Weer een goede ervaring zoals zo vaak. Ja, meestal verlies, natuurlijk, bij elke site, maar Unibet is duidelijk eerlijk en af en toe pak je een leuke winst zoals je op basis van statistiek kan verwach... Toon meer

Dit was het casino waar ik graag een gokje waagde totdat unibet mijn account zomaar uit het niets een storting blokkade heeft opgelegd vanwege vage redenen als u speelt s'nachts en stort dan ook geld.... Toon meer

Ik ben ontzettend teleurgesteld over mijn ervaring bij Unibet. Tijdens één speelsessie heb ik ongeveer € 720 ingezet, met inzetten variërend van € 0,40 tot € 8,00. In totaal heb ik ongeveer 230 spin... Toon meer

Beste zielig dat als je niets wint dat je maar 1 ster geeft... Het is een KANSSPEL! ik heb gisteren met 0.2 euro inzet 632.1 euro gewonnen (MEGA Jackpot en 3x vermenigvuldiger). Heb alles zonder probl... Toon meer

1. Online casino/bookmaker
  2. Gokdienst
  3. Online sportwedkantoor

Unibet is one of the fastest growing online gambling operators in Europe; offering industry leading sports betting (pre-match and live), casino games, bingo and poker to over 10 million registered customers in more than 100 countries. We are a digital leader, with more than 20 years’ experience in providing safety and pioneering development in the digital world. We are a regulated operator and hold licences in several European Union countries (France, Belgium, Netherlands, Denmark, Finland, Sweden, UK and others) as well as Australia. We are now publicly-listed company on the NASDAQ OMX Nordic Exchange with offices throughout the world; including Sweden, Malta and the UK.

3,4

(2.284)

629 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

slechte service

Vrijdagmiddag een uitbetaling ingediend en zaterdagavond stond het nog steeds niet op mijn bank. Normaal gesproken duurt het een aantal seconden. Ik heb erna opnieuw geld gestort en opgenomen en dat werkte gewoon. Hierop contact opgenomen met de livechat, maar deze mensen zijn ongeschoold en grofgebekt. Dit was voorheen niet zo, ik werd altijd netjes geholpen en te woord gestaan toen er alleen nog engelstalig personeel werkzaam was. Train je personeel! Ze spreken als een vmbo schoolverlater

1 augustus 2025

Unibet bingo

Unibet bingo : 1 van de grootste lachertjes ooit. Altijd zelfde namen die winnen, zal me niet eens verbazen als die mensen zelf van unibet zijn ! Trap er niet in mensen !!

28 juli 2025

Ze lokken je met een welkom bonus met…

Ze lokken je met een welkom bonus met 50x je inzet winnen met formule 1 race vandaag!!!!! En minimaal met €20 storten !!!!! Nou als in ding mensen besodemieteren is dit wel . Je kan bij deze odds maar €1 in zetten dus maximaal kan je €50 winnen als de juiste voorspellingen doet . Zo kijken ze dus de mensen . Dit is echt besodemieteren, bij de welkom bonus staat het niet geschreven!!! En je moet ook nog 1 storting weg spelen. Dus als je mazzel heb houd €30 over . Wat een oplichters dit Unibet.

27 juli 2025

Unibet is ruk

3x niks, enige site waar je alleen maar kan betalen. Maar niks terug krijgt! Ik heb bij 2 andere nu m'n limiet angetikt. Dus wou ff een alternatief, maar dit zou ik zeker niet aanraden! Over een uurtje spelen bij Fire joker 2x rad van vermenigvuldigen gehad. Jottem

23 juli 2025

Wat een geld aftroggelaars bij Unibet…

Wat een geld aftroggelaars bij Unibet zeg🤣 ongelofelijk hoe zeer laag de win kansen zijn t.o.v. andere casino’s. Na 500x draaien nog steeds geen bonus games stelletje oplichters hier. Bah bah ik speel hier nooit meer.

21 juli 2025

waardeloos

De odds van deze bookmaker zijn zo scherp dat het de moeite van het spelen niet waard is. Bovendien krijg je live pushberichten voor cash-outs die ze je zelf voorstellen en vervolgens toch blijken te weigeren. Zo ben je bovendien helemaal zeker dat je ingezette geld echt wel waardeloos blijkt te zijn want dergelijke acties zijn in strijd met het principe van een contract in burgerlijk recht.

7 juli 2025

Oplichters!!

Oplichters!!! Je wint nooit wat, blijven je naaien. je kan beter naar Toto of betcity gaan! als je dan je geld uit wil cashen wat er nog van over is, mag dit niet. Loopt ook een aantal keer vast. Er staan dan dat je moet refreshen als je dat dan doet is je winst weg!!

8 juli 2025

Niet doen mensen!

Niet doen mensen!! Waardeloos gewoon, je kan blijven storten en ze blijven het gewoon in nemen binnen korte tijd, geen bonussen, klantenservice erg slecht. Mensen je kan nog beter je geld in brand steken dan hier aan beginnen !!!

5 juli 2025

Unibet is echt het summum qua…

Unibet is echt het summum qua verliezen, belachelijk als je een casino spel speelt. Je maakt werkelijk nooit kans op een ‘bonus’. Nooit valt iets goed. Wegblijven van deze troep! Dit heeft niks met gokken te maken!

5 juli 2025

Super slechte service

Super slechte service. Jaren speel ik dit en dan komt er ineens een mooi bedrag en jullie systeem weigert dit!! En dan krijg ik te horen dat het spel juist is afgerond!!

Totaal niet klant vriendelijk en helemaal niet serieus genomen. Zal hierbij ook nooit meer bij jullie spelen.

Slechte service en oplichterij!!!

6 juni 2025

Vreselijke casino.

Vreselijke casino.
Meer als 3000 er op gezet
Minder dan 1000 eraf.
Dat moet al genoeg zeggen.
Vermijden deze zooi.

3 juni 2025