Ik heb €35,- betaalt voor een vriendenboekje en nooit een reactie meer gehad. De eigenaresse van Tutteleminka Heidy Peters uit Best laat niks van zich horen.
Tutteleminka
Hier idem lelijk opgelicht door deze website en nooit meer wat horen. Inspelen op vaders en moeders die iets voor hun kind willen kopen. Als je naar de website gaat vervolgens lezen dat deze persoon... Toon meer
Geweldige afbeelding mogen ontvangen, 1 dag later! Zo kon ik snel handelen om me bestelling nog optijd te plaatsen bij mepal! Nu is alles binnen, en overmorgen is me zoontje pas jarig ! Ik heb meer... Toon meer
Na goede ervaring vorig jaar een aantal weken geleden een nieuwe bestelling geplaatst. Helaas niet de recente recensies gelezen. Mijn bestelling niet gekregen en er wordt niet gereageerd op de mails.... Toon meer
Mensen keken ook naar
Pokemon broodbak design
Mijn zoon wilde graag een pokemon broodbakje, maar die zijn er helaas niet van mepal en ik wilde wel graag die kwaliteit. Per ongeluk kwam ik bij Tutteleminka terecht en die had verschillende designs die je met naam van je kind kan kopen! Vervolgens upload je die dan bij mymepal en vandaag had ik een prachtige pokemon broodbak in huis! Zal hier zeker weer bestellen in de toekomst.
Uitnodiging in het thema Roblox
Ik was al langere tijd op zoek naar een uitnodiging in het thema Roblox. Erg lastig te vinden. Maar toen kwam ik op de website van Tutteleminka terecht! Wat een keuze! Én uitnodigingen in het thema Roblox! Mijn zoon kon zijn geluk niet op! Heel makkelijk te bestellen via de website en binnen een paar dagen al op de deurmat! We hebben erg positieve reacties gehad op de uitnodigingen van de kindjes die mijn zoon heeft uitgenodigd voor zijn feestje. Bedankt Tutteleminka!
Alleen maar lovende woorden!
Alles is mogelijk in overleg.
Snelle levering en prettig in communicatie.
Op de site vind je allemaal leuke gepersonaliseerde dingen. Van uitnodigingen tot aan vriendenboekjes.
Bestel elke jaar hier de uitnodigingen van mijn zoon zijn kinderfeestjes en elk jaar geeft mijn zoon vol trots de gepersonaliseerde uitnodigingen aan zijn vriendjes!
Zeker een aanrader.
Super tevreden
Het boekje was supermooi samengesteld en de zoon vond het fantastisch.
Ook snelle levering en er werd rekening gehouden met de wensen die we hadden doorgegeven.
Zeker een aanrader!
Erg tevreden met de uitnodigingskaarten…
Erg tevreden met de uitnodigingskaarten voor mijn zoon zijn kinderfeestje! Snelle levering! Zeker aan te bevelen!
2 keer hier besteld beide keren snel en…
2 keer hier besteld beide keren snel en netjes alles geleverd.
Prima communicatie eerste keer was door ziekte/blessure de levering vertraagd dit werd keurig gemeld.
Heel goed
Ziet er allemaal goed uit. Vriendelijke klantenservice.
Wij zijn erg tevreden met de…
Wij zijn erg tevreden met de gepersonaliseerde uitnodigingen die we hebben besteld. Prettige en respectvolle manier van communiceren als ervaring.
Bedankt!
Heel tevreden!
Super tevreden over het gepersonaliseerde vriendenboekje voor mijn dochter. Kregen netjes een mailtje dat hij onderweg was. Echt top service!
Bestelling nooit ontvangen!
Op 23-07-2022 een bestelling gedaan zonder te checken op deze site. Meerdere mails gestuurd en zojuist nog een poging gedaan. momenteel is het 11 januari 2023 en heb mijn bestelling nog steeds niet mogen ontvangen.
DANK
Wat zijn we blij met het boekje waar mijn zoontje zo naar uit heeft gekeken.
Je hebt het fantastisch gedaan met een super lieve attentie erbij, onze dank is groot.
Deze lieve dame heeft ook netjes gereageerd op mijn mail.
Minecraft vriendenboekje
Het bestelde is met zorg gemaakt en op tijd geleverd. Onze zoon is blij met het Minecraft vriendenboekje :-).
Voor de 2e keer een gepersonaliseerd…
Voor de 2e keer een gepersonaliseerd vriendenboekje besteld omdat ze zo leuk zijn! De eerste keer had ik nog een vraag tussendoor en hier werd snel en vriendelijk op gereageerd. Deze keer geen vraag maar heel snel het boekje binnen!
Super vlotte levering
Snelle service, goede levering!
Het product voldoet aan de omschrijving op de website!
Een heel mooi vriendenboek met een…
Een heel mooi vriendenboek met een gepersonaliseerde kaft! Ik denk dat onze tractorfanaat helemaal in de wolken is met zijn kerstcadeau! Op mailtje werd snel en duidelijk geantwoord en de opvolging was super!

Antwoord van Tutteleminka
Ik heb paar dagen geleden een…
Ik heb paar dagen geleden een gepersonaliseerd vriendenboek voor mijn zoon besteld. Dit zou zijn kerstcadeau worden. De bestelling kwam ook voorspoedig binnen maar was helaas zijn naam verkeerd geschreven. Ik heb nog hetzelfde dag contact gehad met de webshop waarop ik binnen no time reactie kreeg. Het gecorrigeerde exemplaar lag volgende dag op mijn mat. Dit is dus een goede service. Bedankt hiervoor!

Leuke producten, goeie communicatie
Ik had een minecraft vriendenboekje en een digitale print voor de mepal beker en trommel besteld. Super leuke spullen die je niet gauw ergens anders tegenkomt.
Goeie communicatie mijn vragen werden netjes beantwoord en de spullen keurig netjes verpakt en snel geleverd. Ik zou zeker nog een keer wat bestellen.

goed en snelle service
Ik heb zondag 13-11 bij Tutteleminka een gepersonaliseerde pen van Minecraft gekocht. Het is voor een surprise op de school van mijn zoontje, dus ik had aangegeven dat er wel wat haast bij was. Tot mijn verrassing had ik het vandaag (16-11) al in huis!
Goede service!

Antwoord van Tutteleminka
Ik had 2 vriendenboekjes en 2 pennen…
Ik had 2 vriendenboekjes en 2 pennen besteld.
Ze waren onwijs leuk en goed gemaakt.
De levertijd was prima, snel genoeg.
Ook de communicatie was goed!!!
Zeker goed om nog wat te bestellen.
Groetjes Lia

Antwoord van Tutteleminka
Gister het vriendenboekje van super…
Gister het vriendenboekje van super mario ontvangen heel mooi en leuk gemaakt op elke pagina staat de naam van ons zoontje. Nadat ik de slechte ervaringen gelezen had heb ik contact opgenomen met de eigenaresse die mij netjes en snel antwoord gaf.