1. Meubelwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Meubelfabrikant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vastiau-Godeau heeft alles in huis om u helemaal thuis te laten voelen.

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

onduidelijk en onvolledige informatie bij de bestelling

op 04/08/2023 hadden we contact voor een bijkomende bestelling van twee batterijen voor de ons twee geleverde stress-less zetels . Op 7/08/2023 stuurden we de getekende bestelbon voor de batterijen op via mail . Op diverse dagen probeerden we contact te leggen nl. op 29/8 , 5/9 , 12/9 , en op 13/9 konden we eindelijk telefonisch contact leggen met een man en kregen we uitleg dat de twee batterijen pas zullen kunnen geleverd worden in oktober of november !!!! Bij elk telefonisch contact moest ik minstens 10 minuten wachten alvorens ik iemand aan de lijn kreeg , bij het laatste contact 18 minuten . Van service gesproken, die is er echt niet !

13 september 2023

Houden zich niet aan garantie

Zou nooit nog een meubel kopen bij Vastiau. Stoelen aangekocht 2020, 2 jaar garantie, helaas beroepen ze zich op alle mogelijke manieren om dit te laten betalen onder garantie door de klant! Is een schande van formaat. Nog niet gesproken over de termijn waarin ze dit nieuws aankondigen, ze doen er alles aan om dit zo lang mogelijk te rekken zodat dit zeker niet onder de bestaande garantie zou vallen. Als dit niet helpt, zeggen ze u dat de slijtage te wijten is aan uw gebruik, ondanks het feit dat stoelen met kosten bijna niet gebruikt werden

15 juli 2022

Frauduleus bedrijf

Frauduleus bedrijf. Bestelde en betaalde meubels blijken niet meer leverbaar en nog altijd wachten op terugbetaling. Klantenservice onbereikbaar of persoon zonder bevoegdheden.

16 juni 2021

3 jaar geleden kochten we bij Vastiau…

3 jaar geleden kochten we bij Vastiau Godeau 6 stoelen voor 75 € per stuk. 3 jaar later (net buiten garantieperiode) beginnen de poten van verschillende stoelen te breken. Dit wil zeggen dat je letterlijk door je stoel zakt ... Povere kwaliteit zo blijkt (de zwaarste thuis weegt 69 kilo). Voor een set vervangpoten vraagt Vastiau Godeau schaamteloos 45 €/stoel ... Bij het afhalen blijken de bijhorende pootdoppen niet aan de poten geplakt, en zelfs helemaal niet meegeleverd te zijn. Hierover gecontacteerd, vraagt Vastiau Godeau hier nog eens 36 € extra voor (per stoel). 81 € dus voor de poten van een stoel die in zijn geheel 75 € kostte ... Dit zijn oneerlijke handelspraktijken. Men maakt misbruik van het feit dat men als klant voor het blok staat: als men deze schandalige prijzen niet betaalt moet men immers alle stoelen vervangen ... Toch zullen we dit laatst doen, dat zal op termijn minder duur zijn. Uiteraard zullen we hiervoor niet naar Vastiau Godeau gaan, we hebben ons lesje geleerd.

16 september 2020

Rotslechte klantenservice

Rotslechte klantenservice. Onze zetel werd niet op het beloofde uur geleverd, wat heel vervelend was want we zaten met een apart ingehuurde buitenlift. Verkeerde poten meegeleverd, dus kon niet gemonteerd worden. Er werd zogezegd een korting gegeven van 200 euro. Dan zelf mogen bellen om te horen wanneer ze de poten gingen leveren en installeren. Weeral niet op het afgesproken uur (een uur later) stonden ze er om de poten te monteren, mocht ik de 200 euro korting op mijn buik schrijven en alsnog bijbetalen. Schandalige klantenservice!

26 april 2019
Reviews in alle talen tonen. (25 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken