te mooi om waar te zijn! De helft van de veranda is in maart bij ons geplaatst. Het dak en zonnescherm moest op maat besteld worden. Tot op heden niet geleverd! We krijgen geen contact met Elvis. Niet via WhatsApp en ook niet telefonisch! Elvis is een grote oplichter. Wij hebben inmiddels aangifte gedaan bij de politie en kijken wat onze opties zijn op het civiele stuk! Mensen ben je opgelicht door deze vent, doe aangifte!! Politie verzamelt aangiftes. Op basis van meerdere aangiftes kunnen ze een onderzoek instellen.
Elvis is werkzaam in Congo?
Elvis is werkzaam in een bedrijfje Kinflata in Congo. Google dat maar eens. Dus einde oefening Trendy Green.
Oplichters
Overkapping (open) laten plaatsen voor 5000€ (niks goedkoop). Onze overkapping lekt ook water.
Al tig keer gebeld maar de telefoon wordt niet opgenomen. Na een beetje googelen gezien dat davuta punt com en shop4school ook van hem is.
Op drimble zijn echte naam gevonden : Elvis M. K. Muckens eigenaar van davuta te Den Bosch (is hij gevlucht naar buitenland of Den Bosch?)
Triest om op deze manier mensen zuurverdiende centen af te troggelen. De eerste dagen waren we dolgelukkig, tot de boel begon te lekken en er niemand meer te bereiken was.
Wat een drama, wat een spijt en hoofdpijn. Hebben we hiervoor de vakantie opgegeven?
Het is altijd weer een gok, de recensies en reclames met onze zwemkampioen kunnen nog zo betrouwbaar zijn, en dan nog wordt je opgelicht waar je bij staat.
Bedrijf van oplichter Elvis M
Bedrijf van oplichter Elvis M. Volgens de verhuurder gesloten. Huur wordt niet meer betaald. Salaris van medewerkers ook niet. Waarschijnlijk al failliet of anders binnenkort wel.
En wij dachten de enige te zijn 🥹
En wij dachten de enige te zijn 🥹, we hebben een prachtige overkapping waar we enorm van genieten maar de emmers die erin staan om het water op te vangen zijn de domper. Wat een ellende bedrijf als het gaat om nazorg, daar doen ze niet aan. We verwachten niets meer, nu ik de eerdere reviews heb gelezen en gaan zelf een oplossing zoeken en nadenken over te zetten stappen vanwege het niet nakomen van de garantievoorwaarden waar voor getekend is.
Hier geldt hetzelfde als al die andere…
Hier geldt hetzelfde als al die andere reviews...10 jr. garantie ? Na een jaar krijg je geen contact meer met hen. Willem was dan degene die zo goed en kwaad probeerde iets te regelen, maar die heeft het zinkende schip voortijdig verlaten. Nu inderdaad, krijg je niemand meer te pakken. 10.000 euri gelapt voor een serre welke nog geen dag waterdicht is geweest als het regent...wat is garantie nog aard als men met de noorderzon is vertrokken.
Ik adviseer; ga hier geen aankoop doen !!!!
Wat een stelletje oplichters bij Trendy Green
Wat een stelletje oplichters bij Trendy Green!
Ga geen overeenkomst aan want ze komen hun afspraken niet na zijn onbereikbaar en dat is ook te lezen in eerder geplaatste reviews.
Wij hebben aangifte van oplichting gedaan bij de politie!!
Oplichters die trendy green
In december 2023 hebben ze een overkapping geplaatst bij mijn vriendin ze is helemaal overstuur al het geld bijelkaar gespaard voor dit bouwval wat aan alle kanten lekt het kitwerk jeetje een kind kan nog beter kitten 1 maart zouden ze dan langs komen ik had al een gevoel ze komen niet idd niemand gezien gebeld ge.appt naar Roberto hij gaf geen gehoor tot vorige week vrijdag nam hij de telefoon op hij was heel kort wou geen gesprek wist geen antwoord te geven waarom het niet word opgelost wij moesten dit maar met elvis oplossen want systeem ligt eruit en hij bleef herhalen neem maar contact op met elvis hoe dan zoals ze zeggen zit hij in Afrika en ook hij reageert niet wat kan mijn vriendin of welke stappen want hier moeten ze niet mee wegkomen mensen kijk uit voor deze oplichters
Niet veel anders dan mijn voorgangers
Tja wat voor nieuws zal ik hier eens melden wat nog niet verteld is? Veranda niet waterdicht, opmaat gemaakte ramen niet geleverd en zijn niet bereikbaar. Oooh nee, 1x gebeld met Elvis. Hij zou wat uitzoeken. Vraag je daar 2 dagen later na, je weet toch dat ik in Afrika zit. Daarna geen contact meer geweest.
Elvis op en topverkoper, beloofd je gouden bergen komt afspraken niet na. Even als zijn hulpje Roberto.
Als je eerlijk was geweest en netjes opgelost, was je een echte vent met hart voor zijn bedrijf geweest. Ben benieuwd hoelang dit bedrijf nog blijft bestaan, en vooral wat hij hierna gaat opzetten. Hemelfietser.
Mensen Google Elvis Muckens voordat je wat bij hem koopt
GOEDKOOP IS DUURKOOP
Dit is mijn 2de review over dit schandalige bedrijf.
In mei '23 is bij ons serre geplaatst. Het ging in juli regenen en serre bleek zo lek als een mandje. Veel beschadigingen ontdekt en dit netjes via email doorgegeven. Niets op gehoord. Om een lang verhaal kort te maken na vele beloftes is de serre nog steeds lek en telefonisch krijg je ze niet meer te pakken.
O ja, Trendygreen wanneer je deze review leest, hoef je weer niet te smeken om deze te verwijderen. Dat is al eerder gebeurt namelijk.
En na vele beloftes zitten wij nog steeds met emmers, om het regenwater op te vangen.
Denk goed na voordat je met deze lui in zee gaat. NIET DOEN
Wat een waardeloos bedrijf.
Wat een waardeloos bedrijf.
13 september serre laten plaatsen, ze komen om 11.45 en gaan om 19u naar huis en moeten de volgende dag komen om af te maken, maar de zonwering is bij hun niet geleverd en daar begint de ellende.
Vandaag had ik de derde afspraak en weer geen mensen van trendy.
Zeg zijn bijna onmogelijk te bereiken en als er wordt opgenomen dan zijn ze in bespreking of ze kunnen niet inloggen ect ect, geboren smoesjes verzinners en Elvis hij was zo aardig maar als je ze nodig hebt nadat er is betaald (en je betaalt op de 1e dag voor aanvang) dan is Elvis een ander persoon, alle vriendelijkheid is verdwenen.
Mensen doe jezelf een plezier ga aub naar een andere aanbieder.
Ik geef niet op en ga in ieder geval de rijdende rechter inschakelen.
Nogmaals ga naar een andere aanbieder.
Ik kan maar 1 datum invullen maar dit was de derde afspraak die ze niet zijn nagekomen.
Lekkage Lekkage en Trendygreen geeft niet thuis
Oktober 2023 een overkapping laten plaatsen. In eerste instantie zeer tevreden. Vakkundige installatie en mooi product. Helaas waren ze de beloofde sloten en meeneemsysteem voor de deuren vergeten. Die zouden ze nasturen. Dus dat leek goed.
Maar dan komt de ellende. Standaard wordt er niet gekit bij de aanhechting op de constructie zeggen ze. Dus met alle regen loopt het water bij de achterwand en de vloer met bakken naar binnen. Maar dat doen ze altijd zo zeggen ze. Vanaf november tot vandaag contact gezocht. Via mail foto’s gestuurd. Gebeld met Roberto en de eigenaar Elvis. De praatjes zijn mooi maar er wordt geen enkele nagekomen. Zelfs nadat de technische afdeling vraagt om foto’s en dit gedaan hebbende en ook nog aangetekend via de post, niet 1 enkele reactie en je wordt ook niet teruggebeld. Je wordt gewoon aan het lijntje gehouden. En als klant respectloos behandeld zodra het geld binnen is. Mijn bank en pvc vloer zijn inmiddels binnen, maar kan niks installeren en de betonvloer is helemaal groen.
Dus mensen als je jezelf een hoop ellende wilt besparen, BESTEL HIER NIET.
Marga Volten
Deze verkopers geven niet thuis als je…belt
Deze verkopers geven niet thuis als je probeert te contacteren. De veranda is vakkundig gebouwd door mannen in trendygreen kleding maar ze komen uit Eindhoven met de spullen. Ze waren er om 1145 en gingen weg om 1845. De volgende dag ramen zemen en ik zie 2 krassen. Foto's gestuurd. Ook wacht ik nog op een bank die zaterdag moet komen, maar een tijdslot niet gekregen. Hoop dat het vanavond nog komt.
Probeer de verkoper al tijden te bereiken en al wat ik krijg is dat Elvis in Afrika zit en de rest ziek zwak of misselijk zijn. Over de krassen heb ik nog niks gehoord.
Qua aftersales behoren ze tot de onderkrochten van de maatschappij.
O en mochten ze dit ook lezen, hoop dat ze ijdel zijn, dan kunnen ze mij heel snel belken en misschien plaats ik dan een correctie.
We wachten af.
Aanvulling 18-02-2024
Heb contact gekregen met de zaak en volgende week 8 zou ik bericht krijgen omtrent mijn beschadigd glaspaneel.
Let wel mijn hoofdbericht gaat over aftersales niet over hun producten.
De veranda is perfect geleverd en waterdicht afgeleverd. Ook de bestelde bank is geleverd op tijd , daar schort het niet aan. Ben wat dat betreft zeer tevreden maar contact met hun.....
Aanvulling 29-03-2024
Ik heb gisteren een tijdje via WhatsApp met de werkvloer gesproken over het uitblijven van een vervanging van de beschadigde glasplaat. Steeds werd verwezen naar Elvis.
Ik heb inmiddels mijn rechtsbijstand ingeschakeld om juridische stappen te ondernemen.
Mij werd tijdens het gesprek duidelijk dat Elvis muckens inmiddels de pleitvaart heeft genomen en in Afrika verblijft. Het bedrijf is niet falliet werd mij verzekerd.
Mocht je stappen willen ondernemen dan moedig ik ter harte aan.
Succes verder.
Ik ben heel blij met mijn overkapping
Ik ben heel blij met mijn overkapping, de jongens hebben goed werk verricht, netjes en ook nog erg aardig.
TrendyGreen komt zijn afspraken niet na
Ruim 3 maanden geleden veranda laten plaatsen met glazen schuifdeuren ik had gekozen voor een gesloten veranda met een slot 3 maanden verder nog steeds niks 2x een afspraak gemaakt niet geweest niks laten horen helemaal niks bellen naar kantoor heeft geen zin constant antwoord apparaat kortom zodra je betaald hebt houd de service op beste mensen als je toch besluit om een veranda te plaatsen betaal dan pas als alles klaar is en alles naar wens anders krijg je grote spijt
Januari 2023 een mooie serre laten…
Januari 2023 een mooie serre laten plaatsen. De jongens die deze kwamen plaatsen waar goede jongens en deden hun werk goed en netjes. Keertje terug vanwege lekkage. Oke kan gebeuren.
Nu met de extreme regenbuien meer lekkages. Augustus 2023 weer een melding gemaakt, bouwvak oke, nu inmiddeld januari2024 maar al wie je hoort geen trendy green meer aan de lijn te krijgen of ze geven aan dat je terug gebeld wordt, maar niet heus. Verkoper Willem.schijnt er niet meer te werken. Nu bellen en ze hebben vakantie TOT 9 januari.
Volgens mij is het nu 10 januari. Hopelijk neemt trendy green nu eindelijk eens contact op anders gaan we het via een andere weg doen
Drama drama zo lek als een vergiet.
Een super de luxe serre aangeschaft in okt 2023 oo oo wat mooie.
En dan na 3 maanden staat alles blank het lijkt wel een zwembad , groene aanslag overal. Het water komt overal binnen.
Nu 3 maanden verder .praatjes praatjes praatjes nee mensen. Ik kom in actie en ben er wel klaar mee