Oplichters staat op site 100 0/0 retourgarantie altijd gratis verzending met post .nl voor 23.00 uur besteld morgen verzonden vanuit China. Dan zeggen ze als je terugstuurt kost het tientallen euro’s... Toon meer
Ik heb 2 shirts besteld die na ruim een week arriveerde. Heb contact gehad dat ik de levertijd erg lang vond. Direct antwoord gekregen. Later zag ik inderdaad dat ze uit Azië moesten komen. 1 Shirt... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Dit is een dropshipper
Dit is een dropshipper. Ze doen net of ze een prachtige winkel in Utrecht hebben, maar alles wordt rechtstreeks vanuit China verscheept. Waarschijnlijk vindt je op Ali of Temu dezelfde producten voor een fractie van de prijs.
Terugsturen kan alleen op eigen kosten van meer dan 30 euro.
Niets bestellen
Niets bestellen. Weken gewacht op bezorging en geen bericht als er iets niet klopt. Geen bericht op basis van mijn klacht.
Op 12 april een bestelling gedaan van 4…
Op 12 april een bestelling gedaan van 4 t shirts. Wij dachten dat deze uit een winkel in Nederland kwam. Bleek dat deze werden verscheept uit China....na lang wachten zou op donderdag 24 april het pakje worden geleverd. Niemand gezien. Bericht gekregen dat de leveringspoging niet gelukt was omdat er niemand thuis was (absoluut onwaar). Moesten zelf een nieuwe afspraak maken via de link, we kozen voor een leverpunt nabij ons huis. Na 4 dagen nog steeds geen bericht dus ben er vandaag gaan horen en blijkt dat deze firma helemaal geen leveringen meer doet in dat afhaalpunt. Je kan deze firma ook helemaal niet bereiken, enkel een klacht indienen. Wat een nare ervaring. Had beter wat opzoekwerk gedaan. Geld weg....
Site off-line....
Na lichte twijfel toch maar besteld na eerst uitgebreid de matentabel gecheckt te hebben. De bestelde trui is toch te klein en ik zou hem om willen ruilen, maar nu is de website al enige dagen uit de lucht..... Ik vrees het ergste.
Noot bij het bestellen: product is geleverd, kwaliteit lijkt ok, maar het duurde erg lang.
Het bedrijf uit zich als een…
Het bedrijf uit zich als een authentieke fysieke winkel maar blijkt gewoon een webshop met een “magazijn in centraal Azië” Dit is dan ook gelijk de reden dat ik ze 3 sterren geef omdat ik mij nogal genept voelde. De eerste keer dat ik de site bezocht stond er zelfs nog een adres in Utrecht waar de winkel zou zijn. Dit is er inmiddels vanaf gehaald. Volgens de site zouden ze ook verzenden via Post NL,
wat je ook een beetje het gevoel geeft dat het een fysieke winkel is. Dit klopt ook niet.
Verzenden gaat ondanks dat best snel; zo’n 7 dagen.
Kleding is van redelijke tot goede kwaliteit. Pasvorm en maatvoering verschilt per kledingstuk.
Klantenservice is super. Reageren snel en vriendelijk.
Service
1 Shirt paste niet goed, de andere beviel zo goed dat ik een 2e wilde regelen. Na een mail voor retour en nog een bestelling werd mij de bestelling gratis aangeboden en alle heisa te retourneren niet nodig, kon deze gewoon houden.
Goede service!
Spullen komen uit China. Niet doen
Spullen komen uit China. Kwaliteit is redelijk. Voor mij was de maat niet goed en ik vond het shirt niet mooi. Dus retour. Dat gaat dus niet. Het moet terug naar China. Naar dit adres Geadresseerde: Retour (Liu Changxing)
Ontvangstadres: 3e verdieping, Nr. 2 Goederenlift, YTO Express Gebouw, Gebouw D, Nr. 409 Suxi Avenue, Suxi Avenue, Jinhua City, Yiwu City, Provincie Zhejiang, China
Dat komt dus nooit goed. Verzend kosten moest ik betalen! Ben je al snel 30 euro kwijt. Je krijgt je geld pas terug als het onbeschadigd aankomt. Dat gaat dus nooit gebeuren! Volgende optie. 20% retour van de kostprijs!! Let dus echt op!!!
Hier niks kopen
Hier niks kopen! Dezelfde truien staan op Ali express voor €20. De producten worden geleverd uit Azië en daar mag je ze ook naar retour sturen. Echt misleidend hoe je hier in de maling genomen wordt.
Prima service!
Kort geleden 3 truien besteld. Per ongeluk 1 trui 2x besteld. Direct een mail daarover gestuurd, werd heel snel op gereageerd. Toen het pakket binnen kwam bleken er toch 2 dezelfde truien in te zitten. En op basis van de maattabel ook een trui binnen gekregen die te groot blijkt te zijn. Goede communicatie terug gekregen. Nieuwe trui opgestuurd gekregen. Super netjes opgelost. We zijn er blij mee!
Inferieure kwaliteit uit China.
Inferieure kwaliteit uit China.
2 truien gekocht als cadeau, in de veronderstelling dat deze uit een Nederlandse winkel zouden komen.
Levering na 2 weken vanuit Azië...
Iets meer transparantie op de website zou wel nuttig zijn.
Na 1 wasbeurt zijn de emblemen losgekomen en beginnen de sweaters te rafelen.
Geen aanrader.
Niet hier bestellen!
Truien wel ontvangen, maar terugsturen moet naar azie. Dit is helemaal niet rechtsgeldig. Actie artikelen kunnen sowieso niet retour. Het ontvangen duurde erg lang!!
Erg slecht!

Oplichting!
Alhoewel de truien prima zijn, is dit absoluut oplichting. Het adres in Utrecht bestaat niet. Het is geen familiebedrijf, maar een handel uit China. Ze leunen op de bekendheid van Van Tilburg. Alleen zit er een h achter en heeft het niets met dit gerenommeerde bedrijf te maken. Voor 23 uur besteld volgende dag verzonden met PostNL blijkt 5 dagen later verzonden door
YunExpress vanuit China. De advertentie dat ze stoppen met de verkoop van herentruien zie ik inmiddels ook al maanden voorbij komen. Er klopt allemaal helemaal niets van en het is schandalig dat dit zomaar kan en mag.
Naar aanleiding van de reactie hieronder: had ik maar op voorhand op Trustpilot gekeken, want jullie identiteit is bij heel veel mensen niet bekend… het plaatsen van een foto van een niet bestaand winkelpand in Utrecht op een niet bestaand adres is gewoon oplichting. Als je deze review over een paar maanden leest, kijk even of ze nog heren truien verkopen 😉

Antwoord van Vantilburghutrecht
Er ging niets mis… behalve
Er ging niets mis. Behalve dat je denkt een kwaliteitsproduct uit Nederland te kopen terwijl je een vod uit China krijgt toegestuurd. Geld echt niet waard!

Antwoord van Vantilburghutrecht
Dubbel aangereken en retourzenden mag…
Dubbel aangereken en retourzenden mag naar Azië op eigen kosten?
Leuk shirt besteld
Leuk shirt besteld, je denkt Nederlandse site snelle levering. Blijkt het uit Azie te komen en de levering duurt wel even. Shirt is prima, maar ik heb ook redelijk bedrag betaalt. Ga ik zoeken op Aliexpres, kom ik het zelfde shirt en foto's en beschrijving tegen voor 1/3 van de prijs. Dit kan toch niet.

Positieve service
Ik heb afgelopen 7 maart s’nachts een bestelling gedaan voor mijn man dacht vindt ie wel leuk!
Geen kleine bestelling,
Naar een paar uur schrok ik al wakker met nee dit gaat ie niet leuk vinden, ik op de website kijken hoe dat dan zit met retour sturen en zag ik netjes vermeld staan dat de retourkosten naar Azië voor mij als klant zijn!!! gelijk paniek uiteraard! Want dat zijn hoge kosten!
Heb gelijk gemaild of ze voor mij de bestelling konden annuleren en mij het bedrag konden terug storten! Heb 7 maart vrij veel gemaild met Bram en hoe sceptisch ik ook was door de recensies stond vanmiddag (10 maart) daadwerkelijk het bedrag weer op mijn rekening!
Wat ik wil meegeven is dat wij als consument er zelf voor hebben gezorgd dat er zoiets als dropshipping bestaat en als je 1 ding besteld en het past niet kan je er niet echt een breuk aan vallen en het gewoon weggeven of doorverkopen etc! (Zelfs op Rijksoverheid gekeken want paniek en nu dan aangifte etc want mag dit überhaupt?) Ik heb geleerd dat ik snachts als ik niet kan slapen niet zomaar iets ga bestellen!!! En eerlijk is eerlijk ze hadden de bestelling niet hoeven te annuleren! Had al betaald en dus ga je een aankoop aan!
Bram dankjewel voor je service en nogmaals sorry voor het ongemak!
Helaas kan ik geen recensie over de kwaliteit schrijven want heb zelfs mijn schattige vestjes geannuleerd! (1 order)

Top service
Super klantenservice, na een foutieve bestelling van onze kant werd er direct gereageerd , en kon de bestelling geannuleerd worden. Binnen drie dagen stond het geld weer op onze rekening, echt top!
Op emails wordt vaak binnen 1 uur gereageerd.
Retourbeleid
Retourbeleid. Retourneren naar Azië en de klant betaalt de verzendkosten naar azie. Wanneer je een winkel in utrecht zou hebben zou je daar moeten retourneren. De adresgegevens zijn ook onjuist. Onbetrouwbaar!
Ps. Nav de reactie.. je denk toch niet dat ik iets ga bestellen en wanneer het niet goed is ga retourneren naar Azie. Volgens mij mag dat niet als je profileert een Nederlands bedrijf te zijn.

Top service.
Op basis van de maattabel diverse truien besteld. Echter, na ontvangst bleken deze helaas te groot. Een korte mail naar Van Tilburgh gestuurd of het mogelijk was deze te retourneren. Hierna een mooi aanbod gekregen om gratis deze om te ruilen voor een kleinere maat. Dat noem ik een hele fijne klantgerichte service.