Hoornvliestransplantatie aan beide…
Hoornvliestransplantatie aan beide ogen, eenmaal zonder complicaties, eenmaal met verwikkeling die prima werd opgevolgd. Doorlooptijd 1.5 jaar.
Dr. Mooren en team: 5 sterren
Oogheelkunde: 5 sterren
Met hun opdrachtverklaring, onder meer uitleg over uw factuur, en een alfabetisch overzicht van het medische aanbod.
België
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Dr. Mooren en team: 5 sterren
Oogheelkunde: 5 sterren
Ik ga reeds jaren naar UZA voor diverse consultaties en ben steeds zeer correct behandeld
In juli,2026 heb ik bij orthopedie een kunstknie laten steken. Ik ben zeer goed behandeld en begeleid door de prof en het verplegend personeel.
Beste, ik bezoek al jaren dit ziekenhuis en het gaat van kwaad naar erger.
Ik ben enige jaren terug door een professor aan mijn linker knie geopereerd , is nooit goed gekomen, de laatste maal bij mijn onderzoek aan de dienst urologie heb ik 1 uur en 30 minuten moeten wachten op mijn consultatie.
Als wij als patiënten 5 minuten te laat zijn moeten wij hiervoor betalen.
Sommige facturen zijn niet juist en moet je betwisten.
Onnodige kom maar eens terug worden uitgevoerd.
Bij bestelling van medicatie moet je herhaaldelijk mailen en bellen, met de vraag is het voorschrift al geschreven door de dokter , of kan ik het al komen afhalen aan de apotheek.
Vriendelijkheid aan de telefoon is soms zoek.
Ik heb medicatie besteld via een arts met voorschrift, dit voorschrift gaat dan naar de apotheek van het ziekenhuis, om daar af te halen, ongeveer veertien dagen geleden een voorschrift gevraagd intussentijd al 2 mails en 5 telefoons gedaan met de vraag waar is mijn medicatie aan de Dienst Urologie, dan wordt ik doorgestuurd naar de dienst apotheek van het ziekenhuis 2 maal gebeld en dan het verlossend antwoord woensdag mag je het komen halen, o.dertussen weet ik de werking van dienst Urologie en Apotheek goed en vraag kan je mij woensdag bellen, ja meneer.
Woensdag geen telefoon gekregen.
Donderdag krijg ik telefoon meneer u kan uw medicatie afhalen aan uw Apotheek.
Ik zeg normaal gezien kom ik mijn medicatie afhalen bij UZA APOTHEEK, ja zegt hij maar ik heb de dossis aangepast u kan het afhalen bij uw apotheek, ik zeg hem meneer ben jij de arts die mijn voorschrift schrijftips wil de dossis die mijn arts heeft voorgeschreven.
Ik ga naar mijn apotheek daar moeten ze alles opzoeken en komen tot de conclusie dat ze mijn medicatie niet kunnen aanbieden in de vorm van het UZA ,daar weer wat tijd verspeeld,ik bel terug naar de APOTHEEK UZA ,zeg mijn medicatie is niet te verkrijgen in mijn apotheek, weer een antwoord, meneer in de apotheek heeft uw medicatie deze naam,dat weet ik zeg ik hem maar ik kan deze niet krijgen zoals in het UZA .
O ik zal er eens voor bellen was het antwoord, de meneer kennende, vraag ik wanneer heb ik antwoord, binnen een kwartier was zijn antwoord, na een kwartier inderdaad een antwoord gekregen, hij zegt ik kan de dienst niet bereiken,ik telefoneer u morgen terug ...ik ben in beide verwachting en laten jullie het vervolg weten.
Met vriendelijke groet Wilfried
Half jaar geleden begonnen bij het uza in de hoop geholpen te worden. Echter had ik gelijk al moeten inzien dat ze nooit voor mij klaarstonden
Er zijn veel beloftes gemaakt die nooit zijn nagekomen, artsen wilde mij niet te woord staan terwijl mijn situatie flink achteruit ging. Een opname met extreem veel fouten. Mijn vertrouwen in het ziekenhuis is volledig weg en ik had eerder de slechte handelingen moeten inzien
Nu sta ik er erg slecht voor lichamelijk, is het onverantwoordelijk door te gaan en kan een ander ziekenhuis de klachten oplossen. Geen begrip of empathie en alles onbeleefd afgehandeld.
Geen aanrader
Bij de inkom staan rolstoelen . Er moet een 2€ stuk in . Als je geen hebt kan je nergens een briefje van 10€ laten wisselen ( enkel als je iets koopt ) ! Ik heb een munt van iemand gekregen . Daarvoor hartelijk dank !
In de tijd van digitalisering ???
Klacht over de telefonische dienstverlening van de afdeling Orthopedie
Graag wil ik een klacht indienen over de manier waarop ik vandaag telefonisch ben behandeld door een medewerkster van de afdeling Orthopedie.
Ik belde vandaag omdat ik al enkele dagen zeer hevige pijn heb en graag een afspraak wilde maken. De medewerkster vroeg mij wat het probleem was. Toen ik begon uit te leggen dat ik veel pijn aan mijn been heb, onderbrak zij mij plotseling en vroeg om mijn geboortedatum. Nadat ik mijn geboortedatum had doorgegeven, probeerde ik mijn klachten verder uit te leggen, maar zij onderbrak mij opnieuw en zei dat ik een e-mail moest sturen, omdat zij geen afspraken kon maken voor patiënten met rugklachten.
Ik antwoordde dat ik een e-mail zou sturen, maar vroeg ook hoe lang de wachttijd ongeveer zou zijn, omdat ik veel pijn heb. Haar antwoord was dat zij dat niet wist.
Ik vind deze manier van omgaan met patiënten erg onprofessioneel. Dit is bovendien niet de eerste keer dat ik op een onvriendelijke en weinig behulpzame manier te woord word gestaan door de afdeling Orthopedie. Ik bel niet omdat ik dat leuk vind, maar omdat ik hulp nodig heb vanwege ernstige pijn. Ik verwacht dat er naar patiënten wordt geluisterd en dat zij op een respectvolle en behulpzame manier worden geholpen.
Ik vind dit des te jammer omdat de orthopedisch chirurgen en artsen van de afdeling Orthopedie uitstekend zijn en ik met de medische zorg altijd zeer tevreden ben geweest. Juist daarom hoop ik dat er iets zal veranderen aan de telefonische dienstverlening. De manier waarop patiënten aan de telefoon worden behandeld, laat helaas veel te wensen over en past niet bij de hoge kwaliteit van de medische zorg die de afdeling biedt.
Dank aan de uroloog en aan Liesbeth en Nadia , verpleging urologie, voor de professionele, goede en lieve zorgen, Respect
Top teams op spoed deze week 2 x op spoed beland met partner. Zeer vriendelijke mensen van begin tot einde. (Uza spoed edegem.)Heerlijke dame bij de balie van spoed.
Ik denk dat de mensen eens moeten leren beseffen dat wachttijden heel normaal zijn daar, je bent niet alleen op de wereld en je weet niet welke zware gevallen binnen komen. En dan nog blijft het team zeer vriendelijk en geduldig. Top gewoon. Voor vriendelijkheid en menselijke behandeling wil ik gerust uren wachten. ❤️ (9, 11,12 april 2026)
Meer dan een uur a h wachten en toen waren ze mij vergeten ....
Degoutant
Mensonwaardig
Pas op voor de factuurfraude door het UZA ziekenhuis. Helaas lijkt dit ziekenhuis meer op een louche commerciële instelling dan op een zorginstelling. Het enige wat telt is geld verdienen met valse facturen."
"Mijn eigen ervaring toont aan dat er met facturen wordt gesjoemeld. Vaak sturen ze de eerste factuur niet eens op, en de tweede factuur komt pas 20 dagen na de vermelde datum aan. Hierdoor beland je direct bij incassobureaus zoals Modero en moet je extra kosten betalen, waarvan een deel blijkbaar terugvloeit naar het ziekenhuis door hun samenwerking. Schande over het UZA!
Slechter dan de organisatie van UZA te Antwerpen-Edegem nog niet veel tegengekomen. Aanmelden lukt niet meer aan het onthaal. De klachtendienst werkt haar eigen bestaansreden tegen. Telefonisch contact wordt belast door onkunde van ongeschoolde telefonisten. Dienst dermatologie kan zijn patiënten niet bijhouden: niet naar behandeling toe nog véél minder naar een verschillige opvolging waarbij de administratie klopt.
Neen, dank u! Werk eerst aan uw basisuitgangspunt: met name patiënten helpen in plaats van ze in uw veroorzaakte stront te laten zitten.
Zij zorgen goed voor de patiënten, zijn patiëntgericht, beantwoorden vragen, geven gerichte informatie over het verdere verloop van de revalidatie.
Wanneer we vragen hadden moesten we ze maar stellen, zij maken alles direct in orde, zij hebben heel goed voor ons gezorgd over de hele lijn
Lieve mensen ze staan altijd voor je klaar,
Als je dringend hulp nodig hebt dan moet je gewoon bellen zo goed.
Soms moet je lang wachten maar voor de hulp dat ze me bieden maakt het goed
Dokter Didier Ebo, afdeling immunologie, allergologie en reumatologie
Had een afspraak met hem om 10:20 en was volledig op tijd. Pas een uur later kon ik bij hem op gesprek komen...
Het gesprek zelf was mensonwaardig. De dokter behandelt je als een idioot en iedere normale vraag die je hem stelt kreeg je te horen "maar allee wat zijn dat nu toch voor vragen". Dus vragen mag je niet stellen als patiënt? Ik heb te doen met je studenten...
Terwijl dit zeer doodnormale vragen waren i.v.m. het dagdagelijks leven met een pinda allergie.
Constant sprak hij zichzelf tegen en was niet concreet.
Het is duidelijk dat ik een pinda allergie heb voor het leven dus ik zei hem: "Ik mijd best verpakkingen van voeding waar pinda's en noten opstaan."
Zijn antwoord: "dat heb ik helemaal niet gezegd he 🤡"
Dit zij hij vlak na hij me vertelde dat als ik me geroepen zou voelen om een potje pindakaas op te eten dat ik dat dan maar volop moet doen. Is deze man ziek ofzo? Maar het is wel duidelijk dat ik een pinda allergie heb voor het leven?? Sinds wanneer is het ok voor een dokter om grappen over zelfmoord te maken?
Hij heeft geen enkel respect voor zijn patiënten en luistert niet, weet niet hoe hij deze moet behandelen. Maakt absurde morbide "grappen" tijdens het gesprek. Vergeleek een allergie met het verschil tussen zomer en winter banden? Was deze pummel niet beter garagist geworden? Ik wenste dan ook niet verder geholpen te worden door deze walgelijke persoon en stapte op. En ieder persoon met een greintje zelfrespect zou hetzelfde moeten doen.
Als je allergisch zou kunnen worden van personen dan spant deze persoon de kroon. Deze man maakt mensen ziek!
p.s. ik heb het volledige gesprek opgenomen dus ik kan volledig aantonen dat alles wat hij heeft gezegd ook daadwerkelijk uit zijn domme smoel is gekomen.
NKO oncologie
Dr Mariën en zijn team 1woord Toppers,ben opgenomen geweest ook behandeling gehad op supervisor van dokter Mariën ,bedankt dokter voor de goede zorgen en mijn leven te redden ook gans uw team jullie maken UZA mee groot ik ben u en uw team eeuwig dankbaar ik zeg dit tegen iedereen dat verdienen jullie want jullie krijgen niet altijd de waardering die jullie verdienen
Bedankt van verdonck Carolina
Mijn eerste( en hopelijk ook laatste) ervaring met het UZA was nog maar enkele uren geleden. Dit alles gebeurde omdat mijn zoon zijn gezicht dusdanig opgezwollen en open lag,nadat er door 5 “man’’tegenaan was getrapt terwijl hij op de grond lag! Eenmaal aangekomen bij het UZA werd hij vrijwel direct geholpen door opeenvolgende SEH verpleegkundigen die stuk voor stuk kalm,respectvol en adequaat hun werk deden. Maar de dienstdoende SEH arts(Dr Annys😇) deed hier nog een schepje bovenop,want niet alleen gaf zij ons meer dan genoeg tijd,maar had zij,uit voorzorg,ook allerlei papieren uitgeprint,zodat wij bij thuiskomst in NL niet voor onverwachte verrassingen zouden komen te staan.CHAPOT UZA hier kunnen ze in Nederland nog heel wat van leren 👏
Onaangename ervaring met Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen voor ons kind. Screening gebeurde eind 2024, nog steeds geen verslag (wel betaald).
Aanmeldingen voor aangepaste hulpverlening en diensten lopen vertraging op. Herinneringsmail gestuurd, geen antwoord op gehad. Onprofessioneel… Kwetsend zelfs. Dit gaat om ons kind en diens toekomst, van een professionele dienst als een COS verwachtten wij hogere kwaliteit. Erg jammer. Tip; in Leuven hebben ze ook een COS…