Såååååå lækkert at lave egne produkter af kvalitets råvare og rette ingredienser - jeg er helt bidt af det🌼🌸 Glæder mig SÅ meget til at lave Silkelotion denne gang. Og de er vildt søde med sva... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Har nu prøvet vitamin balsam og silke shampoo fra Urtegaarden og var lidt skeptisk da det er min første naturlige shampoo og balsam. Men men selvom balsamen ikke giver den samme unaturlige blødhed og... Toon meer
Jeg har handlet et par gange på urtegaarden webshop og har også lavet en del af deres hjemmelavede cremer sæber. Super god service, hurtig forsendelse og lækre varer i sortimentet, varerne er pakket... Toon meer
Urtegaarden forhandler rene varer til fremstilling af naturkosmetik og sundere slik, samt formidler opskrifter og udbyder kurser.
Aldershvilevej 1, 8961, Allingåbro, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Gode produkter og hurtig levering. Rigtig dejligt, at bl.a. deres sheasmør kommer i glasbeholdere, da de kan genbruges til opbevaring af salver.

Antwoord van Urtegaarden
Som sædvanligt hurtige til at sende varer og også gode at spørge til råds.

Antwoord van Urtegaarden
Jeg havde den fornøjelse, at have Vibeke i røret tidligere i dag, da jeg stod i den lokale Matas, og havde en masse spørgsmål til urtegårdensprodukter. Hun var fantastisk at snakke med. Korte, præcise og tydelige svar til alle mine spørgsmål. Super service og stor viden indenfor olie/æteriskeolie

Antwoord van Urtegaarden
Jeg kan anbefale dette sted, de virker professionelle.
Gode produkter og et bredt udvalg.
Godt gået

Antwoord van Urtegaarden
Hej, jeg ville bare høre om der er andre der oplever ikke at kunne komme ind på Urtegaardens hjemmeside?
Problematisk her op til jul :O

Antwoord van Urtegaarden
Jeg har handlet med urtegaarden flere gange og er meget tilfreds med både deres produkter, opskrifter og kundeservice.

Antwoord van Urtegaarden
Købt ætersk olier (2stk) og duftlampe fra anden sted, men fra Urtegaarden. Den er anden gang jeg føler besvimmel fra dufter. Tænkte at måske er det mig, at jeg er lidt følelsom over duft eller ingrediencer, men hvis I kigger embelage, så siger det at æteriske olier må ikke komme i kontakt med lungerne. Hvis jeg har det dårlig fra noget der skal ikke være luften, hvorfor er den solgt for duftlamper!? Der skal være stor rød skilte ud til det. Kundeservice var høflig, men tænker at er ikke deres første gang at opleve denne salgs problem. Bare hvorfor har de ikke gjørde noget om det. Alt i alt: de duftlamper og olier matcher ikke og tænker at er farlig, bare virksomgheden tager ikke ansvar og gør ikke kunder opmærksom om det.

Antwoord van Urtegaarden
Hurtig levering, god indpakning af pakken og lækre produkter.

Antwoord van Urtegaarden
4 døgn fra bestilling af produkter... til levering. Til gengæld fik jeg, hvad jeg bestilte og varerne var pakket godt ind.
nem hjemmeside, hurtig levering, godt pakket ind - som det skal være
To stjerner for den dyre fragt som
Koster mere end jeres varer!
God oplevelse.
bestilte nogle brune dispenserer og de lever fuldt op til forventningen.
Dejligt at der kan vælges gls som fragt.
Pakken kom to dage efter bestilling.
Godt udvalg med fine priser og en fantastisk hurtig levering. Bestilte en mandag aften og fik dem tirsdag formiddag!
Ok hjemmeside med et fint overblik. Dog skabes der lidt forvirring når jeg kigger på fx glasflasker og hvad der reelt følger med og hvordan jeg skal vurdere str ud fra billedet. Det er dog kun enkelte billeder.
Jeg afgav 2 ordre med 10 minutters mellemrum og synes egentligt, at det er lidt fjollet at der så sendes to pakker.
Det kunne være mega fedt med mange flere økologiske produkter.
Ellers FULD tilfredshed over produkter og levering.
Rigtig gode produkter samt hurtig levering
Får tilsendt en olie med plastikstykker i sig grundet et "defekt låg". Kontakter dem og får tilsendt en ny, men til min oprindelige adresse og ikke min leveringsadresse. Kontakter dem igen hvor de nærmest bliver fornærmede over at jeg vil bede om min vare tilsendt til den leveringsadresse jeg har skrevet. Herefter beder jeg om status på hvad der kommer til at ske og får svaret "den er sendt"?! Intet "Hej", "mvh" eller noget som helst. Det er jer som har sendt mig en defekt olie og begået en fejl! Men det skal lyde som om det er mig som er til besvær. Elendig service
Jeg var en klovn og kom kun til at bestille 6 x en pumpe, som jeg troede var flasker med pumper i. Jeg modtog pakken dagen efter og fandt ud af, at jeg kun havde bestilt pumperne. Så jeg ringede ind og fik fat i en rigtig sød kvinde, fortalte hende at jeg havde været en klovn og hun sendte straks nogle flasker til mine pumper, som jeg igen modtog meget hurtigt! Tusind tak for en mega god service og vi ses helt sikkert igen, hilsen hende der kigger sin ordre igennem til en anden gang.
Nem bestilling og hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med handlen. Vil helt sikkert bruge urtegaarden.dk igen😊
Bestilte 2 olier og en duftlampe. Og da jeg så modtager pakken, så er det kun olierne der er deri, og på fakturaen er duftlampen streget over med teksten "udsolgt pt."
Synes simpelthen ikke det kan være rigtigt, at der ikke bliver informeret på hjemmesiden om at varen rent faktisk slet ikke er på lager inden man bestiller!! For hvad skal jeg bruge mine olier til når jeg ikke har en duftlampe?
Synes godt at man kunne ringe/skrive til folk og høre om man overhoved stadig var interesset, nu når en tredjedel af pakken slet ikke er der!
Så nu bliver jeg nødt til at bruge yderligere 40 kr. i fragt på at bestille en anden - hvis det overhoved bliver hos jer