Tuinaardewinkel.nlReviews

TrustScore 4 uit 5

1. Tuincentrum

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De tuinaardewinkel is het adres voor topkwaliteit tuinaarde. Tuinaarde kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden; voor het opvullen/verhogen van uw huidige tuin en het egaliseren van borders.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Prima afhandeling

Snelle afhandeling, vraag over betaling is per vrijwel direct opgelost, bezorging prima. Kortom: hier ga ik vaker gebruik van maken!

26 augustus 2013

Ben zeer teleurgesteld in de prijs/kwaliteitverhouding.

We hebben een bigbag bemeste tuinaarde gekocht voor € 125,- per m3. Voor dit (hoge) bedrag verwachtten we een uitmuntende kwaliteit. Helaas was dat niet zo. De aarde zat vol met grote stukken plantenwortels en zelfs stukjes papier.
Na intensief overleg met de leverancier hebben we de bigbag geretourneerd. We hebben een voor ons acceptabele deal gesloten over de kosten hiervoor. Vervolgens hebben we bemeste tuinaarde bij een hovenier gehaald. Veel betere kwaliteit tegen een veel lagere prijs.

17 mei 2013

Geachte Roeland,

Bedankt voor uw review alleen spijtig om te horen dat de kwaliteit niet is wat u ervan verwacht had. Bij het versturen letten we altijd goed op de kwaliteit van de aarde maar hebben hier nog meer de nadruk op gelegd zodat dit in de toekomst niet vaker voorkomt. Wat we niet kunnen voorkomen zijn de grote van de plantenwortels aangezien dit het karakter is van bemeste tuinaarde. Bemeste tuinaarde wordt namelijk samengesteld d.m.v. de compost uit de GFT bakken.

Het prijs verschil kunnen meerdere oorzaken zijn. Zo zijn onze prijzen inclusief bezorging aan huis in een bigbag. Deze kosten worden niet gemaakt wanneer de tuinaarde besteld wordt bij een hovenier.

We zijn blij te horen dat de klacht voor u acceptabel opgelost is en we doen er alles aan om deze klachten in de toekomst te voorkomen.

Tuinaardewinkel.nl

Gebruiksvriendelijke website

Chaffeur was helaas niet bereid om de bigbag op het trottoir te plaatsen.
We laten ook wel hardhout bezorgen, en dan ervaren we nooit problemen met dit verzoek, de pallets zijn dan ook nog groter!

2 mei 2012

Geachte heer Hvl,

Dank voor uw review. Chauffeurs bepalen zelf wat er wel en niet mogelijk is.
Gezien uw ervaring met levering van haardhout bij haardhout.com, zou dit echter in dit geval gewoon mogelijk moeten zijn.
We zullen uw klacht aan de transporteur doorgeven.

tuinaardewinkel.nl

Zijn alle afspraken nagekomen!

Het enige nadeel was dat er geen steekwagen gebruikt kon worden die door het grint kon rijden.
De steekwagen van de chauffeur kon niet op gras of grint rijden.
Dat kostte mij extra werk de zakken tuinaarde in mijn tuin te krijgen,
verder mijn complimenten zowel de chauffeur als de mensen aan de telefoon voor het ophalen van de pallets waren allemaal vriendelijk en behulpzaam.

22 maart 2012

Keurig en volgens afspraak afgeleverd.

Ik heb bij dit bedrijf drie kuub bemeste aarde besteld. Op de afgesproken datum werd eea keurig afgeleverd. Ik was niet bij de aflevering aanwezig, maar men heeft de drie big bags zodanig op onze oprit geplaatst dat ze niet in de weg stonden. Goed gedaan dus. In de tuinaarde zelf kwam ik nog wel wat stokjes en her en der een stukje plastic tegen, maar dat is niet ongewoon. Al met al waar voor mijn geld: ik zou hier als klant terugkomen.

26 februari 2012

Beste meneer Taris

Dank voor uw beoordeling.
Zoals u zelf ook al aangeeft, is het best normaal dat er stokjes in tuinaarde vermengd is.

Vriendelijke groeten
Tuinaardewinkel.nl

Klantvriendelijk en prima service

Deskundig en behulpzaam bij het kiezen van de juiste aarde/produkten.
Goede afspraken mogelijk over aflevertijdstip en wijze van afleveren (binnenstad Amsterdam)

26 januari 2012