Jeg skulle indberette regnskab fra vores forening til Djurslands Bank, og det voldte mig en del problemer. Heldigvis sidder der en Kathrine i jeres kundeservice, der yder en fantastisk hjælp, meget hø... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Forstår ikke som i slet ikke man både skal bruge MitID,oplyse cpr nr vise foto fra pas og billede af sygesikring ,som alm bestyrelsesmedlem uden økonomisk e dispositions muligheder. Og hvor bliver... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kunne ikke udfylde relevante papirer på bestyrelsesportalen, kontaktede Unioo pr. Tlf., talte først med Sofia, som på bedste måde guidede mig igennem de første step, og senere med Laura, som på s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er bestemt ikke fan af Unioo, det fungerer bare ikke særlig godt, og alle i foreningen bøvler med det. Siden er ikke logisk sat op, og vi har brug for hjælp hvert eneste år. Hjælpen derimod er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Med Unioo, kan bestyrelser af enhver art, samle deres arbejde, beslutninger og kommunikation. Vi er født ud af et ønske om at forandre den måde, vi driver organisationer og frivillighed på. Med en dyb respekt for de mange ulønnede og frivillige mennesker, udvikler vi værktøjer som gør det nemmere og sjovere at drive forening. Man kan eksempelvis håndtere møder, opgaver, medlemmer og billetsalg og frigive dyrebar tid, så foreningernes frivillige kan fokusere på det, som de brænder for. Vores drivkraft i firmaet kommer fra alle de timer, vi selv har lagt i foreningsarbejde.
Niels Brocks Gade 8,1, 8900, Randers C, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van www.unioo.io
De bedste anbefalinger her fra!👍👏🏻
Jeg fik lynhurtig og super venlig service fra Amalie og hendes kolleger!👌
Tusind tak til jer!
Massevis af venlige hilsner fra Andreas

Antwoord van www.unioo.io
Vores kor skulle have ny kasser. Banken vi havde, ville ikke hjælpe med nogen ting, så vi valgte at skifte til Middelfart Sparekasse og dermed Unioo. Blevet mødt med stor hjælpsomhed og support både i bank og Unioo

Antwoord van www.unioo.io
Jeg spurgte i chatten, hvad jeg skulle gøre, når jeg havde en jpg-fil, som jeg ikke kunne finde ud af at lave til en PDF. Så fik jeg svaret, at jeg bare kunne vedhæfte den i chatten, så lagde de den ind for mig. Dejligt at jeg ikke bare fik en lang kompliceret forklaring på, hvordan jeg skulle gøre.

Antwoord van www.unioo.io
Fantastisk support. Support hjalp med at uploade et par dokumenter der gjorde at vi kunne komme i gang og blive godkendt.
Fint og brugervenligt flow hele vejen igennem.
Eneste lille minus at scroll bars er meget 'tynde' og svære at ramme. Det må være nemt at rette til. :)

Antwoord van www.unioo.io
Let tilgængeligt system med god hjælpefunktion. Hurtig, kompetent og venlig service uanset hvad vi spørger om.

Antwoord van www.unioo.io
God venlig og forstående hjælp. En tydelig og god måde at forklare systemet på uden at tale ned til en.

Antwoord van www.unioo.io
Hurtig og kompetent hjælp. Oplever altid rigtig god service

Antwoord van www.unioo.io
Igen stod jeg med et lille identifikation problem og jeg skyndte mig at ringe ind, inden for 20 min var problemet løst af Michelle. Fantastisk hurtig og god service

Antwoord van www.unioo.io
Som bestyrelse i en lille og 100% frivillig drevet forening er Unioo platformen og support en virkelig relevant og god løsning, når vi skal lave vores lovpligtige indberetninger. Medarbejderne er utrolig hjælpsomme og gode til at guide en igennem, og platformen selv, er intuitiv og nem at finde rundt i. I min sidste samtale talte jeg med Oliver - han skal have stor ros for hans behagelig og hjælpsomme betjening! Tænk sig at man gennem samme platform har adgang til en masse super gode løsninger som hjælper små foreninger til effektive arbejdsgange for næsten ingen penge - for eksempel automatiseret medlems kontingent system.

Hurtig respons
Fik hjælp kl. 20 om aftenen og problemet var hurtigt løst

Antwoord van www.unioo.io
Meny strukturen er meget lidt brugervenlig. Kan ikke se et "godkent" tegn pr. menupunkt Kan ikke afslutte og "kører i ring"

Antwoord van www.unioo.io
Altid høflig og venlig betjening der gør bestyrelses og kasserer jobbet meget overskueligt. Samtidig en konkurrencedygtig pris i forhold til andre prngeinstitutter

Antwoord van www.unioo.io
Har haft brug for assistance et par gange til indberetning af bestyrelse. Hurtig, venlig og kompetent hjælp via mail.
(En lidt imponeret tidligere chef for stort kundecenter)

Antwoord van www.unioo.io
Unioo har nu “spøget” i vores lille forening et stykke tid. Vi er ikke en flok unge it nørder, men en bestyrelse med kvinder på 70+. Men ved fælles hjælp og hjælp fra venlige og kompetente medarbejdere er vi nu i mål.
Der mangler lige en ordentlig guide, når der bruges telefon, så man kommer fra godkendelse med mitid og tilbage til underskrifts rummet. Det må I arbejde på.

Antwoord van www.unioo.io
Jeg fik den oplevelse af at alle de forskellige dejlige mennesker jeg løbende talte med, jeg følte at dem kun var der for min skyld.
jeg som amatør i at udfylde sådan en skema har været en jungle at finde rundt i og de tog mig nerremst i hånd førte det ude af junglen.

Antwoord van www.unioo.io
Jeg fik en super dejlig, hjælp, fra Oliver. Han er virkelig sød, rar og forstående, for de problemer der var opstået.
Det er jo ikke deres skyld at lovgivningen er således.

Antwoord van www.unioo.io
Jeg styrer en lille forening i Danmark fra min udenlandske bopæl. Det går helt fint med banken, og helt fint med Uunio, lige indtil reglerne blev ændret og jeg skulle levere sundhedskort. Sådan et har man ikke, når man der udenlandskdansker og så er gode råd dyre - men ikke hos Uunio.
Den korte historie er: at da vores generalforsamling var afholdt og jeg havde uploaded alle papirer, blev min indberetning afvist, fordi jeg havde uploaded Bostedsattest og ikke Sundhedsbeviset. Flere snakke med Uunio og det endte flot med, at Uunio kontaktede banken og min Bostedsattest blev til slut godkendt. Tusind tak til de hjælpsomme medarbejdere. Dette blev effektivt til slut.

Antwoord van www.unioo.io
Der var noget jeg ikke lige kunne finde.
Brugte Unioo's chat og fik indenfor 5 min. den hjælp jeg havde brug for.
Jeg synes det er dejligt at vi nu har en portal, hvor vi kan lægge vores referater, vedtægter, billeder med mere ind, så eftertidens bestyrelse kan få bilagene også.
Det er en rigtig god måde at undgå papirspild og have en masse "dumme" mapper stående fra tidligere år.