Het product is goed, de klantenservice slecht.
Heel snelle levering maar wel op verkeerd adres. Gelukkig daar kunnen ophalen.
Snel het pakket van Ubambu binnengekregen. Het staand bureau is veel mooier dan verwacht. Staat perfect op kantoor. Vooral presentaties en werkoverleggen doe ik sinds twee weken staand! Aanrader!
Mooi product
Maak van iedere tafel gemakkelijk een ergonomisch sta bureau. Ga staand werken en ervaar minder klachten!
Nederland
- info@ubambu.nl
- www.ubambu.nl
Vraagt klanten om een review
Goed product , slechte klantenservice
Het product is goed, de klantenservice slecht.
Alles 👌🏻 en super snel geleverd
Helemaal top!
Supersnelle levering. Product van prachtige kwaliteit, makkelijk in elkaar te zetten, en prettig om aan te werken. Helemaal top! :)

Snel maar beetje slordig
Heel snelle levering maar wel op verkeerd adres. Gelukkig daar kunnen ophalen.

Antwoord van Ubambu
Erg blij met mijn Ubambu!
Snelle levering, goed verpakt. Stevige kwaliteit, wel wat zwaar maar ik gebruik mijn Ubambu alleen thuis. Hij stond snel (eenvoudige 'montage') en bevalt me prima!

Antwoord van Ubambu
Makkelijk in elkaar te zetten en…
Makkelijk in elkaar te zetten en ontzettend fijn om staand aan te werken. Super snel geleverd

Mooi product
Degelijke kwaliteit voor een prima…
Degelijke kwaliteit voor een prima prijs. Heel mooi materiaal.
Aanrader

Topservice
Topservice. Na niet ontvangen pakketje, gelijk nieuwe gestuurd en volgende dag in huis. Daarnaast mooi product, erg blij mee

Antwoord van Ubambu
Blij met deze ludieke manier om ook…
Blij met deze ludieke manier om ook rechtop staand deel te nemen aan een vergadering, geeft net een beetje meer ruimte om echt deel te nemen, er echt fysiek bij te zijn
Top product
Top product, zeer handig, prachtig milieubewust uitgevoerd, kan het iedereen aanbevelen!
uitstekende service
De stand die ik bij bol.com had besteld werd gebroken geleverd. Diezelfde dag heel prettig geholpen via de mail bij ubambu zelf, en er is zelfs diezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd, waardoor ik nauwelijks hoefde te wachten.
Eerlijk product, heerlijk staand thuiswerken!
Eerlijk product, voor een eerlijke prijs. Eindelijk kan ik lekker staan bij het thuiswerken.
Gezond staand werken! Aanrader.
Mooi design
Ik heb nu de Ubambu desk een paar weken in huis en ben er heel blij mee.
Het staand werken bevalt mij heel goed.