Ostin upo jääkaappipalastimen (nfr63ew) ovien kätisyyden vaihto hieman työläs esim entiseen kaappiin verraten. Kaappi kuumeni oikeasta kyljestää tosi reippaasti, hieman jopa huolestuin ensin, mutta ra... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ensiksi kun soittaa UPOLLE ääninauha on todella ystävällistä palvelua ja paranee,kun saa asiantuntijan kanssa keskustella ja varsinkin, kun palvelijan asenne on todella palvella,ei jättänyt minua pul... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Uusin keittiöremontin yhteydessä kaikki kodinkoneet. Keittiöön valitsin Upon jääkaapin, pakastimen, integroidun keittotason ja uunin. Tuotteisiin olen tyytyväinen. Vaikka uunissa oli jo vika muutaman... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Olin rouvan kanssa viime viikolla yhteydessä asiakaspalveluun koskien mökillä sijaitsevaa Upo uunia. Uuni ei lämmennyt eikä reagoinut mihinkään.. Onneksi Upolta löytyy hyvää asiakaspalvelua. Boris nim... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
UPO on Suomessa syntynyt kodinkonemerkki, jonka laadukkaat ja luotettavat tuotteet ovat parantaneet suomalaisten arkea jo yli 75 vuoden ajan.
Geschreven door het bedrijf
Atomitie 5 A, 00370, Helsinki, Finland
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Minulla ollut edellinen upon jenkki kaappi 9 vuotta,ja vieläkin täysin ehjä. Lähti tytölle jatkamaan vielä hommia,kun minä tarvitsin enemmän pakastin tilaa. Vankka luotto ollut aina tähän merkkiin.🥰

Antwoord van UPO
Selkeät ohjeet oli rekisteröintiin.
Art.numeroa meni vähän miettiessä :)

Antwoord van UPO
Sähköparissa on asiansa osaavat sekä miellyttävät myyjät. Tuotteet ovat hyvin esillä ja niihin voi tutustua rauhassa.

Antwoord van UPO
Hyvä tuotteen hinta-laatusuhde. Rekisteröitymisessä vaadittavat tiedot oli vähän hankala löytää koneesta

Antwoord van UPO
Nyt noin viikon tuota kuivausrumpua kokeilleena olen kyllä tyytyväinen tuotteeseen. Hyvin huristelee.
Itse palvelukehityksestä vastanneena piällikkönä suurehkossa suomalaisessa telekommunikaatioa-alan yriteyksessä olisi kyllä useampikin parannusehdotus toimintaan.
Kun tuote on hyvä, palvelukokemuksen pitäisi olla vielä parempi. Boris nimistä asiakaspalvelijaa on kiitelty useammassa kommentissa, ja se on kiva.
Eihän näitä kodinkoneita joka vuosi ostella, mutta silloin kun ostellaan pitäisi jäädä hyvä kokemus - että tuon brandin tuotteen ostan uudelleen.
Saatan päivittää uunin, pakastimen, ja jääkaapin tässä piakkoin ja toivon ettei tarvitse seitsämää sivua täyttää ansaitakseen tuotteelle takuun. Tähän taitaa olla ihan lakikin mikä ohjeistelee kuluttajan suojaa. Lukekaapa se.

Antwoord van UPO
Huolto oli erittäin hyvä, ystävällinen ja neuvoi koko puhelun ajan.

Antwoord van UPO
Ostin upo uunin vajaa vuosi sitten ja ihmettelen uunin toimintaa.
Paistaa mitä tahansa niin uunista tulee VALTAVASTI höyryä.
Unnin takaa seinästä valuu vesi että menee kyllä seinäkin pilalle.
Olen käyttänyt eri merkkisiä uuneja kyläillessäni mutta tällaista ilmiötä ei niissä ole.
Mistähän tämä johtuu

Antwoord van UPO
Petyin tästä Kiinalaisesta tauastasta.
Kuvittelin ostaneeni Eurooppalaisen valmistajan tuottee

Antwoord van UPO
Rekisteröintiin tarvittavat tiedot löytyvät mahdollisesti , jos laitteen hajottaa, tarran kulma näkyi moottorin takaa. Myyjän opastuksella tiedot löytyivät pakkauksesta !?(onneksi ei viety vielä keräykseen) Useiden yritysten jälkeen osui sopiva määrä kirjaimia ja numeroita kysyttyihin kohtiin. Toivottavasti kone toimii yhtä hyvin, kuin edellinen Upo liesituuletin.

Antwoord van UPO
Toimiva kokonaisuus so. osto, toimitus ja asennus - oli upea paketti.

Antwoord van UPO
Vaikeuksia löytää eri numeroita, joita kysytty takuurekisteröinnissä, esim. kuitin nro ja eri tuotenumerot.

Antwoord van UPO
Boris auttoi minua kärsivällisesti asiakaspalvelussa. Minulle myös vastattiin nopeasti ja sain kaiken tarvittavan tiedon heti kerralla. Kiitos!

Antwoord van UPO
Kiitos kärsivällisyydestä. Täällä päässä laitetaan valokuituverkkoa parhaillaan. Ehkä siitä johtuen tarvittavat kuvat eivät lähteneet liikkeelle ihan normaalisti. Boriksen ystävällisella avulla keino kuitenkin löytyi. 👍🏻👍🏻 ja saamme huollon järjestykseen. Kiitos avusta!

Antwoord van UPO
Boris oli asiantunteva ja rauhallinen kuunteleva viasta, neuvoi hyvin mistä löydäsin koodin, asia hoituu hetkessä. Olen tosi tyytyväinen ja kiitollinen sinulle Boris.

Antwoord van UPO
Heti tuli ilmoitus, että mikä kohta oli väärin.

Antwoord van UPO
Yrittäessäni täyttää tuotteen 5 vuoden takuutietoja netissä, oikean sarjanumeron löytäminen oli kovin vaikeaa, koska laitteesa oli myös toinen sarjanumero, joka ei kelvannut. Väärä kelpaamaton sarjanumero oli myös kuljetuslaatikon päällä sekä jääkaapin takana. Oikea löytyi vain jääkaapin sisältä. Sekin piti lyhentää eli jättää kaksi merkkiä lopusta pois! Ilman Upon neuvoa ei olisi onnistunut.

Antwoord van UPO
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.