1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Manufactures MDF, chipboard, roofing elements, shelving and laminate floors. The company is located in Belgium.

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Unulin/quickstep

Trustpilot-reviews

Bedankt! Jouw review kan het verschil maken.

Quick-Step

Voeg foto toe
Je review is in behandeling.Toon minder

Het kan tot 2 uur duren voordat je review op Trustpilot zichtbaar is. Meer informatie

Rui To
NL
Quick-Step/ unilin witte vlekken productie fout
Na twee weken toen wij de Quick-Step Impressive Patterns IPA4145 Royal Eik Donkerbruin 34,95 m2 hebben laten plaatsen stuitten we met mooi weer soort witte vlekken op verschillende plekken. Met de tijd werd dit erger.wij hebben dit direct gemeld.en veel contact gehad. Veel beloftes gedaan via het hoofd bedrijf UNILIN. NA 3 a 4 maanden hebben ze eindelijk iemand gestuurd om de vloer te beoordelen een vloer expert. Die is gekomen en heeft de fouten geconstateerd . Vervolgens had deze wat vragen gesteld zoals wanner kwam u erachter en gaf ik aan dat we het als het goed is ongeveer na 2 weken hadden geconstateerd bij lichtinval moet ik even terugkijken in mijn mail omdat we dit hebben gemailt gelijk. Dit heb ik later ook dezelfde dag gesmst naar deze heer om te bevestigen nadat ik de mail had opgezocht. Uiteindelijk is er zogenaamd een rapport opgesteld met een totaal zelf inelkaar gezet verhaal.lees onder........

Naar aanleiding van onderstaande mail delen wij u mee dat wij niet afwijken van ons eerder ingenomen standpunt waarin wij de klacht afwijzen.

De heer ........ heeft zelf bij de heer Hoog........aangegeven dat de kleurverschillen in de laminaatdelen al aanwezig waren tijdens de installatie.

Hoewel hij dit afwijkende aspect heeft gemeld, is er desondanks besloten om door te gaan met de installatie.

Pas later is opgemerkt door de heer ........... dat er meer verschillen in de vloer zichtbaar maken. Hij heeft dit vervolgens bij de winkel gemeld.

Een belangrijk detail hierbij om op te merken is dat op het moment van deze melding, de vloer nog niet was afgewerkt met plinten. Dit is daarna gebeurd.

De vloer is dus ondanks dat de verschillen opgemerkt waren, alsnog volledig geïnstalleerd en afgewerkt, waarop installatie is acceptatie van de vloer betrekking heeft.

Hierbij willen wij nogmaals benadrukken dat herstel mogelijk is zonder complete vervanging van de vloer.

Het geconstateerde probleem van glansgraadverschillen tussen sommige panelen kan worden opgelost door een plankvervanging uit te voeren en hiervoor de panelen de gebruiken die tijdens de installatie zijn overgebleven.

Dit is ook in het rapport van de heer .........opgenomen.
Nu .... de vloer was gelegd een afgewerkt inclussief de plinten het verhaal aantoonbaar is na 2 weken. En natuurlijk mailverkeer. Deze expert heeft totaal een verhaal verzonnen en schuiven het zo op andere af.

Bij deze denk goed na met welke merken men in zee gaat. Natuurlijk laat ik het hier niet bij en ga ik tot het einde.maarmet zo een groot merk dit te mee maken ongelooflijk.

11 september 2023
Toon reviews in alle talen. (13 reviews)