Emma har hjälpt oss på ett föredömligt…
Emma har hjälpt oss på ett föredömligt sätt med hög professionalitet och visat stort engagemang. Kan verkligen rekommenderas.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Proffsigt arbete och medmänsklighet på en och samma gång, av Emma Thimming!
Efter klok rådgivning och aktiva förslag nådde vi framgång med vårt ärende
I would like to formally express my dissatisfaction with the company's practices, as there have been multiple deceptive interactions leading up to engaging legal representation. After payment, the appointed counsel disappeared, and an unclear letter was received stating their inability to represent, coupled with missed deadlines. Furthermore, a charge of 14,500 SEK was incurred for this communication. It is regrettable that both Ms. Frida Treschow, the head of the firm, and her associates have shown a lack of responsibility. This matter will be escalated to the Bar Association and the Consumer Agency (Arn).
Jag gjorde ett misstag att anlita dem då jag trodde att de var seriösa och tog sitt jobb på allvar.
Ett år senare så slutade mitt ärende i att jag fick avliva hästen som de skulle hjälpa mig att häva köpet på.
Vid flertal kontakter med dem så kom vi överens om vad de skulle göra sant när men varje gång så gjorde de ingenting utan jag fick påminna och påminna igen. Allt drog ut på tiden och när jag insåg att jag inte skulle få hjälp så bad jag dem att avsluta ärendet.
Då kom det en räkning på tiotals tusen kronor. Jag motsatte mig betalningen och de sänkte den. Deras engagemang i mitt ärende kom när jag inte ville betala räkningen, idag blev jag uppringd och uppmanad att betala den då det var viktigt för dem att få in pengarna. Annars skulle den skickas till Kronofogden. Inte ett ord om deras hantering av ärendet!
Jag är helt övertygad om att jag hade fått hjälp med mitt ärende om jag hade anlitat en annan firma som tar sitt jobb seriöst. När jag berättade om det för veterinär som hade hand om hästen så tyckte hon att jag borde stämma dem samtidigt! Jag har varken de pengar eller ekonomi att göra det tyvärr.