Vanleeuwen Amsterdam

Een fictief bedrijf, wat afbeeldingen gebruikt (steelt) van het duurdere segment. En vervolgens het in china goedkoop en lelijk namaakt. Dat het bedrijf stopt en de 70% zijn leugens. Een waardeloos... Toon meer

Ik bestelde Ortho-ease zomerschoenen in leer. Na 3 weken ´onderweg´ (meer info krijg je niet op de ´track & trace') komt het pakketje toe en blijkt nep-leder (lees plastiek) te zijn. Twijfelachtig d... Toon meer

Totaal geen reactie op verscheidene e-mails aan de klantenservice. Is wel geleverd maar niet terug te sturen blijkbaar!!!!! Slee er cut!!!

Dit bedrijf pleegt bedrog. Op de website staat vermeld dat ze sinds 1998 handelen, terwijl de website van 2023 is. Er staan zeer goede reviews op van trustpilot, terwijl de site helemaal niet bekend... Toon meer

Een fictief bedrijf

Dat het bedrijf stopt en de 70% zijn leugens.
Een waardeloos onbetrouwbaar fake bedrijf.

16 november 2024

Grote oplichting

Grote oplichting, niets anders !
Helaas ook moeten ervaren. Is nu wel duidelijk geworden gezien ook de vele reacties.
Klantenservice onbereikbaar, enz.
Verkeerde levering.

6 november 2024

Oplichters

Op 3 januari hoesje besteld tot op heden nog steeds niets ontvangen!!! Contact gehad met klarna omdat ik had gekozen voor achteraf te betalen. Melden zij mij dat ze in het voordeel van deze oplichters kiezen omdat zij zogezegd bewijs hebben geleverd dat wel is geleverd??? En dit terwijl ik niks heb ontvangen??? En een klantendienst hebben deze oplichters ook al niet!!! Bestel gewoon niet hier dit zijn gewoon schaamteloze oplichters!!!!

13 maart 2024

Niks ontvangen!

Niks ontvangen!! Dus ik heb maar aangifte gedaan tegen deze oplichters. Raad iedereen hetzelfde aan

26 december 2023

Min 100 ze leveren na 2 maanden een…

Min 100 ze leveren na 2 maanden een kapot telefoonhoesje a 30eu terugsturen lukt niet
Ze antwoorden niet op mail
Klarna kan ook niks betekenen hierin.
ZWARE OPLICHTING
BESTEL HIER NIKS!!!

22 februari 2024

Hier niet bestellen!

Eind december een telefoonhoesje besteld. 12-1 hen een mail gestuurd dat ik de bestelling wil annuleren.
Op 15-1 ineens een mail met verzendgegevens ontvangen vanuit China!?
Op 31-1 iets ontvangen wat er op lijkt (maar wat niet de goede was).
Op 1-2 een mail gestuurd met verzoek voor retourgegevens. (Retouradres op de website bestaat niet)
Contact met Klarna gehad en moest maar wachten op reactie, maar tot op heden nijs gehoord van t bedrijf, maar wel ineens van Klarna dat het geschil in hun voordeel is?!
Dit krijgt dus nog een staartje, hier laat ik het niet bij zitten!

18 februari 2024

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, betaald en niets ontvangen. Meerdere mails gestuurd maar geen enkele reactie. Wel een mail dat het artikel is verstuurd en ontvangen is. Dit is verre van 1 ster waardig.

17 februari 2024

OPLICHTERS

OPLICHTERS!
Bestelling gedaan nooit gekregen. Na tig mailtjes kreeg ik een mail dat de bestelling is verzonden. Uiteraard was dit ook fake.
Helaas kan je geen 0 sterren geven.

20 november 2023

Fake bedrijf

Ook een hoesje besteld zonder iets binnen te krijgen terwijl mijn bestelling op ‘geleverd’ staat. Op mails geen reactie.
Ik denk dat het bedrijf bij Klarna inmiddels wel bekend zal staan als bedriegers of nep-account…

9 januari 2024

Oplichters!!

5 dec een bestelling gedaan van de comfy boots, nooit ontvangen... Geen track and tracé, geen reactie op mijn mails en geen telefoonnummer, bestelling staat wel op geleverd, is dus niet ...pure oplichting dit! Niet bestellen, is niet te vertrouwen! Besteld met klarna, hopelijk hoef ik niet te betalen....

9 januari 2024

Pure oplichting

Bestelling geplaatst, betaald en nooit iets ontvangen.
Dit is pure fake en oplichting, trap er niet in.
Geen bestelling ontvangen en geld kwijt.
Alle contact e-mailadressen vragen 100 keer het zelfde en zijn niet betrouwbare Gmail-adressen.
Oplichters, dieven, schandalig, afzetters, …

8 november 2023

Heb via Social media een iPhone hoesje…

Heb via Social media een iPhone hoesje besteld, gelukkig met achteraf betalen is nu een week of 6 geleden en nog steeds niets ontvangen. Verschillende mailtjes verstuurd en maar 1x een mail terug gekregen. Gisteren kreeg ik op track en tracé de vermelding dat het geleverd was, niet dus. Heb bij Klarna een klacht neer gelegd, maar ben bang dat ik niets meer krijg. Wat een k”t bedrijf.

1 december 2023

Opgelicht

Besteld, afgerekend, niets ontvangen. Geen contact mogelijk. In de algemene voorwaarden staan deze gegevens. Misschien kan iemand er iets mee.

Naam: Goran Kostic
Bedrijfsnaam: Kostic Isolatie
KvK: 84249560
Adres: Beijerlandselaan 28A01, Rotterdam
Contact: quickygood(apenstaartje)gmail.com

21 december 2023

WALGELIJK!

Het is dat 0 sterren onmogelijk is. 30 November een bestelling gedaan van €60. Eerst zag ik dat de bestelling vertraging had en vanaf gister staat er in de track en trace dat mijn bestelling geleverd is, DAT IS HET DUS NIET! Ik weet zeker dat ik niks meer ga horen en dat ik gewoon mijn zuur verdiende centen kwijt ben! Walgelijk!

22 december 2023