Thanks x your kindness
Thanks x your kindness
And patience every time I need
Something
I know I'm difficult. I want the best
Quality and you have all I need in a professional
Level
All creative people are welcome
Even if you have Weir question ❓❓❓
Thanks 🙏🙏🙏
Man bliver åbenbart jaget ud af medarbejdere
Første gang jeg er i jeres butik og så med en rigtig ærgerlig oplevelse. Det er ikke fair, at I oplyser jeres kunder om, at de godt kan anvendes jeres skæreområde til, at skære i deres karton og at man så tålmodig venter til at det bliver ens tur for derefter, at blive jaget væk på en ikke særlig pæn måde af af jeres ældre kvindelige medarbejder fordi, at hun absolut skal bruge det skæreområde jeg stod ved. På trods for, at der var mulighed for, at pakke varer ved et andet arbejdsbord. Jeg ved ikke om fordi, at jeg var mørk og derfor følte, at jeg var et nemt offer eller om hun var for doven til, at gå over i det andet rum, som tydeligt var ledigt. Virkelig ikke særligt professionelt.
Der røg en stamkunde
Jeg kommer ind i butikken for at købe blyanter og papirer som jeg plejer. Jeg finder en blyant som jeg når at lave en lille skitse med og en ekspedient spawner med det samme og fortæller mig, at jeg godt må prøve deres ting men ikke tegne. Det synes jeg var utrolig irriterende at høre på, når man tit køber ting hos dem. Det er klart sidste gang jeg handler der.
Fremragende vejledning.
Super hurtig levering
Super hurtig levering. Der var en vare de ikke havde, men den bliver eftersendt gratis når den kommer på lager ugen.
Høj faglighed
Høj faglighed, stort udvalg og helt fantastisk service.
Handler ofte tegnefilm til brug for…
Handler ofte tegnefilm til brug for produktion af navneskilte til dørtelefonanlæg, og møder altid god service og hurtig ekspiditionstid.
Fortrinlig, personlig service og høj faglighed
Jeg har brugt T&K i forbindelse med flere projekter i min virksomhed, og som privat kunde i flere år. De ansatte hjælper gerne til med beregning af antal, skærer til i odd formater, bestiller særvarer hjem, lægger til side, og ringer på dagen, varerne er kommet. De bruger tid på at hjælpe i mål med opgaven og ser det som en skøn faglig udfordring, at hjælpe med de mest besynderlige forespørgsler. TAK for det
Magen til frækhed!!
Jeg havde ringet ned til butikken for at få lagt noget tegneudstyr til side. Men jeg træder ind hos Tutein og Koch bliver jeg mødt af en ung fyr, der på ingen måde er interesseret i at ekspedere mig! Han er uhøflig og flabet, tilmed svare han mig igen da jeg forsigtigt spørger om vi misforstår hinanden pga. Den dårlige tone? Det er sidste gang jeg bruger tusindvis af kroner der!!! Og puha havde det været min ansatte der opførte sig så frækt, var han blevet fyrret!

Antwoord van Tuteinogkoch
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.