Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt fel att företaget inte vet hur deras varor distribueras!? En box! i skogen och kort tid för att hinna hämta ut sin vara. Och om man missar pga olika omständigheter så måste man betala dubbelt för... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi beställde ett badkar och beräknad leverans var 8-10 veckor. När det gått 4 månader och vi inte fått någon återkoppling från företaget kontaktade vi kundtjänt och får till svar att det skulle ta c... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otrolig service! Beställde på söndag eftermiddag, fick angiven leveranstid inom fem till tio dagar. Några timmar senare får jag ett personligt mejl från en medarbetare på Trygghandel som undrar om jag... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Badkamerinstallateur
  2. Sanitairwinkel
  3. Bubbelbadwinkel
  4. Douchedeurwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Välkommen till Trygghandel! Vi säljer bubbelbadkar, duschkabin, ångkabin, ångdusch, badrumsmöbler och mycket annat för ditt badrum. Läs mer på vår hemsida!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,9

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Historia kantad av dålig service…

Vi har en lång historia kantad av dålig service. Leveransen tog 3 månader och när vi hörde av oss och frågade efter duschen så hade dom den hemma, och har alltså väntat så länge med att leverera. Efter vi fick duschen var flera delar trasiga. Efter hand har vi lyckats tjata oss till nya som vi fått vänta i evigheter på. Riktigt dålig kundtjänst som undviker att svara. Valde betalning mot klarna men deras långa leverans gjorde att de inte kunde aktivera klarnafakturan längre. Och de skickade en faktura direkt själva vilket inte var enligt avtal och det kändes sjukt otryggt då företaget krånglat något enormt. Ingen kompensation har vi fått för allt vi behövt gå igenom. Inte ens en ursäkt. ALDRIG MER!!!

24 april 2022

Allt positivt

Snabb leverans. Bra och trevlig service. Så nöjda med de produkter vi köpt Inget att klaga på, bara positivt!!!

11 februari 2022

Väldigt oseriöst företag

Väldigt oseriöst företag. Försökt kontakta via mail då det inte finns kundtjänst utan svar. Duschkabinen läcker vatten i bottenventilen och det är fabrikatfel. Pga att jag inte har kunnat komma i kontakt med företaget sitter vi här med en dusch som läcker vatten på golvet.

Skulle inte rekommendera detta företag, otrygg handel och oseriöst

13 augustus 2021

Alltså så nöjda

Alltså så nöjda. Vi hade beställt ett badkar i ett annat företag och nästan väntat i sex månader. Där gav vi upp och beställde ett nytt badkar hos trygghandel, efter två dagar hade vi badkaret hemma. Och vi är 100% nöjda!

6 augustus 2021

Dålig information

Dålig information, personal som ignorera att svara på mail, förseningar med flera veckor o sjukt dyr leverans!!!

10 juni 2021

Fantastisk service

Fantastisk service!

Vår nya blandare till badkaret var det tok med så ringde till trygghandel där vi köpt den och de skickade en ny samma dag! Inget krångel och fantastiskt trevliga!

Rekommenderar verkligen trygghandel!

16 mei 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fel vara, extra väntetid och oprofessionell respons.

Beställde en vit badbalja för vuxna i början på februari. Accepterade att det var 8 veckors väntetid, och jag skulle få baljan levererad mellan 9 och 19 april. Det var det enda mejlet jag fick från dem, annars var det tyst i två månader. Den 23 april får jag ett sms från ett till synes privat nummer där Trygghandel meddelar mig att de tänker leverera badbaljan den 26 april (så vi är uppe i 10 veckor, inte 8), men att de har inte fått in den vita utan undrar om jag är intresserad av andra färger. Jag säger nej och undrar hur det kommer sig att de inte kan ha rätt färg i lager nu då de haft 10 veckor på sig, samt hur lång tid det skulle ta för att få hem den vita jag hade beställt från början och jag får ett enkelt "Leverantören har skickat fel" samt "8v". Inte ens något som liknar en ursäkt. Jag undrar om inte leverantören kan göra något som kompensation då de gjort fel, men får inget svar. Vi pratar alltså om 16-20 veckors väntetid på en liten vit badbalja. Jag bestämde mig för att avbryta ordern, min upplevelse från kundservicen samt företaget som helhet kändes extremt oseriös.

23 april 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Funkade hur bra som helst

Funkade hur bra som helst, vi hämtade badkaret vi köpte på plats vid deras lokaler. Gick snabbt från beställning tills att det kom med.

29 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Med tanke på alla dåliga recensioner så…

Med tanke på alla dåliga recensioner så var det med lite velande och en viss oro vi beställde ett badkar.. och så glad jag är för det. Vill ge Trygghandel.se en stor guldstjärna!! De höll leveranstiden med god marginal, badkaret var så fint och till & med finare. Dessutom med tanke på deras låga priser. Kommer definitivt välja trygghandel igen!

20 december 2020

Leverans tog två månader

Leverans tog två månader. Retur lika länge innan de hämtade fåtöljen. Glömde släcka fakturan hos klarna. Nej, handla hos andra.

10 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trots dåliga omdömen så beställde jag…

Trots dåliga omdömen så beställde jag en badbalja från Trygghandel eftersom badbaljan var billigast hos dom.
Beställningen och betalningen gick lätt och smidigt.
Leveransen skedde hem till mig knappt 2 veckor efter beställningen.
Jag har inget att klaga på, allt fungerade toppenbra.

6 november 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde duschvägg för 3 månader sedan…

Beställde duschvägg för 3 månader sedan med hemleverans. Jag mejlade kundtjänst för en månad sedan och fick inget svar angående leverans. Idag är det dagen innan sista leveransdag och jag såg i klarna att ordern var avbruten. Jag ringde då dem angående ordern och får då till svar att de inte fått in duschväggen och att de inte visste när de skulle få in den (tycker detta förövrigt är konstigt eftersom vi hade möjlighet att hämta en duschvägg dagen efter lagd order istället för hemleverans, så produkten lär de ha i lager...).

Jag förstår att covid-19 kan ställa till med problem med leveranser, men nu är det ändå 3.. TRE.. månader som de hade att få tag på produkten, även om de inte får in produkten så kan de åtminstone höra av sig per mejl och beskriva problemet och säga en ny utsatt tid.

Kunde åtminstone makulera ordern, så nu blir det att beställa från ett seriöst företag istället.... Tvi!

17 augustus 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trygghandel är ett företag som vi som…

Trygghandel är ett företag som vi som kunder inte har något att kunna påverka. Jag fick fel vara levererad. Har under snart 1.5 månad försökt få våran utbytt till den rätta. Får ingen seriös återkoppling. Telefonsuporten har ej existerat trots angivna tider. Min vän testade skriva en annan förfrågan om en produkt och fick svar omgående med trevligt bemötande. Men när det uppstår felaktigheter eller som en tidigare recension garantiärenden, så verkar de ses mig som en besvärlig kund som både bemötas förlöjligande i skrift, samt mötas med tystnad. Trots att mitt bemötande enbart är sakligt.

Trygghandel borde skämmas över sin tillämpade moraletik samt rätta till det strul de orsakat omgående!
Mvh Herbert

11 augustus 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hur kan TryggHandel fortfarande överleva?

Hur kan ett företag som detta fortfarande finnas kvar?
Otroligt otrevliga, aggressiva i mailkonversationen och dumförklarade mig som kund. Efter stor osäkerhet på vad som gällde kontaktade jag tillverkaren av den del jag ville reklamera och fick genast hjälp då det var ett välkänt problem. TryggHandel är raka motsatsen till vad deras företagsnamn säger, kanske därför de måste heta just "Trygg"Handel?

28 juli 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Om man tycker om att vänta på ett…

Om man tycker om att vänta på ett badkar som aldrig dyker upp, så ska man absolut beställa från detta företag. Dom svarar varken på mail eller telefonen. Sämsta företaget som vi någonsin varit med om.

5 juli 2020

Riktig oseriösa

Riktig oseriösa. Retur på kundens bekostnad, fanns ingen retursedel. Svårt att få kontakt med kundservis.

11 mei 2020

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.