Bestilt en vare og ingenting modtaget efter 3 uger . 2 henvendelser på mail men intet svar . Har prøvet at ringe mange gange men nr er i uorden og pengene er trukket . Fup og Svindlerfirma
Kontakt og levering er under alt kritik. Jeg bestilte 2stk dæk plader der var på lager den 20 september de blev leveret den 8 november. Vagshop have orlov så leveringens tiden var lidt længere... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kontaktede Steffen via telefon, da jeg skulle bruge nogle dele, som ikke var at finde på shoppen. Efter nogle mail frem og tilbage for at finde de rigtige dele, blev de oprettet på shoppen.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Middelfartvej 297, 5200, Odense V
- mail@vagshop.dk
- www.vagshop.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Gid alle handler på nettet, går så let som her.
Ringede først og fik råd og vejledning - Varen var fremme med posten dagen efter - Perfekt
Handlekraftighed og seriøst!
Jeg har handlet her flere gange og der er ikke noget at komme efter. Leveringstid , pris og gode råd i høj klasse. Kan stærkt anbefale dette sted!
God service og hurtig levering
Delene blev leveret 2 dage efter bestillingen. En del blev efterleveret dagen efter uden beregning.
Det kunne måske overvejes at de 65 kr i forsendelse gebyr blev fjernet på køb over 500 kr, som det ses mange andre steder, men jeg var klar over hvad det kostede inden jeg afsluttede bestillingen.
Alt i alt en god oplevelse og Steffen var meget hjælpsom.
fremragende god service.
Jeg er meget tilfreds med udført arbejde hos VAGTech, og for køb hos VAGShop,
Steffen er helt igennem bundreel og til at stole på, jeg kan anbefale ham til alle andre.
Ole Andreasen
SUPER SERVICE
Her skal man ikke være bange for at handle. Hurtig levering, billig, tager tlf. når man ringer og svarer på mails med det samme.
Hurtig ekspedition
Perfekt! Min reservedel i bedste original kvalitet!
Sådan skal det gøres
Varerne kom dagen efter jeg havde bestilt, og god service med statusopdatering.
Perfekt!
Bestilte varer omkring klokken 8:30. 2 timer senere vare de bestilte varer plukket og afsendt og dagen efter blev de leveret til min arbejdsplads. Det kan næppe gøres bedre :-)
God pris og kvalitet
VAGshop har gode priser på originaldele og der er hurtig levering.
hurtig levering
Bestilte trækstang til visker system, nemt at finde og bestille via hjemmesiden.
Varen kom dagen efter så kan det ikke gøres bedre
Grunden til 4 stjerner og ikke 5 er at i tog fragtomkostninger for en pakke, men varen blev sendt i en prøvepose, som er meget billigere at sende, men det er nok svært at,styre i jeres system

Antwoord van VAGshop.dk
hurtig lev men mangle resten af varen
kan kun sige de sendt mig havldelen af mine vare jeg bestelte resten har jeg ikke fået i nu og det er ca 14 dag siden jeg talte med dem og de ville sende det men har ikke modtaget det i nu ...så jeg har heldig vis andre steder at købe ting til bilen ...

Antwoord van VAGshop.dk
Godt, men lidt for lang leveringstid.
I det store hele en god oplevelse. Bestilte varerne Søndag eller Mandag. Eneste problem var at varen blev afsendt så sent, at de endte med at ligge på et pakke center hele næste weekend og først blev leveret til mig mandagen efter. (7-8 dage) Jeg blev lidt stresset og irriteret på at kunne se at varen lå på pakke centret hele weekenden, når jeg skulle af sted på 14 dages arbejde tirsdag morgen. Men det lykkedes at få det hele samlet om mandagen efter leveringen.

fin service...
God kommunikation og rigtig god service. Lidt forsinkelse på ordre og jeg fik nogle monteringsdele med som jeg mangede U/B
Super vejledning pr. mail og hurtig levering af reservedelene.
Vagtech er en super troværdig og kompetent Lupo 3L specialist.
Bestilling med mulighed for afhentning i fysisk butik
Fungerede perfekt.
Bestilte over nettet inkl betaling med VISA
Afhentede varerne cirka ½ time senere.
Perfekt
Superhurtig levering..
Bestilte dele til min Lupo 3L , ordren gik igennem som smurt og fik pakken relativt hurtigt :)
Ville have givet VAGshop.dk 5 stjerner hvis ikke det var fordi den ene flaske var utæt ved levering, og hele pakken lugtede og det gjorde det ikke meget bedre at det væske der var i flasken indeholdt nogen rimeligt heftige kemikalier som ikke var sundt for huden og BESTEMT ikke sundt for lungerne..
Men den flaske der var utæt var der sat tape på proppen , så dem der har pakket kassen har vist den var utæt inden de sendte den.
Det er en side jeg hvertfald vil bruge fremover til min lupo ..