Bestelling ingebracht, betaald, daarna 1.5 maand moeten wachten op het pakketje. geen communicatie, geen reactie op de mails, geen reactie op achtergelaten berichten op de voicemail. 1 keer, nooit... Toon meer

3 paar handschoenen besteld, 2 maanden later nog steeds niets geleverd, op geen enkele wijze contact mogelijk. Vergeet contactformulier, email, telefoon, voicemail. Behalve als het gaat om geld bi... Toon meer

Uitermate slechte communicatie. Na al meerdere keren vliegenmaskers te hebben besteld, plaatste ik 30/4 een nieuwe order. Direct voldaan want nooit problemen gehad. Nu werd het pakket ook direct... Toon meer

OPGELET 26 Sept 2023 bestelde en betaalde wij voor western peesbeschermers € 104. Tot op heden niets ontvangen en alle communicatie blijkt onmogelijk of zal onbeantwoord blijven. Nu opzoeking gedaan o... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen communicatie en te lange levertijd

Levering duurde enorm lang en is niet volledig geleverd. Via meerdere kanalen om informatie gevraagd en ik krijg na 1,5 week een korte reactie dat een deel geannuleerd is. Als ik vraag om een alternatief product krijg ik weer geen reactie. Inmiddels vijf weken verder en nog geen stap vooruit.

2 juni 2023

Niet bestellen hier!!!

Niet bestellen hier, geen reaktie op telefoon/whatsapp/voice mail. Gelukkig staat bezoek adres nog op de site.
Facebook is ook als sinds 2021 niet meer geupdate.

Hopelijk moet ik de ervaring aanpassen.

31 mei 2023

Waardeloos!

Maand geleden vliegenmaskers besteld. Tot op heden niets ontvangen. Geen enkel contact mogelijk, mail, app, telefoon, contact formulier. Reageren nergens op! Waardeloos bedrijf!!

23 mei 2023

Product wordt niet geleverd

Maand geleden product besteld. Wel betaald, nog steeds niet geleverd. Niet bereikbaar, reageert niet op mail, telefoon wordt niet opgenomen. Had eerder ook lang moeten wachten op levering, maar kwam toen toch nog. Nu vrees ik t ergste. Nooit meer bestellen bij deze zaak.....

5 mei 2023

UHG Oplichting BV

Behalve als het gaat om geld binnen harken, voor ik kon bestellen had de betaalmodule een probleem, na melding via het contactformulier binnen 1 dag opgelost. Meneer Hans leest dus alleen wat hem uitkomt.
Aangifte van oplichting gedaan.
Veel plezier bij de rechtbank, Hans.

11 maart 2023

Nooit bestellen hier!

Nooit bestellen hier!

2/3 weken geleden had ik hier het een en ander besteld maar dit is nooit binnengekomen en het is onmogelijk om contact met ze te krijgen. Ik wilde een hoofdstel en beugels nog erbij bestellen maar ben ik ff blij dat ik dit niet gedaan had. Het gaat nu om een wat kleiner bedrag maar alsnog is het niet oke natuurlijk.

Het zijn echt een stel oplichters als ik zo ook de andere reviews lees. Ik heb een mail gestuurd dat ik mijn bestelling wil annuleren en het geld terug wil en ben in afwachting van het antwoord.

13 maart 2023

Geen levering en geen contact met de shop.

26-12-2022 stijgbeugels besteld, er stond bij op voorraad. Bevestiging van mijn bestelling ontvangen via mail maar dat is dan ook alles. Contact gezocht via de site en WhatsApp maar geen reactie ontvangen. Gelukkig de bestelling met afterpay besteld.

12 januari 2023

Slechte communicatie

Geen reactie op mail, geen reactie op app. Uiteindelijk wel via Messenger, maar buiten de vraag voor het orderbonnen wederom geen reactie meer. Echter een aantal dagen na contact wel het product netjes ontvangen. Beetje dubbel gevoel voor een volgende bestelling…

13 december 2022

Niet te bereiken!

Niet te bereiken!
Voor mijn paard had ik snel een vliegenmasker nodig.
Besteld en ik hoorde maar niks.
Uiteindelijk heb ik elders een masker gekocht. Ik heb uhg naar 2 e-mailadressen gemaild dat ik het wilde annuleren. Ik heb ze geappt, proberen te bellen en via messenger proberen te bereiken. Echt 0 reactie en ze nemen gewoon de telefoon niet op. Uiteindelijk hebben ze het masker na een krappe 2 weken gewoon verstuurd terwijl ik het niet meer nodig had! Ivm de dubbele verzendkosten is het ook niet interessant om het weer retour te sturen, en ik vraag me af of je dan ooit je geld terug krijgt aangezien ze niet bereikbaar zijn.
Vroeger vaker besteld maar dit was de laatste keer! Heel jammer

28 augustus 2022

Op 20 juli een vliegenmasker en…

Op 20 juli een vliegenmasker en westernsingelstoot besteld. Tot de dag van vandaag geen spullen ontvangen en niet bereikbaar via het contactformulier, de app of de chat van fb. Wel betaald natuurlijk. Zeer klantonvriendelijk bedrijf.

18 augustus 2022

Bestelling geplaatst op 27-7 en zou 3…

Bestelling geplaatst op 27-7 en zou 3 tot 14 dagen duren, ondertussen al een eindje verder en nog niets ontvangen!! Geen contact mogelijk met het bedrijf, meerdere contactformulieren ingevuld, WhatsApp gestuurd en krijg gewoon geen reactie.
Grote oplichters zijn het!!
€138 kwijt

18 augustus 2022

Waardeloos

Waardeloos. Ze versturen niet en reageren niet. Kreeg nota bene wel een verzoek om een review over de bestelde producten te schrijven. Doe het niet mensen.

1 februari 2022

Geen leveringen

Wel betalingen accepteren, geen verzending. 1x telefonisch contact gehad met bevestiging dat artikel 14 dagen later geleverd zou worden, maar dat is nu 1,5 maand geleden en nog geen bestelling, en ook geen contact meer mogelijk. Waardeloos k..bedrijf

25 november 2021

Verschrikkelijke communicatie

Webshop heeft een mooi aanbod met passende prijzen, maar de communicatie is verschrikkelijk. Op 20 april een bestelling geplaatst, half juli nog niets binnen. Half mei contact opgenomen, reactie gekregen dat mijn bestelling uit Amerika moet komen. Daarna nog meerdere malen contact opgenomen, maar nooit reactie gekregen.

Begin juli nog een bestelling geplaatst voor een artikel dat wel op voorraad is. E-mail gekregen met de vraag of deze bestelling ter vervanging is van m'n eerdere bestelling, of dat ik ze beide wens te ontvangen. Gereageerd, wederom geen reactie gekregen. Ook heb ik de bestelling die wél op voorraad is nog niet in huis.

Als ze dit netjes oplossen gaat m'n review omhoog maar voor nu blijft het 1 ster.

12 juli 2021
Reviews in alle talen tonen. (47 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken