Ik heb €35,- betaalt voor een vriendenboekje en nooit een reactie meer gehad. De eigenaresse van Tutteleminka Heidy Peters uit Best laat niks van zich horen.
Tutteleminka
Hier idem lelijk opgelicht door deze website en nooit meer wat horen. Inspelen op vaders en moeders die iets voor hun kind willen kopen. Als je naar de website gaat vervolgens lezen dat deze persoon... Toon meer
Geweldige afbeelding mogen ontvangen, 1 dag later! Zo kon ik snel handelen om me bestelling nog optijd te plaatsen bij mepal! Nu is alles binnen, en overmorgen is me zoontje pas jarig ! Ik heb meer... Toon meer
Na goede ervaring vorig jaar een aantal weken geleden een nieuwe bestelling geplaatst. Helaas niet de recente recensies gelezen. Mijn bestelling niet gekregen en er wordt niet gereageerd op de mails.... Toon meer
Mensen keken ook naar
Super service en erg mooi geworden
Super service en erg mooi geworden. Ook
Nadien een goede uitleg en snelle reactie!!!!
Een egte aanrader
Minecraft vriendenboekje
Heb een minecraft vriendenboekje besteld, met zijn eigen naam. Mijn zoon is er helemaal happy mee en heeft het boekje vol trots mee naar school genomen.
Goede service.
Coole broodtrommel dankzij ontwerp van Tutteleminka
Ik heb mijn zoontje kunnen verrassen met een mooie minecraft broodtrommel met een ontwerp van deze site. Heel makkelijk en duidelijke uitleg over hoe het ontwerp gebruikt moest worden. Ook de naam werd meegenomen in het ontwerp. Hij ging er trots mee naar school!
Super goed!!!
Vond het strijkplaatje een beetje prijzig, maar het was helemaal de moeite waard!!!
Goede uitleg erbij, snel verzonden, lief behandeld.
Super ervaring met Heidy 👍
Ik heb een strijk applicatie besteld en…
Ik heb een strijk applicatie besteld en ik vond de service echt super.
Het kon gewoon in de brievenbus , maar ik werd steeds op de hoogte gehouden wanneer ik het zou ontvangen.
Bij de applicatie zat een duidelijke beschrijving, super gewoon.
Ik kom zeker terug op deze site. Super.
Cristien
Mooie strijkapplicatie met duidelijke…
Mooie strijkapplicatie met duidelijke beschrijving. Is heel goed gelukt! Ook snel geleverd! Site ga ik onthouden voor een volgende keer!
super service.
super service.
bij mijn strijk applicatie iets mis gegaan met strijken.
gisteren doorgegeven aan tutteleminka. meteen reactie gehad via de mail.. gisteren een nieuwe opgestuurt gekregen vandaag in de brievenbus.
super!!! dank je wel.. dikke pluim...
lizet snoeijen.
Super handig en leuke website
Super handig en leuke website. Binnen een uur had ik mijn digitale ontwerp in mijn mailbox!! Echt top en zeker aan te raden.
Snelle levering en leuk product
Snelle levering en leuk product. Na een mailtje of mijn bestelling voor het weekend bezorgd kon worden, werd hier direct op gereageerd en had ik het 2 dagen later in huis! Super service. Bedankt!
Zeer tevreden
Snelle levertijd (ook naar België). Tevreden over kwaliteit. Persoonlijke mailtje wanneer het verzonden werd. Zeer tevreden
Zeer tevreden
Zeer tevreden , snelle levertijd.
Kleindochter is super blij met haar vriendenboekje.
Kleindochter wou een pull met Elsa…
Kleindochter wou een pull met Elsa erop. Zo kwamen we uit op deze site. Besteld en een week later netjes in de brievenbus. Mooi verpakt, piccobello in orde. Kleindochter heel tevreden. Grootmoeder gelukkig.Een mailtje gedaan dat alles goed was toegekomen.
Veel dank Heidy.
Perfecte service
Fijn contact gehad, ik had een wens voor een combinatie van 2 afbeeldingen, wat zonder moeite en zeer netjes en snel werd afgehandeld.
Dikke aanrader, Heidy, dank je wel!!!
Op 24 juli 2020 een bestelling…
Op 24 juli 2020 een bestelling geplaatst, twee sleutelhangers.
Op 7 aug. 2020 nog geen product ontvangen. Een mail gestuurd hoelang het nog ging duren voordat ik de bestelling binnen zou krijgen, geen reactie..
donderdag 3 September 2020 voor de 3de keer gemaild waarom ik geen reactie krijg of überhaupt geen bestelling ontvang.
uiteindelijk een mail van Tutteleminka ontvangen:
Hoi hoi
Ik heb die echt al een tijdje geleden verstuurd Esmé…!!
Ik dacht jouw mail en de post kruisen elkaar maar als je ze nog steeds niet hebt dan vrees ik dat er iets is misgegaan. Opnieuw maken dan vrees ik?
Hartelijke groetjes,
Heidy
Tutteleminka
ik heb haar terug gemaild dat ik wil dat ze het geld terug stort. Helaas nooit weer een reactie mogen ontvangen of überhaupt het geld terug mogen ontvangen.
Eind oktober bestelling geplaatst.geld…
Eind oktober bestelling geplaatst.geld werd direct afgeschreven factuur werd direct verstuurd. Verder nooit meer wat gehoord . Ook geen reactie op vragen via de mail of verzoek tot terug betalen wegens niet leveren dus opgelicht. Bestel niets bij deze dame
Frida
In 2018 setje uitnodigingen besteld en…
In 2018 setje uitnodigingen besteld en betaald en nooit meer ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd! Verder nooit een reactie terug gehad
Lange levertijd, mooi product
Duurde wat langer voor de bestelde armband er was. Werd vriendelijk te woord gestaan via pb op Facebook. Armband ontvangen, ziet er mooi uit en leuk ingepakt. Als tegemoetkoming voor het lange wachten zat er een extra armbandje bij.
Zeer tevreden!
Gisteren besteld, vandaag ontvangen! Top cadeautje voor juffen!
Bestelling duurt al 2 weken en krijg…
Bestelling duurt al 2 weken en krijg geen antwoord op mail en niemand neemt op.
Heel slecht ik bestel hier nooit meer
Heel jammer dat ik ook nu pas de…
Heel jammer dat ik ook nu pas de reviews lees. Uitnodigingen besteld en betaald en niet ontvangen. Geen mail en tel.contact mogelijk. Slechte service en oplichterij! Nooit meer hier bestellen