Ik ben ontzettend teleurgesteld over mijn ervaring bij Unibet. Tijdens één speelsessie heb ik ongeveer € 720 ingezet, met inzetten variërend van € 0,40 tot € 8,00. In totaal heb ik ongeveer 230 spin... Toon meer

1. Online casino/bookmaker
  2. Gokdienst
  3. Online sportwedkantoor

Unibet is one of the fastest growing online gambling operators in Europe; offering industry leading sports betting (pre-match and live), casino games, bingo and poker to over 10 million registered customers in more than 100 countries. We are a digital leader, with more than 20 years’ experience in providing safety and pioneering development in the digital world. We are a regulated operator and hold licences in several European Union countries (France, Belgium, Netherlands, Denmark, Finland, Sweden, UK and others) as well as Australia. We are now publicly-listed company on the NASDAQ OMX Nordic Exchange with offices throughout the world; including Sweden, Malta and the UK.

3,4

(2.291)

635 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Meer geld geven

Meer geld geven, dan uitkeren, zeer slechte goksite, het lijkt de blauwe mafia wel, VEEL nemen, weinig GEVEN.

5 december 2024

Zomaar onder valse redenen mijn account…

Zomaar onder valse redenen mijn account geblokkeerd en beslag gelegd op mijn saldo! 950 Euro kwijt en niet willen aangeven waarop ze hun beschuldigingen baseren. Oplichters en criminelen zijn het. Diefstal.

3 december 2024

Dure lucht

Er hing een ontspannen en hoopvolle sfeer op de after. Met goede moed zette wij gezamenlijk 30 euro op mijn account. Dit was met 5 minuten veranderd tot lucht, erg dure lucht.

23 november 2024

Weer een goede ervaring zoals zo vaak

Weer een goede ervaring zoals zo vaak. Ja, meestal verlies, natuurlijk, bij elke site, maar Unibet is duidelijk eerlijk en af en toe pak je een leuke winst zoals je op basis van statistiek kan verwachten. Heb op alle sites gespeeld, dit is een eerlijke site. Als je wil gokken doe het hier en bij Toto en als je wat minder geld hebt bij betnation en comeon, allemaal betrouwbaar, veel andere sites niet zoals bekend.

20 november 2024

ik had parolle van 3 games in een van…

ik had parolle van 3 games in een van de games een tennisspeler besloot het spel op te geven, wat resulteerde in een 1-1 setscore, ze besloten het als verlies te beschouwen en niet terug te keren zoals zou moeten, het is duidelijke oplichterij

15 november 2024

Grootste online oplichters

Deze site laat je altijd in hele korte tijd je geld verliezen.
Elke poging ben ik verbaasd hoe snel je alles kwijt ben in zeer korte tijd.
In ruim 2 jaar af en toe gespeeld te hebben heb ik nog nooit 1 keer winst gemaakt.

Een schande van onze Nederlandse overheid om deze criminelen een vergunning te geven.

Blijf weg van deze site,ze zijn extreem hebberig,in alleen maar innen innen en innen.

1 november 2024

Dit was het casino waar ik graag een…

Dit was het casino waar ik graag een gokje waagde totdat unibet mijn account zomaar uit het niets een storting blokkade heeft opgelegd vanwege vage redenen als u speelt s'nachts en stort dan ook geld. Je mag blijkbaar niet eens zelf bepalen wanneer je wilt spelen en geld stort. Contact met de klantenservice gehad en ik zou gebeld worden door de juiste afdeling maar we zijn nu een maand verder en van mij part laten we het zo.

9 oktober 2024

poker al zeker 14 jaar op deze site.

poker al zeker 14 jaar op deze site.
in het begin regelmatig gewonnen ging er fair aan toe.
De software verandert echter constant.
Heeft nu niets meer met poker te maken maar is puur gokken.
De software toont u winskansen bij all in gaan.
heb al meermaals na elkaar gehad winskansen 90 procent of hoger,toch verlies je de hand.
lijkt mij sterk bij echt pokeren.
als u van pokeren houd blijf er ver van af want is gewoon gokken.

30 oktober 2024

1 ster is al teveel voor deze…

1 ster is al teveel voor deze rotcasino, nooit iets gewonnen enkel geld terug gekregen of alles verloren!!! Max wat je wint in de slots is 10 euro lachwekkende rotzooi casino! mensen unibet is een dief!! Net 350 gestort en raad maar, max 50 euro terug en dit elke keer. Je wint er nooit!!!! Positieve reviews zijn van medewerkers!

26 oktober 2024

Beste zielig dat als je niets wint dat…

Beste zielig dat als je niets wint dat je maar 1 ster geeft... Het is een KANSSPEL! ik heb gisteren met 0.2 euro inzet 632.1 euro gewonnen (MEGA Jackpot en 3x vermenigvuldiger). Heb alles zonder probleem laten uitbetalen en alles kwam ook op mijn rekening!

8 oktober 2024

Vanalles mis

Vanalles mis, komen afspraken niet na
Behaalde winsten worden niet allemaal uitbetaald.
200,00 is me door de neus geboord.
Wel 3 of 4 verschillende bankrekeningnummers hebben ze.
Van mij krijgen ze nog minder dan 1 ster

2 oktober 2024

Fraude

200% winst gemaakt. Ik vraag voor opname. Nadien account geblokkeerd en kreeg ik 100% terug.

30 september 2024

1 Ster is nog te veel!

1 Ster is nog te veel!
Zelfde spellen als andere aanbieders, alleen bij Uninet aangepast zodat je nog minder winstkans hebt.
Dit “casino” zou niet mogen bestaan.
Wegblijven hier is de boodschap!

29 september 2024