Bedrijfsgegevens

1. Koffer- en tassenwinkel
  2. Tassenwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Umates computertasker og rygsække til bærbare er smart, innovativt og funktionelt dansk design

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde købt et sæt Tagbøjler, men da jeg skulle montere det, manglede der 4 bolte. Ringede og snakkede med Tina og 2 timer senere kom hun og afleverede dem. Det er nok den bedste service jeg nogensinde har oplevet, så kan absolut godt anbefale at handle hos Umates 👍

1 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter, god service, super garanti!

Jeg købte i marts 2012 en UMATES TopWheel, som jeg har brugt næsten dagligt siden da. Den har været udsat for lidt af hvert, men sliddet har nærmest ikke sat sig spor. En materialefejl ved håndtaget gav i maj 2014 problemer, men mindre end 36 timer efter at jeg pr. mail en aften havde gjort firmaet opmærksom på fejlen, havde jeg en ny taske sendt med posten.

Det er et praktisk, slidstærkt produkt, som jeg til enhver tid vil anbefale til alle, der har brug for at rejse med pc eller lignende, og det er et firma, der yder en formidabel service. Hvis jeg kunne give seks stjerner, så gjorde jeg det. Nu må de nøjes med de fem, de kan få her.,

15 mei 2014

Super!

Her får du noget kvalitet for pengene. Fik købt mig en computer rygsæk med den extra beskyttende indsats til at beskytte sin bærbar. Deres hejse system i tasken, hvor computeren ikke kommer i kontakt med gulvet når man stiller tasken eller uheldigvis kommer til at tabe tasken er genialt. Har ikke set andre tasker på market som beskytter bærbar computer så meget. Tasken er i rigtig god kvalitet. Hurtig levering efter man har bestilt sine vare. Kan varmt anbefales.

17 februari 2014

Outstanding!

Er den lykkelige ejer af en UMATES PC taske. Tasken fungerer super men et håndtage gik i stykker.

Jeg fik lynhurtig service og en "no nonsens" løsning på problemet - fra dag til dag.

UMATES får min varmeste anbefaling for både produkt og service.

Jack Frid

17 mei 2013

Verdensklasse !!

Købte computertaske 31. august 2011 på umates.dk

I dec. 2012 går låsen i stykker (den i selve låget) - de sender en ny uden problemer (jeg kan godt skifte 3 skruer) - perfekt

Forleden dag knækker remmen + et par steder er den slidt igennem i skinnet.

Skriver til dem og får svar tilbage om at de beklager de + de sender en ny taske til mig.

Det er absolut verdensklasse !!

18 maart 2013
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En super service selv efter 8 år!

Jeg har købt min taske i sin tid hos Umates som er ca. 8-9 år siden. MIn rem var efterhånden sprunget, og jeg stod og skulle til at investere i en ny lækker taske, eller rem. Jeg sendte en mail til Umates, omkring en ny rem, og fik mailen kort og kontant:

"Vi sender en ny til dig uden beregning, vil du skrive din adresse?"

Efter 8 år! Utrolig flot kundeservice synes jeg. Jeg skulle hverken vise kvittering (som jeg selvfølgelig heller ikke er i besiddelse mere).
Når denne taske er kaput, så ved jeg helt sikkert hvor jeg skal handle igen. Umates, bestemt anbefalelsesværdige!

9 januari 2013

Vildt god kundeservice

En ting er, at produkterne er lækre. Men deres kundeservice er også i top.
Jeg oplevede at min lås på tasken gik i stykker efter et år. Og jeg fik den ombyttet uden brok og på få dage!

7 juni 2012

Fantastisk og professionelt

Hvis du vil have en taske til din computer i solid Mercedes kvalitet og med tilhørende service og samtidig en Toyotas pris - Så køb en taske eller rygsæk fra Umates....

Det er en dansk prdoucent, som sælger sine egne designs - Produkterne er udviklet til professionelle kunder, og er derfor perfekte til os, som kræver lidt ekstra....

Hurtig og effektiv service, kredret med en kvalitet, som ikke ses hos andre leverandører af computertasker

Anbefales 100%

3 januari 2012

Umates

Hurtig levering, dejligt produkt. Hjælpsomt personale (Tina, som åbenbart er på arbejde både tidligt og silde :) )

7 mei 2011

At holde et løfte.

Alle kan begå en fejl. Hvis Umates kommer til det - så sørger virksomhedens venlige personale for, at fejlen straks udbedres for kunden!

Umates hjemmeside fik mig overbevist om, at dette var markedets bedste computertasker. Jeg ringede derefter til virksomheden i forbindelse med min bestilling, og fik god og absolut professionel service.

Tasken jeg modtog levede ikke 100% op til de tårnhøje forventninger, jeg havde til Umates - MEN Umates agerede serviceorienteret og professionelt, og sendte mig straks en anden taske, der indfriede mine behov til fulde.

Jeg medgiver Umates min anbefaling.
Her får du en taske, der er flottere end markedets andre, du får den til en særdeles fair pris, og dens høje kvalitet sikrer dit elektroniske udstyr.

Hos Umates kan du helt trygt købe din næste computertaske.

Kristian Thomsen

4 maart 2011

Det blir ikke bedre

Er 100% tilfreds med mit køb hos Umates... Fik varen dagen efter jeg bestilte og kvaliteten er helt i top... plus at der er et smart slynge system indbygget i min taske der passer på min computer hvis jeg taber den :) Top karakter fra mig

10 september 2010

Fantastisk service

Jeg havde en 3 år gammel lædertaske som var gået i stykker. Tasken var godt brugt og det kunne ses. Men da den gik i stykker sendte jeg den efter aftale ind til Umates, som byttede den uden brok eller diskussion om hvorvidt det var min egen skyld.

Jeg havde endda mistet kvitteringen, men dette forhindrede ikke ombytningen.

Anders Ravn

16 augustus 2010

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.