Vaerftetsmadmarked Reviews 16

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Rigtig god oplevelse

En tirsdag aften med rigtigt mange mennesker og meget hyggelig stemning.
Rigtig god burger fra Bøff Burgerbar til 85,- og 1/2 Grimbergen til 75,- Ikke billigt, men helt fair priser. Rigtig god oplevelse.

26 augustus 2025

Gustoso

kr. 109,- for en lille spagetti bolognese stort set uden bolognese, desværre ikke en god oplevelse

31 juli 2025

Behandler medarbejdere dårligt

De overholder stadigvæk ikke Helsingør Kommunes arbejdsklausul i forbindelse med den kontrakt de har indgået med kommunen. Flere medarbejdere er ikke kompenseret for helligdage eller aftenarbejde.

2 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fed koncept

Så fd en koncept og med så mange madboder så er det et fantastisk sted, værd at besøg til enhver lejlighed.

11 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god stemning

Super god stemning, god betjening og endnu bedre gode retter til ordentlig priser som kan betales. Her kommer jeg helt sikkert igen..

2 november 2024

Morsommere end godt

Vi droppede ind på markedet, efter en tur i selve Helsingørs gader, fortrød at vi ikke spiste i gaden, men det skulle jo prøves, og det er prøvet 2 gange den første og den sidste,
kr. 50 for en lille øl, og kr. 99,- for spagetti , det kan ikke gøres dårligere - morsomt med så mange mennesker , en sjov idè ,men kære under middel

12 oktober 2024

Virkelig ulækkert

Vi spiste argentinsk sandwich, den smagte godt.
MEN alt falder til jorden når man så går på toilettet og der er så ulækkert og stinker. Det er tydeligvis ikke blevet gjort rent længe. Vi var der kl.12 og skraldespandene var fyldte og der lugtede af urin og det der var værre.

11 augustus 2024

God oplevelse

Friske råvare, sød betjening og dejlig atmosfære.
Min veninde fik fish’n’chips, fra én stand, og jeg fik falafelanretning fra en anden. Fisken (torsk eller kuller), glinsede i midten og faldt fra hindanden i flager. Mums. Falaflerne, var dejlig sprøde og bløde og havde en god smag. Det samme havde tilbehøret. Flot udvalg af drikkevare, kunne dog ikke rigtig se nogen vinbar? Vi slap med 300kr for en frokost for 2, med dejlig mad.

8 september 2023

The Fish projekt

Fish & chips sejler i olie, og pommes frites
Har været friture flere gange
Tatarsauce er ikke frisklavet men færdig købte poser

22 oktober 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super hyggeligt og god mad

Super hyggeligt og sjovt. Der er sket en positiv udvikling synes jeg, efter markedet er indrettet med genbrugsmøbler og ny belysning. Også ganske god mad fra forskellige lande i de forskellige boder.
En del forskellige øl i baren, men mangler lidt for vin-elskere. En vinbod måske :-)

1 oktober 2022

stedet virker hyggeligt men AK

stedet virker hyggeligt, men ak, købte en flæskestegsburger hos The Shack, 3 stykker dejlig flæskesteg og hvor der på det ene stykke sad en lille flæskesvær ( skuffende ) halvvejs igennem var resten gennemblødt af af væde fra rødkålen så bollen ikke var til at holde om. så alt i alt en skuffende oplevelse

31 augustus 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bliver nægtet at få mad uden mundbind

Bliver nægtet at få udleveret mad & drikkelse uden mundbind, selvom jeg er fritsget ifølge bekendtgørelsen for serveringssteder. Stedet mener de er undtaget Dansk lovgivning, grundet det er en privat virksomhed som er offentlig tilgængelig. Er du fritaget for mundbind, og vil du spise et godt sted, så er det her et sted du skal undgå.

19 oktober 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.