3,6

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Beste lezer,

Beste lezer,

Wij herkennen ons niet in deze beoordeling en kunnen deze niet plaatsen binnen onze werkzaamheden of klantenbestand. Op basis van de inhoud is het voor ons niet duidelijk om welke situatie of klant dit zou gaan.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, zorgvuldigheid en duidelijke communicatie met onze klanten. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Indien er onverhoopt iets niet naar wens is, zoeken wij altijd naar een passende oplossing en doen wij waar mogelijk aanpassingen om het eindresultaat naar tevredenheid te brengen. Dit gebeurt altijd in goed overleg, omdat wij geloven in een eerlijke en klantgerichte service.

Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar via e-mail of telefoon. Mocht iemand ergens mee zitten of vragen hebben, dan nodigen wij diegene nadrukkelijk uit om contact met ons op te nemen. Wij denken graag mee en lossen zaken liever op in direct contact dan via een openbare beoordeling.

Tot slot willen wij aangeven dat deze situatie voor ons niet herkenbaar is en niet aansluit bij onze klanten of opdrachten van de afgelopen 2 à 3 jaar. Indien er werkelijk een klant is met een ervaring bij ons, dan had deze in alle gevallen direct contact met ons opgenomen en was dit reeds naar tevredenheid opgelost.

22 mei 2026

Helaas geen fijne ervaring met Umut Video Photography en Naz Pictures

Eind 2023 ben ik getrouwd, en dit bedrijf — Umut Video Photography @Umutvideophotography
en @naz.picturess
— heeft toen zowel de foto’s als de video van onze dag gemaakt. Helaas voldeed het eindresultaat niet aan onze verwachtingen.

Er werd weinig aandacht besteed aan details, zoals het goed leggen van de bruidsjurk of het juist instellen van de belichting. Daardoor zijn veel foto’s erg donker geworden, en op veel beelden is de binnenlaag van mijn jurk aan de voorkant gekruld — iets wat ik op de dag zelf niet had opgemerkt. Ook de video was niet naar wens; de montage sloot totaal niet aan bij de sfeer die wij voor ogen hadden. De drone werd ook niet ingezet.
We hebben meerdere keren geprobeerd om in ieder geval de video-edit te laten aanpassen. Ik heb zelfs een lijst gestuurd met gedetailleerde opmerkingen, seconde voor seconde, over wat er gewijzigd moest worden. Helaas is daar nooit iets mee gedaan. Nu, bijna twee jaar later, doet het nog steeds pijn; het blijft immers je speciale dag.

Mijn advies aan anderen: kies een bruidsfotograaf en -videograaf via mensen die je vertrouwt en die écht tevreden zijn over hun ervaring. Laat je niet alleen leiden door wat je op Instagram ziet. het lijkt erop dat men vooral moeite doet voor de beelden die daar worden gepost.

8 oktober 2024

Is dit jouw bedrijf?